Sigara bırakma champix ile

Annem sigarayı bu ilaçla bıraktı tabi biraz sinir stres yan etkisi galiba :D neyseki bitti çok şükür

Yorum attıkdan sonra konuştum 1 ay sonra 18 basınca tekrar arıycam 3 sene önce bipolar bozukluğunda anti deprasan kullanıyordum şuanda iyileştiğim için verirler heralde ilacı

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu ilac intihar etme duygusuda verebiliyormus. onun icin sen randevu al ve doktor ile gorus. onlara soylersin durumu anlatırsın. onlar sana gerekli bilgiyi verirler.

doktorun soyledigine gore depresyon veye piskolojik hastalara baska ilac veriyorlarmıs. ziban sanırım adı.

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Malbora mı çıkıyormuş içinden :D Acaba sigarayı bırakacam diye sürekli randevu alsam bırakmayıp malboraları devlete aldırmış olsam nasıl olur :D

yanında cercevesiz dunya engeli gecmis 4k hd filmler de cabası :D

---------- Spam Engelliyici 17:29 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

Annem sigarayı bu ilaçla bıraktı tabi biraz sinir stres yan etkisi galiba :D neyseki bitti çok şükür

darısı bana insallah. sinir stress olsun evi dokup parcalayayım sorun degil yeter ki sigaradan kurtulayım :D

sigara bıraktırma hattından basvuru yaparsanız randevu alarak muayene oluyorsunuz. ekg ve tahlil yapılıyor. doktor sorular soruyor kronik hastalık vb seyler varmı diye. kullanmanıza engel birsey yoksa veriyor. yan etkileri cokmus.

depresyon, stress vb seyler, migde bulanması, ve hd 1080p filmler goruyormusuz oyle dedi doktor, hatta filmler beles daha ne istiyorsun diye sakada yaptı :)

direkt eczaneden para ile alınabiliyor sanırım ama bilgim yok. ve bedava almak varken eczaneden almayın derim

Champix ile sigarayı bıraktım bugün sigarasız 17. Günüm ve bugün başlangıç paketi bitti. Devam paketini almıştım ona başalayacağım devam paketinde 28 günlük 2. Haftadan itibaren kullandıgımız 1 mg lık aynı hap var.

Bendd yan etki olarak çok rüya görmem, halsizlik hissi ve ilaci içme saatlerinde mide gaz problemi oluyor. Ama gerçekten kendime inanamıyorum sigarasız 17 gün 4 senedir hergün 1 paket içen ben. Ama kesinlikle bırakmaya çalışıp bırakamayanlar alsın derim. Çünkü bu ilaç kafada bitiriyor olayı öyle sigaranın tadı falan durup dururken kötü gelmiyor sen kafanda bitirmek istiyosun bu da yardım ediyor. Sigarayı bırakma günümü 11. Gün seçmiştim 8. Gün e kadar aynı 1 paket içiyodum ilaçtan bekliyodum hep ulan dedim bizim de bişeyler yapmamız lazım galiba. Sonra her aklıma geldiğinde başka bişeye yöneldim şeker karanfil falan 9. Gün 6 tane 10. Gün 2 tane içtim ve 11. Gün den beri agzima bi fırt bile olsa sürmedim mutluyum. Daha detaylı ögrenmek isteyen arkadaslar pm atabilir

Hocam inşallah bırakırsınız.
Ama şöyle aynı ilacı kullanıpda bırakamayan ve ya ilaç bittikten 1-2 ay sonra geri başlayan çok arkadaşım oldu. Sonuç olarak istek ve irade lazım inşallah başarılı olursunuz.

bi merak ettiğim konuda bazı yan etkilerinde bahsediyorlar ilacın psikolojik olarak günlük buraya yazarsanız gidişatı bende düşünüyorum. [MENTION=14704]dess[/MENTION]

bu sigarayı hapla bıraktık diyen arklar bu hap sigara isteğini götürüyormu yani demek istediğim şu benim sigara konusunda iradem çok az kaç kere bırakmayı denedim 2 saat bile zor dayandım içmeden sizce bana yararı olurmu

bende bıraktım champix ile geçen yıl ama 3 ay ama sigarayı bırakınca hap kullanmaya devam ediliyormuş ben kullanmadım geri başladım ona dikkat edin. Sigarayı bıraksanız bile ilacı tedavi süresince kullanın.

Hocam inşallah bırakırsınız.
Ama şöyle aynı ilacı kullanıpda bırakamayan ve ya ilaç bittikten 1-2 ay sonra geri başlayan çok arkadaşım oldu. Sonuç olarak istek ve irade lazım inşallah başarılı olursunuz.

bi merak ettiğim konuda bazı yan etkilerinde bahsediyorlar ilacın psikolojik olarak günlük buraya yazarsanız gidişatı bende düşünüyorum. [MENTION=14704]dess[/MENTION]

insallah hocam

istek fazlasıyla var ama irade ve icinde bulundugum durumlar isi yokusa surecektir. 1 aydır bu ilac ile ilgili forumları takip ettim ve bırakamam diyenler bile bırakmıs bu ilac ile. ne diyim insallah bırakırız.

hocam gidisatı gunluk olarak yorum atıcam ilac ile ilgili. bugun ilk gun 1 hap attım ve baya bi uykum geldi

Merhaba arkadaslar

son 2 yıldır sorunlar ve stress ile ugrasıyorum ve bu arada gunde 2 paket hatta daha fazla sigara icmekteyim. yıllardır sigarayı bırakmak istemisimdir fakat basarılı olamadım. ve ilk kez bu yıl sigaradan dolayı oruc tutamıyorum.

gecenlerde sigara bırakma hattını arıyarak randevu almıstım ve bugun hastaneye giderek muayene olduktan sonra champix ilacı almıs bulunuyorum. 1 kutu champix verdiler ve kutu icinde ayrıca 2 paket bulunuyor. toplam 28 gunluk. hastanede doktor sigarayı bırakma gunu icin tarih verdi bende son gunu sectim. 10 temmuzda sigarayı bırakmam gerekiyor. 18 temmuzdada kontrole gidicem. kutuyu yeni actım ve ilk hapı birazdan yutucam.

insallah bu ilac sigarayı bırakmama yardımcı olurda su sigara illetinden kurtulmus olurum. dualarınızı eksik etmeyin

gunluk olarak burdan sizlerle bilgi paylasacagım.

randevu ve muayene;

171 sigara bırakma hattını aradım ordan beni 182 randevu ya yonlendırdıler ve randevu alarak hastaneye gittim. ssk lılar icin tum islemler ucretsiz hap dahil.

benim ssk olmadıgı icin muayene ucretı 30 tl odedim ve ekg icin de 6 tl. baska tahlillerde yapıyorlarmıs fakat ben para odedigim icin sagolsunlar digerlerini yaptırmadım.

Kullandım çok başarılı bir ilaç lakin yan etkileri bende biraz meydana çıkınca sigaraya tekrardan başladım :D

hocam 171 i arayınca ne konuştunuz bazı forumlarda arıyosun sizle dalga geçiyorlar filan yazıyordu

ben 20 gün önce 171 i aradım ve sigarayı bırakmak istediğimi söyledim .Gayet ilgili bir şekilde kayıt aldı ve randevu vermek için bir doktorun arayacağını söyledi.2-3 saat sonra doktor aradı randevuyu verdi .

Forumlarda o şekilde yazılanlara inanmayın gerçekten yardımcı oluyorlar.
Bu arada champix e başlayalı 8 gün oldu

nası bi yan etkiyse artık :D

ben sana gidaşatı anlatayım ilk soldaki beyaz haplar 0,5 lik olanlar yavaş yavaş vucudda sigara karşı mide bulantısı oluşturuyor 8-14 gün arası sigara içiyorsun ama günde 4 en fazla beş adet fazlasını içemiyorsun bende 2 paket içiyordum günde. devamında başlıyorsun bol bol rüya görmeye gözlerimi kapatıp 10 dk dalsam kaç tane rüya görüyordum. bu bir çok arkadaşımda meydana geldi. eğer ben dayanırım sorun olmaz diyorsan zaten 2. kutunun ortalarında bırakıyorsun sigarayı ama bıraktıktan sonra devam et ilaca birsüre

insallah hocam

istek fazlasıyla var ama irade ve icinde bulundugum durumlar isi yokusa surecektir. 1 aydır bu ilac ile ilgili forumları takip ettim ve bırakamam diyenler bile bırakmıs bu ilac ile. ne diyim insallah bırakırız.

hocam gidisatı gunluk olarak yorum atıcam ilac ile ilgili. bugun ilk gun 1 hap attım ve baya bi uykum geldi

Hocam ilacı bol su ile iç gün içinde bol su iç bu çok önemli yan etkileri azaltıyor ve vücuttaki nikotini atmana yardım edicek. Çok tuvalete götürüyor ilaç

Ağzıma 1 kere bile sigara almadığım için çok mutluyum. :) Bir aralar sigara içmek hava atmaktı, şimdi içmemek havalı. :) Herkes ne kadar saçma bir şey olduğunu anladı çok şükür.

hocam Saglıkcı ve champix kullanmıs birisi olarak KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE tavsiye etmem
ŞAMPİX son derece tehlikeli bir ilaçtır zaten profpektüsündeki yan etkilerini okursan ne demek istedigimi anlarsın.
biz 10 kişi zamnında taneisne 350 lira vererek aldık ama hepimiz 10 gün civarında sigarayı bıraktık ama 1 ay içerisinde herkes ilacı bıraktı çünkü sirekli sorun cıkarıyordu mesela arkadasımın burnu sürekli durmaksızın kanıyorodu bi arkadasımız asırı derecede carpıntısı oluyodu bi bayan arkadasımız ise sürekli halisünasyon gördügünü söylemişti benimde sürekli basım agrıyordu hatta beyin tümöründen süphelendik gittim mr falan cektirdim ama beyin cerrahisi ilactan dolayı oldugunu söyleid ve bende ilacı bıraktım ege ro ilacı 3 ay boyunca içmessen daha sonrasında mutlaka sigaraya baslıyorsun bizden 1 kişi hariç herkes basladı daha sonra ama ben daha sonrasında kendi irademle yine bıraktım yani senin anlayacagı hersey kafada bitiyor.

ben sana gidaşatı anlatayım ilk soldaki beyaz haplar 0,5 lik olanlar yavaş yavaş vucudda sigara karşı mide bulantısı oluşturuyor 8-14 gün arası sigara içiyorsun ama günde 4 en fazla beş adet fazlasını içemiyorsun bende 2 paket içiyordum günde. devamında başlıyorsun bol bol rüya görmeye gözlerimi kapatıp 10 dk dalsam kaç tane rüya görüyordum. bu bir çok arkadaşımda meydana geldi. eğer ben dayanırım sorun olmaz diyorsan zaten 2. kutunun ortalarında bırakıyorsun sigarayı ama bıraktıktan sonra devam et ilaca birsüre

Tamam hocam cok sagol bilgi icin. ruya sorun degil, sigarayı bıraktırsın yeterki, ya ben sigarayı yokedecem yada o beni

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

Hocam ilacı bol su ile iç gün içinde bol su iç bu çok önemli yan etkileri azaltıyor ve vücuttaki nikotini atmana yardım edicek. Çok tuvalete götürüyor ilaç

tamamdır hocam cok sagol. artık tuvalete masa sandalye atıp pc yi oraya tasıyacaz desene :D

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

hocam Saglıkcı ve champix kullanmıs birisi olarak KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE tavsiye etmem
ŞAMPİX son derece tehlikeli bir ilaçtır zaten profpektüsündeki yan etkilerini okursan ne demek istedigimi anlarsın.
biz 10 kişi zamnında taneisne 350 lira vererek aldık ama hepimiz 10 gün civarında sigarayı bıraktık ama 1 ay içerisinde herkes ilacı bıraktı çünkü sirekli sorun cıkarıyordu mesela arkadasımın burnu sürekli durmaksızın kanıyorodu bi arkadasımız asırı derecede carpıntısı oluyodu bi bayan arkadasımız ise sürekli halisünasyon gördügünü söylemişti benimde sürekli basım agrıyordu hatta beyin tümöründen süphelendik gittim mr falan cektirdim ama beyin cerrahisi ilactan dolayı oldugunu söyleid ve bende ilacı bıraktım ege ro ilacı 3 ay boyunca içmessen daha sonrasında mutlaka sigaraya baslıyorsun bizden 1 kişi hariç herkes basladı daha sonra ama ben daha sonrasında kendi irademle yine bıraktım yani senin anlayacagı hersey kafada bitiyor.

evet doktorda soyledi aynısını ve recetede yazıyor yan etkileri. sigarayı bana bıraktırsın 3 ay, sonra bırak icmeyi sigaraya bakarsam nagmerdim.

sigarayı bırakmaya mecburum 20 yıldır sigara iciyorum ve artık cigerler cekmiyor

Hocam bende arayayım. azaltayım dedıkce gunde 3 pakete dogru gidiyorum konuyu takipteyım ramazan girdi gireli resmen ciğerlerim titriyor her sabah kalktıgımda okusurukle kalkmakdan bıktım fakat kendi irademle bırakamıcam kesinlikle yardım almak lazım ama su ilac hakkında kafam karıstı sımdı sıgarayı bırakcaz dıye hepten dengemiz gitmesin .

Hocam bende arayayım. azaltayım dedıkce gunde 3 pakete dogru gidiyorum konuyu takipteyım ramazan girdi gireli resmen ciğerlerim titriyor her sabah kalktıgımda okusurukle kalkmakdan bıktım fakat kendi irademle bırakamıcam kesinlikle yardım almak lazım ama su ilac hakkında kafam karıstı sımdı sıgarayı bırakcaz dıye hepten dengemiz gitmesin .

hocam aynı dusuncelere bende sahiptim. baska turlu bırakabilecegim yok onun icin hazırda ilac beles denemekten ne zarar cıkar hesabı basladım.

gunluk olarak olup biteni buradan yazıcam. takipte ol ve uyarsa alırsın uymazsa hic bulasmazsın :)

hocam aynı dusuncelere bende sahiptim. baska turlu bırakabilecegim yok onun icin hazırda ilac beles denemekten ne zarar cıkar hesabı basladım.

gunluk olarak olup biteni buradan yazıcam. takipte ol ve uyarsa alırsın uymazsa hic bulasmazsın :)

Aradım yazıyı yazdıkdan sonra doktora felan yonlendırmedi :D bi kac sey soyledı psikolojik olarak rahatlatmaya yonelık vs vs ne dediğini bende anlamıs değilim :) arıcaklarmıs sureklı kontrol etceklermıs nası etcekse . bağımlı degilsin der gibi bir havası vardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri