Sıkıldım! Vazgeçmek Üzereyim

• Kullanıcı hepkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
dostum. vazgeçme sakın. gerçekten inanırsan başaramayacağın şey yoktur. iyimser ol.

kitap oku biraz münimum haftada bir kitap bitir içerik farketmez roman al oku dünya klasikleri olabilir okumadıysan. ve daha sonra forumdaki konuları oku sıkılmadan köşeyi dönmek istiyorsan 1:20 video var muslera06"nın onu izle minimum 5 dolar diyirum günlük kazan. 4 dolar 3 dolarda olur ilk başlarda ama işi çözünce anlıyacaksın

tek yapman gereken youtube dan para kazanabileceğine gerçekten inanmak. herşey çok güzel olacak. her zaman bardağın dolu tarafından iç. boş tarafı iel vakit harcama çünkü o taraf boş

zamanla büyür sanırım bu kazanç olayı bence devam et :D zamanla dahada büyür kazancın artar diye düşünüyorum :)

inşallah sabredeceğim artık

---------- Mesaj saat 04:20:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:20:12 civarında gönderildi. ----------

dostum. vazgeçme sakın. gerçekten inanırsan başaramayacağın şey yoktur. iyimser ol.

vezgeçmemeye karar verdim hocam

---------- Mesaj saat 04:20:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:20:32 civarında gönderildi. ----------

kitap oku biraz münimum haftada bir kitap bitir içerik farketmez roman al oku dünya klasikleri olabilir okumadıysan. ve daha sonra forumdaki konuları oku sıkılmadan köşeyi dönmek istiyorsan 1:20 video var muslera06"nın onu izle minimum 5 dolar diyirum günlük kazan. 4 dolar 3 dolarda olur ilk başlarda ama işi çözünce anlıyacaksın

hangi video hocam o ?

---------- Mesaj saat 04:21:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:20:52 civarında gönderildi. ----------

tek yapman gereken youtube dan para kazanabileceğine gerçekten inanmak. herşey çok güzel olacak. her zaman bardağın dolu tarafından iç. boş tarafı iel vakit harcama çünkü o taraf boş

inşallah hocam inşallah temennim herkez kazansın.

Herkez'e Hayırlı Sabahlar Arkadaşlar.

Yakşalık 40 Gündür youtube ve adsense ile ilgileniyorum toplamda adsense içerik barındırıcılarındaki kazandıgım para 13.90 dolar ve bu canımı çok sıkıyor daha pin bile isteyemedim ağustos ayındaki kazancım 11.30 dolar adsense ve 10 dolar youtube istatistik bölümündeki kazancım.

Fakat kesinleşmiş kazançlar görünmediği için pin de isteyemiyorum toplamda 3 kanalım ve 7 alt kanal olmak üzere 10 kanalım bulunmakta günlük izlenimler 1000-2000 arasında seyretmekte ortalama tıklama 20-40 arası ortalama tbm 0.04 ve 10 kanalımda hiç bir şekilde türkçe içerik yok :(

Artık burama kadar geldi diye bir deyim var o cuk diye oturuyor olaya .
10 farklı kanal farklı konular izlenim idare eder tbm çok düşük :( ne yapacağım biç bilmiyorum ...

-İzlenimi yüksek bir kanal mı satın alayım ?
-Gidip partnerliğe mi başvurayım ?
-Hergün Durmadan Kanal mı Acayım ?
-Bırakayım mı Bu işi ?

ben bu işi %100 yaparım işsiz güçsüz bir insanım video yüklemek zor değil kanal konuları bulmak zor değiş derdim hep :) ama büyük konuşmamak gerekliymiş demekki :)

Bana bi yol gösterin Lütfen...
Benimde spamdan 40 kanal gümledi :) al bendende o kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri