Yepyeni bir tasarıma sahip ve yüksek kalitede üretilmiş elektronik sigarayla,bu illeti hayatınızdan çıkarabilirsiniz.
Çoğu sigara içen arkadaşlarımız,sigarayı el alışkanlığı olarak tanımlıyor.
-Abi sigarayı bırakıyım tamam da,sonra ben ne çekicem içime
Tamam illa ciğerlere bişey mi gitmesini istiyorsun,bari ozaman çok çok daha az zararlı bişey çek,ne zararlı ne de faydalı.
Hatta öyle bir şey olsun ki güzel aromalarla o şeyden keyif alabilesin.
Ve en önemliside seni hergün 7-10 TL (Ayda 300TL) vermekten kurtarsın.
Son zamanlarda medya,Elektronik sigaranın zaralı olduğunu iddaa eden bir çok makalelere yer vermekte.Peki Neden ?
Türkiyede 23 Milyon kişi Sigara Kullanıyor.
Bu kişi sayısının % 25′i kaçak sigara kullanıyor.
2009 Yılı Verileri bu rakamı 19 Milyar $ olarak belirlemiştir.
2012 Verilerine göre ise tüketilen sigara adeti 100 milyarın üzerinde.
Elektorink Sigaralarda;
-Katran
-Nikotin
-Karbonmonoksit (Ve diğer yüzlerce zehirli madde) oranı
''%0'' dır
Elektronik Sigara ile ilgili hiç bir Mecra bu ürün zararsız değil demedi.
Kalkıp ta size bu şey asla zararsızdır diyemem,insanları hiçbir konuda hele konu sağlıklarıysa ASLA kandırmam.
Elbette Zarar Noktası Mevcuttur.
Zira vücuda giren ve doğal olmayan her şey elbette zararlıdır. Peki ama zararı hangi noktada neye göre ölçülmeli?
Sigara ile kıyaslandığında 1/1000 oranında bir zararı varsa ve bırakılmak için kullanılıyorsa medyanın bu kadar çıkışı hangi sebeptendir? Bu sorumuzun cevabı yukarıda!
Elektronik Sigara ile ilgili zararı ve ciddi olarak üzerinde durulması gereken nokta aslında cihaza eklenen Likitlerdir. Likitler yurt dışından yasal olmayan yollardan girdiği için bu konuda denetleme yoktur. Denetleme olmadığı için bir çok kişi bu konuda sahte likit ya da dolum likitler piyasa sürmüştür.Siz siz olun sakın bilinmedik ve CE sertifikası olmayan likitleri almayın.
Arkadaşlar,ben elektronik sigara ürünlerini satmama ve kullanmama rağmen diğer satıcılardan farklı olarak bu konuda objektif olmaya çok önem veriyorum,alan kişinin kendi iradesiyle,aldığı şeyin hakkında bilgi sahibi olmasını istiyorum.Bilgi verme aşamasını tamamladığımıza göre size hem kullandığım hemde satışını yaptığım
ürünü tanıtabilirim.Ürünü görmek için resme tıklayın
Ürünü almak isteyen,herhangi bir soru sormak isteyen herkes bana pm atabilir arkadaşlar. Teşekkürler
Çoğu sigara içen arkadaşlarımız,sigarayı el alışkanlığı olarak tanımlıyor.
-Abi sigarayı bırakıyım tamam da,sonra ben ne çekicem içime
Tamam illa ciğerlere bişey mi gitmesini istiyorsun,bari ozaman çok çok daha az zararlı bişey çek,ne zararlı ne de faydalı.
Hatta öyle bir şey olsun ki güzel aromalarla o şeyden keyif alabilesin.
Ve en önemliside seni hergün 7-10 TL (Ayda 300TL) vermekten kurtarsın.
Son zamanlarda medya,Elektronik sigaranın zaralı olduğunu iddaa eden bir çok makalelere yer vermekte.Peki Neden ?
Türkiyede 23 Milyon kişi Sigara Kullanıyor.
Bu kişi sayısının % 25′i kaçak sigara kullanıyor.
2009 Yılı Verileri bu rakamı 19 Milyar $ olarak belirlemiştir.
2012 Verilerine göre ise tüketilen sigara adeti 100 milyarın üzerinde.
Elektorink Sigaralarda;
-Katran
-Nikotin
-Karbonmonoksit (Ve diğer yüzlerce zehirli madde) oranı
''%0'' dır
Elektronik Sigara ile ilgili hiç bir Mecra bu ürün zararsız değil demedi.
Kalkıp ta size bu şey asla zararsızdır diyemem,insanları hiçbir konuda hele konu sağlıklarıysa ASLA kandırmam.
Elbette Zarar Noktası Mevcuttur.
Zira vücuda giren ve doğal olmayan her şey elbette zararlıdır. Peki ama zararı hangi noktada neye göre ölçülmeli?
Sigara ile kıyaslandığında 1/1000 oranında bir zararı varsa ve bırakılmak için kullanılıyorsa medyanın bu kadar çıkışı hangi sebeptendir? Bu sorumuzun cevabı yukarıda!
Elektronik Sigara ile ilgili zararı ve ciddi olarak üzerinde durulması gereken nokta aslında cihaza eklenen Likitlerdir. Likitler yurt dışından yasal olmayan yollardan girdiği için bu konuda denetleme yoktur. Denetleme olmadığı için bir çok kişi bu konuda sahte likit ya da dolum likitler piyasa sürmüştür.Siz siz olun sakın bilinmedik ve CE sertifikası olmayan likitleri almayın.
Arkadaşlar,ben elektronik sigara ürünlerini satmama ve kullanmama rağmen diğer satıcılardan farklı olarak bu konuda objektif olmaya çok önem veriyorum,alan kişinin kendi iradesiyle,aldığı şeyin hakkında bilgi sahibi olmasını istiyorum.Bilgi verme aşamasını tamamladığımıza göre size hem kullandığım hemde satışını yaptığım
ürünü tanıtabilirim.Ürünü görmek için resme tıklayın
Ürünü almak isteyen,herhangi bir soru sormak isteyen herkes bana pm atabilir arkadaşlar. Teşekkürler
Son düzenleme: