Sıfırdan Shorts Kanalı Açtım.

reis1477

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar sıfırdan bugün özgün shorts kanalı açtım.Kendi çektiğim videoları yüklüyorum.İlk Shorts videom 1300 den fazla izlenme aldı ve 3 abone kazandım.

Tarih 2 Temmuz 2023

Bakalım önümüzdeki süreçte nasıl bir yol beni bekleyecek

İlk 10 günde 75 abone 50.000 görüntülenme aldık.
Abone zor kazanılıyor dostlar bu konuda tavsiye verebilirsimiz rica etsem nasıl daha hızlı abone gelir?

hocam bence hiç bulaşma bende çok shorts kanalı var. inan bir senede 300-500 video yükledim manuel olarak herşeyine dikkat ettim. bu videolardan sadece birkaçı 1-2 milyon izlendi diğerleri 3-5-10klarda kaldı. bakıyorum adamlar aynı başlık, etiket ve videolar kullanıp spam içeriklerle milyon abone kasıyor benim keyfim kaçtı bunları görünce. kaç tane shorts reaction kanalı gördüm 1-2 ayda yüz milyon üstü 500-600bin abone alan. hepsinde hintli, singapurlu falan.

Bugün 18 temmuz
Kanalı açalı 16 gün oldu
100.326 toplam shorts izlenmesine ulaştık.
Kanal hergün +15.000 shorts izlenmesi alıyor

İşin zor şanslı değilsen. Yedek bir kanalda deneme yapıyorum. Başka platformlarda milyon izlenme aldığım özgün kısa videolarım youtube'da 100k-500k da kalıyor. Yeni başlayan kanallara bir kısıtlama var.
Bu net çünkü başka bir platformda bizzat şahit oldum. Bizim yüzümüze karşı söylediler. Kısıtlıyoruz, amaç olabildiğince video toplamak. Hırslandıkça kişi daha çok video yüklüyor. Arka plandaki amaçlarını bilmiyorum.
Ana kanalımda ise çöp yüklesem 3-5m barajını aşıyor. Aynı videoyu yedeğe atıyorum izletmiyor.
Mesela tutmuş kanallardan deneme amaçlı youtube'da olmayan videoları yükledim izletmedi bile. 0
bir kaç platformda 3-5m izlenmiş güvendiğim videomu attım 19 da kaldı.
bir limit var ve aşmıyor orayı.
Küçük kanallar için büyümek çok zor. Çok aykırı uç bir şey yaparsanız başka.

26 temmuz 2023
Kanalı açalı 24 gün oldu
Toplam 200.000 izlenme oldu

Çok zormuş bu shorts
Video patlamasıyla ilgili tamamen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri