Sıkılıyorum , bunalıyorum sadece uyumak istiyorum.

Graphic

Yasaklanmış
Arkadaşlar , sıkılıyor bunalıyor daralıyorum. Hiç birşeyden zevk almıyorum botla video eklemek bile zoruma gider oldu , iyice daraldım bunaldım. Sanki herşey üzerime geliyor , sürekli bilgisayar başındayım işim gereğide öyleyim , bu işi paraya çevirdiğim uğraştığım tek konu şu an YT farklı şeyler arıyorum fakat neden anlarım ne yapabilirim bilmiyorum.

Yaşama sevincimi yitirdim :) Sizler neler yapıyorsunuz acaba? Değişiklik olarak farklı işler olarak?

bende sıkılıyorum bunalıyorum.bugün mesela 3 saat uyudum zorlayarak.12 saatten aşağı yatmıyorum okulu uzattım canım sıkkın.çaresi zaman gibi

Ben bu iş için son senemde üniversiteye çalışmayı bıraktım bilgisayardan kalktığım yok sürekli yeni videolar araştırıyorum bulduklarımı yüklüyorum en azından denemiş oluyorum. Bu işi yapacaksak sonuçlarına katlanmamız gerek. (spam için)

edit: canın sıkıldıkça Türkiye'nin günden güne kötüye giden halini düşün. en yavaş internete en fazla ödediğin ücreti düşün. asgari ücretin en düşük olduğu 2. ülke olduğumuzu düşün. ve sakın zamanını boşa harcama..

Arkadaşlar , sıkılıyor bunalıyor daralıyorum. Hiç birşeyden zevk almıyorum botla video eklemek bile zoruma gider oldu , iyice daraldım bunaldım. Sanki herşey üzerime geliyor , sürekli bilgisayar başındayım işim gereğide öyleyim , bu işi paraya çevirdiğim uğraştığım tek konu şu an YT farklı şeyler arıyorum fakat neden anlarım ne yapabilirim bilmiyorum.

Yaşama sevincimi yitirdim :) Sizler neler yapıyorsunuz acaba? Değişiklik olarak farklı işler olarak?

yaşın doğruysa hiç durma yurtdışı seçeneklerini dene varsa,avrupada amerikada en azından insanlar yaşama sevincini kaybetmiyorlar :cool:

benim yarın sınavım var ben napayım.daha merkez kampüsün tatili bitmedi biz sınav çalışıyoruz.bunaldım kelimesi az kalıyor şuanki durumuma

Şubat ayı sendromu havalar birden ısınınca bazıları depresyona girer. Ne para ne pul ne zenginlik hiç bişey fayda etmez ...

Bunu dinleyin iyi gelecektir. sakin bir mekanda sonuna kadar dinleyin hocam dinlerken aklınızdan geçen güzellikleri düşünün :) Buyrun

seyahat et , kızlarla gez , kitap oku akıcı Dünya klasiklerini bitirmedi isen bitir .

bende sıkılıyorum bunalıyorum.bugün mesela 3 saat uyudum zorlayarak.12 saatten aşağı yatmıyorum okulu uzattım canım sıkkın.çaresi zaman gibi
Zamana bırakıyoruz bırakıyoruz birşey düzelmiyor hiç birşey yolunda değil.
Git bi spor salonuna falan yazil.
Yok hocam , öyle bir yerde yaşıyorumki sosyal faaliyet internet cafe ve playstation veya 3-5 bira alacaksın gidip içeceksin. Onunda sonu hayra gelmiyor.
depresyona girmişsin...gayet normal :D
Sanırım öyle.
Ben bu iş için son senemde üniversiteye çalışmayı bıraktım bilgisayardan kalktığım yok sürekli yeni videolar araştırıyorum bulduklarımı yüklüyorum en azından denemiş oluyorum. Bu işi yapacaksak sonuçlarına katlanmamız gerek. (spam için)

edit: canın sıkıldıkça Türkiye'nin günden güne kötüye giden halini düşün. en yavaş internete en fazla ödediğin ücreti düşün. asgari ücretin en düşük olduğu 2. ülke olduğumuzu düşün. ve sakın zamanını boşa harcama..

Bende sürekli araştırıyorum hocam , sürekli yeni şeyler öğreniyorum fakat artık zevk almıyorum önceden hevesle yapardım artık bilgisayarın başına geçmek bile istemiyorum inan , diş ağrısı baş ağrısı dişin ağrısından yemek yiyememek bir yandan. Borç harç bir yandan , sonra birde ülkenin halini düşünüyorum gelde cebindeki son parayla içme. Yarında mahkeme var vay anasını.

---------- Mesaj saat 17:11:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:10:14 civarında gönderildi. ----------

yaşın doğruysa hiç durma yurtdışı seçeneklerini dene varsa,avrupada amerikada en azından insanlar yaşama sevincini kaybetmiyorlar :cool:
Yaşım doğrudur hocam , adamların arkadasında ülkeleri var yaşama sevinçleri var. Sen 3 video atarsın engellenirsin. 2 site açarsın kapına gelirler , mahkemeye çıkarsın işten anlamayan savcı hakim kim varsa cezayı yükler arkana baka baka gelirsin. Öyle şansım var fakat evlilik diyorlar bende onu istemiyorum.

tuttu furitti izle kanlanır canlanırsın :D :D :D :D şaka şaka tabi dışarı çık sosyalleş biraz kendine gelirsin

Çık dışarı dolaş cuma günü halısahada ayak bağlarımı koparttım, ayağım alçıda.
Dışarıyı özledim, gezmeyi özledim :D
Neyseki pazar günü çıkartıcaklar başka bir sorun olmaz ise.

Farkli bi yere tasin o zaman hocam. O sekilde devam edersen icinden cikamayacagin bi ruh haline burunebilirsin. Buda senin icin iyi olmaz. Birak icmeyi falan saglikli yasamaya bak. Bu tarz durumlarda bi spor salonuna gitmek baya ise yariyor. Icmekle, internet cafede takilmakla olacak is degil.

Bulunduğum yerde hiç bir spor salonu yok. 2 Tane halı saha var, havuz vs de yok. Ot gibi yaşıyoruz yani. Sosyal aktivite olarak ya motorla arabayla turlayacaksın ya alkol alacaksın ya halı saha maçları başka birşey yok , kolumdan dolayı zaten futbol oynayamıyorum vay halime :/

bende sırf amerika için yt ile uğraşıyorum annemle babam ayrı bende tek başıma kalıyorum şuan hedeflerime az kaldı sende kendini nerde mutlu hissediyorsan hedefini ona göre yap

Bulunduğum yerde hiç bir spor salonu yok. 2 Tane halı saha var, havuz vs de yok. Ot gibi yaşıyoruz yani. Sosyal aktivite olarak ya motorla arabayla turlayacaksın ya alkol alacaksın ya halı saha maçları başka birşey yok , kolumdan dolayı zaten futbol oynayamıyorum vay halime :/
Rabbine yoğunlaş :) namaz kıl huzur bul ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri