Şifreler kayıt altında :passwords.google.com

hocam chrome ayarlariyla alakali bir durum herkeste olmayabilir

Google bunu size Smart Lock izni olarak soruyor sizden izinsiz yaptığı bir işlem değil android cihazınıza hesabınızı ilk girdiğinizde size soruyor zaten şifrelerinizi senkronize edeyim mi diye benimkinde tek bir veri bile yok mesela bomboş :D

normalde bir siteye girince kayıt edilsinmi diye sorar, hep hayır derim, 2008de üyelik aldıgım siteler bile görünüyor maşallah, kontrol etmekte fayda var

aynısını bende yaşadım ve şok oldum gerçi geçen akıllı telefonea geçiş yapınca bi terslik olduğunu farketmiştim. telefondan daha önce girdiğimi hatırlamadığım halde şifrelerin hazır kayırtlı gelmesi işime yaramıştı da açıkçası. Ancak her halukarda google ın bu kadar burnunu sokması hoşuma gitmedi. misal başka bir uygulama google şifrelerini depolasa google bundan ne kadar memnun olur acaba? google bir zamanların efsanesi microsoft a karşı her tür hizmeti ücretsiz sunması sayesinde insanların gönlünü kazanmıştı misal ofis programı için ciddi bir meblağ ödemeniz gerekirken google drive da yüklü dosyalarınızı ücretsiz işleyebiliyordunuz fakat her şey bu noktada kontrolden çıkmaya başladı... kim bilir daha ne kadar ileriye gitmekte kendilerini haklı görecekler. hoş bi yerlerde okumadığımız bir onay kutucuğunda hapsedilmiştir mutlaka.

Telefonumda kullandığım mailim dahil olmak üzere bütün kişisel GMail hesaplarımı tarattım birşey çıkmadı, günün talihlisi ben miyim şimdi :)

google chrome da tarayıcı ilişkilendirmesi için tarayıcıda oturum açtıysak bizim için bir kayıt o 3-5 tane site var bende de en az 20-30 olması lazım dı

bende tek veri var oda benim kendi eklediğim bir forum sitesi verisi. Abartmaya gerek yok bence

Chrome'da kayıtlı şifreniz yok veya bunları senkronize etmiyorsunuz. Ayarları değiştirin.

chrome bulut sistemi galiba sadece chrome da kayıt ettiğiniz şifreleri bulut hesabına da kayıt izni verirseniz görebiliyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri