Sıkıldım,Yapamıyorum,Bırakıyorum Diyen Arkadaşlar..

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JoNeST

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Forumda son günlerde çok fazla sayıda olumsuz mesajlar görüyorum. Youtube işini yapamıyorum, bırakıyorum, kazanamıyorum vs diye.. Bu konu hakkında kısa bir yazım olacak, bu arkadaşların okumalarını rica ediyorum.

Bende bu işte çok yeniyim, Ağustos ayında başladım ama ilk önce [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocanın videolarını izledim çok katkısı oldu ondan sonra videolar yüklemeye başladım. İlk zamanlar 1$ ı bile geçmiyordu kazancım, zamanla yavaş yavaş artmaya başladı. Günde 3$ kazanmaya başladım. Bu şekilde 1 ay devam etti, ama ben daha fazla kazanmak emeğimin karşılığını almak istiyordum. Eskiden YT-YT yapıyordum şimdi Google'dan arama yaparak ilk kaynaklardan yüklemeye başladım videolarımı, çok geçmeden 1 videom patladı.

Sadece bu video 1 haftada bana 120 $ kazandırdı.
(özgün çalışarak ayda 2 video patlasa yeter)

Bu 1 hafta içersinde patlama yapan videomun başına diğer eski videolarımın 15 sn lik tanıtımlarını koymaya başladım 3-4k izlenen videolarım bu 1 hafta süre içersinde 25-30k lara çıktı. Böyle yapınca haliyle izlenimler kazanca da yansıdı.

Daha fazla ayrıntılara girmeden sizleri sıkmadan konuyu noktalamak istiyorum.

Arkadaşlar ilk önce bu işe başlamadan bir takım şeyleri öğrenelim, okuyalım bilgilenelim eminim bir çok arkadaş direkt video yüklemeye başlıyor. Bu belki size zaman kazandırır fakat istikararı yakalayamazsınız.

Mutlaka özgün videolar bulun: Maden özgüm çekemiyoruz bari bulalım, Yt-Yt yapmayalım.

Mümkünse yabancı kanalımız olsun yabancılara hitap edelim. 4-5 çeşit TR kanalım vardı 1 ayda bana 20-30 $ anca kazandırmıstır.

Birde sabırlı olalım. Özgün çalışıyorsunuz haftada 10$ kazanıyorsunuzdur gün gelir videonuz patlar 200-300$ daha fazlasıda olabilir kazanabilirsiniz.

Günde 200-300 video yükleyerek bu işin ameleliğini yapmayalım, kanalımızı spama da düşebilir özgün çalışarak günde 5-6 video yüklemek inanın daha fazla kazandırır.

Son olarakta video türleri Yabancı siyaset/Haberler - Yabancı Spor - Yabancı Mizah bence bu tarzlarda kanallar olusturarak zamanla güzel paralar kazanabilirsiniz. Böyle bir kanal ayda 100$ bıraksa x 3 kanal = 300$ Tabi zamanla bu işi alışkanlık haline getirirseniz hem videolarınızı, hem kanal sayılarınızı çoğaltabilirsiniz. Bu da haliyle kazancınıza + olarak yansır.

Bu yazıyı Youtube işinden sıkılan arkadaşlar için yazdım, asla bırakmayın, pes etmeyin, umarım bu yazı sizi biraz motive etmiştir. Herkese iyi kazançlar dilerim. Saygılarımla,,

güzel konu.Bende özgün çalışıyorum fazlada video atmıyorum aslında haftada 1-2 video.Ama özgün videoda hem patlama olasılığı var hem abone çekiyor hem daha fazla kazandırıyor.Ama bulması zor biraz onbuda uğraşarak hallediliyor

Aslında bulması zor değil,
Mesela Spor kanalı için, futbolcunun biri maçta gol atıyor gol sevincini dans yaparak kutluyor adamın biri paylaşmış 300k izlenim almış, mesela bir maçta olay çıkmış 2 dk.lık görüntü var adam biri yine 300k izlenim almış.

TBM 0.10 , To %1.00 bile olsa 3000 tık yapar bu da size 300 TL olarak geri döner.

Bu işin siyaseti var, mizahı var vs vs..

Youtube dan biraz dışarı çıkıp Google da dolaşırsak güncel videoları yakalayabiliriz.

Hocam video patlıyor fakat en fazla 25.000 bin oldu bende öyle 100-150 bin istiyorum :p

çok güzel bir paylaşım olmuş. BENDE ŞUNU PAYLAŞMAK İSTERİM...
arkadailar 1 dolar yad a3 dolar az para değil çünkü
atıyorum 1.000,00 tl para lıp faize atan biri 30 günde yani 1 ayda %9 brüt faizden 7,00 tl civarı net para kazanıyor ..(tamam birileri faiz haram bana ters diyecek farkındayım)
demek istediğim bir gunde 3 dolar = 6 tl para yapıyor... asgari ücret 800 tl net gunluk net 26.66 tl yapar ..
bunları düşününce bence azımsanmayacak bir durum
yada bir ev kirasi orta helli 350-600 tl civarı orta halli yani azımsanmayacak bir para...

Hocam video patlıyor fakat en fazla 25.000 bin oldu bende öyle 100-150 bin istiyorum :p

Bende de var 5-6 tane öyle video 12k-32k-46k halbuki hepsi güncel video
Bence o videonun uzunluğuna, kısalığına, içeriğine, türüne vs. göre değişiyor. O da şansımıza artık.. :o

Bu işi ek gelir olarak görün beyler eğer bir ileri görüşlülüğünüz yok ise spamla bu iş çok yürümez işinizi bırakıp bu işe girmeyin bazıları bu işi kolay sanıp duyduklarına aldanıyor işi gücü bırakıp bu işe giriyor ne kazansam kardır mantığıyla ilerleyin sonuçta ne kadar zor olursa olsun bir yerde onlarca saat çalışmaktan iyidir

Azimli olan her daim kazanır.Bugun 5 tl olur 3 gun sonra 50 tl olur her an kazanacakmış gibi azmedin.

ben güncel konulardan daha cok zamanla izlenim alabilecek videolar yüklüyorum genelde misal ben suan 4-5videodan para kazanıyorum sürekli olarak bide benim attıgım video 2hafta ile 4hafta arasında patlamaya başlıyor hemde azımsanmayacak şekilde tek tavsiyem yt-yt yapmayın araştırın ben kesinlikle youtubedan video indirip yüklemiyorum ;) zaten forumda 2hafta düzgün bir şekilde takılsanız az cok kafanızda bişey oluşur zaten bu işe bende dahil başlayan arkadaslarda bişey bilmiyordu herşey zaman-sabır- deneme yanılma olayından ibaret :) güncel video yüklerseniz sürekli kazanç getirmez benim görüşüm tabi bu

güzel bir yazı olmuş teşekkürler

eski videolarımın 15 sn lik tanıtımlarını koymaya başladım. Demissin bunu nasıl yapıyorsun 15. saniyeye link mi koyuyorsun videonun ortasına

Motivasyon için teşekkürler. Bende çok fazla ilgilenemiyorum kendi kanallarımla. Yaklaşık 200 videom var bunlardan 20 civarı kendi özgün videolarımdır belki. Mayıstan beri yt ile uğraşıyorum ancak eylülden beri günlük kazancım 2tl yi geçti, şu an ortalama 10tl geliyor. 6k izleme ortalamam var. Ne yalan söyleyim videonun birisinin patlamasını bekliyorum sadece. Keşke biraz gaza gelip güzel videolar atabilsem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri