Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kalbi durduruyormuş diye duydum ama ?
fiyatı merak ettim kaç tl
Sigara İçmeyenlerin Böyle Bir Derdi Yok![]()
Şu an içiyorum sigara içilmiyecek bir ortamdaysanız kesiyor. Ancak normal sigaranın yerini tutmuyor hiçbir zaman. 20-30 gün hep bunu içtim normal sigara hiç içmedim. Normal sigaraya döndüğümde öksürmüştüm yeni başlayanlar gibi![]()
bu konuyu görünce bi sigara daha yaktım
Likitiniz nikotinli miydi hocam? 16MG baya etkiliydi..![]()
Afiyet olsun hocam![]()
Oyle yorumlar var ki sigaraya baslayasim geldi
hocam bırakmak icin değilde evde koku nedeniyle içemiyorum. eğer idare edicekse beni geceleri falan koku yapmıyosa ve dumanıda iyi çıkıyosa almak istiyorum. içindekini nası yapıyoruz. ne kadar yetiyo verdikleriniz
Aynen hocam pc başında çok iyi gidiyor. Şimdi aklıma getirdiniz çekmeye başladımkarıştırıyordum hocam 18mg da vardı 0 olan da vardı aromamı bulmuştum kavunlu falan iyi oluyor pc başında nargile gibi.
Şu tarz bir şey benimki nette buldum ama aynısı neredeyse. Altın kaplama falan
![]()
tam 53 dakikadır pakete bakıyordum içmicen dedim yeter birazdan yatarım. konuyu gördüm yatmadan içeyim dedim. şakası bi yana çok denedim bırakmayı ama ne zaman bırakmaya çalışsam başaramayınca miktarı artırıyordum. şuan günlük hemen hemen 2 paket içiyorum. birde nargile var arada onuda tüttürüyorumŞu sigaranın fiyatını özelden bi at bakalım hocam birde bunu şarj felan ediyormuyuz yoksa ömürlükmü değilse kaç gün idare eder bizi
![]()
PM gönderiyorum hemen hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.