D
daralll
Guest
beyler ben bu adamdan şikayetçiyim.
şom ağızlı yaptın çıkardın beni diyor ama konuyu altta belirtiyorum,bakın bakalım haksız mıyım?
Varan 1:
İzmir de havalar süper gidiyor,sıcaktan yanıyoruz.yıllardır tatile de gitmemiş biri olarak,hadi sezonu erken açalım 4-5 gün ayarlayayım bir yer diye kuşadasından rezervasyon yaptırdım.
söylemez olaydım
kalktı erken değil mi muhabbeti yapmaya başladı.o günden beri havalar bir bozdu,düzelmek bilmiyor....meteoroloji ye bakıyorum benim rezervayon günlerimde hava kötü,sonrasında düzeliyor 

kendisi şu anda mezuniyet gecesinde sanırım.başlarına yıkılmadıysa gelince yazar
siz siz olun skype dan falan yazarsa bir şeylere yorum yapmasına izin vermeden kapatın konuşmayı,hatta direk silin listeden...
(kategori konu dışıdır,az takılayım dedim)
şom ağızlı yaptın çıkardın beni diyor ama konuyu altta belirtiyorum,bakın bakalım haksız mıyım?
Varan 1:
İzmir de havalar süper gidiyor,sıcaktan yanıyoruz.yıllardır tatile de gitmemiş biri olarak,hadi sezonu erken açalım 4-5 gün ayarlayayım bir yer diye kuşadasından rezervasyon yaptırdım.
söylemez olaydım
ilk kısım sizi ilgilendirmese de bu 2.kısım bir çok kişiyi ilgilendiriyor.adam geldi skype dan rüyamda gördüm quiz wm ödemelerini yapıyodu dedi.sonrası altta;mesut tatar
00:26 erken değil mi tatile
ben
00:26 kargoda bekleme süreleri falan iş uzarsa donsuz gireriz sonra
1haziran da ufaktan bir açılışı yapalım dedik.burası yanmaya başladı bile
mesut tatar
00:27 b,iz halen montla kapşonla gezelm![]()
quiz in wm leri ödememesinin de sebebi de bu arkadaştırmesut tatar
11:19 ruyamda webmoneyin ödeme sesini duydum bugün ödenir kapananlar
ben
20:58 sen wm odenir dedin ya onu da gelecek ay öderler
mesut tatar
22:02 sen beni ne şom ağız belledin ya![]()
kendisi şu anda mezuniyet gecesinde sanırım.başlarına yıkılmadıysa gelince yazar
siz siz olun skype dan falan yazarsa bir şeylere yorum yapmasına izin vermeden kapatın konuşmayı,hatta direk silin listeden...
(kategori konu dışıdır,az takılayım dedim)