Sıkılmayacağınız Bir Oyun

DenizDemirci

Kayıtlı Üye

53 GÜNDÜR AÇIK OYUN

Bağımlı olacağınız bir oyun, AgarPvp sizlerle

Bir gezegenin içinde, minik bir baloncuk olarak başlıyorsunuz oyuna, önce birkaç belirlenmiş aşamayı uygulayarak kendinizi biraz büyütüyorsunuz, daha sonraysa rakiplerinizi yiyerek büyüyorsunuz sadece. Tıpkı dünyamızdaki doğal seçilimdeki gibi, “büyük balon, küçük balonu yutar.”

Agario pvp oynama fırsatı, şimdi sizler için sitemize eklendi. Bu tarayıcı oyununu ücretsiz bir şekilde, sitemiz yardımıyla oynayabilirsiniz. Mobil kullanımı da aktif olan Agario; evde, okulda, işte, istediğiniz her yerde sizlerin rahatça ulaşıp oynayabileceğiniz bir oyun.

Kullanıma açıldığı ilk günden itibaren herkesin merakla başladığı ve sıkılmadığı, kullanıcılarında bağımlılık yaratan bir atmosferi olan Agario Pvp Server sitemizde mevcuttur. Herhangi bir şekilde, indirme veya kurma gibi bir gerekliliğiniz yoktur, oyunu internete erişiminizin olduğu her yerden rahatça açıp, oynayıp kapatabilirsiniz. Büyümek için birkaç kişilik grup oluşturarak da kendi başınıza da mücadele edebileceğiniz bu eğlenceli oyunu

AgarPVP.com - İlk Agario Pvp Server
Sitesi olarak, sizlere sunuyoruz. Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimizle, en sorunsuz oyun oynama adresiniz olmaktan gurur duyarız.​

Devam etmek için reklama tıklayın :)
954AlZ.png

bağlanamadım yurtdışındayım sebebi bu mu

---------- Spam Engelliyici 15:18 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

tamam tamam adblock yüzündenmiş :D boşver o zaman agar.io akalım biz

bağlanamadım yurtdışındayım sebebi bu mu

---------- Spam Engelliyici 15:18 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

tamam tamam adblock yüzündenmiş :D boşver o zaman agar.io akalım biz

:) Tam alıntıladım cevap yazıyordum ikinci yorumunuzu gördüm bende Kazakistan dan bağlanıyor ve yönetiyorum alakası yok .

teşekkürler.

1 olur 2 olur 3 olurda forumda kaçıncı konu sayamadım vallahi

gören duyanda bu oyunu oynamak için fırsata ihtiyaç olduğunu sanır zaten önüne gelen açıyor ne hikmetse :D :D hayırlı olsun ne diyim :D

gören duyanda bu oyunu oynamak için fırsata ihtiyaç olduğunu sanır zaten önüne gelen açıyor ne hikmetse :D :D hayırlı olsun ne diyim :D

Bunun için biraz geç ama olsun ben Türkiye'nin ilki olduğumu iddia etmiyorum ama 2.siyim diyebilirim :)

53 gündür yayındayım

Agar.io 'dan farkı ne ?

ekrana yazabilme (chat) ?
devam etmek için illa bir reklama tıklama zorunluğu ?
adblock ya da benzeri reklam engelleme uygulamalarını kapatma zorunluğu ?

ben şimdiden sıkıldım kardeşim..
sen bu siteyi bir daha düşün istersen :) kolay gelsin...

bu arada umarım en kısa sürede adsense'ye kabul edilirsin (şu haliyle hiç sanmıyorum)
edilirsin de, şu "Devam etmek için REKLAMA TIKLAYIN" yüzünden foruma yeni bir konu açarsın :) :) anladın sen onu

Agar.io 'dan farkı ne ?

ekrana yazabilme (chat) ?
devam etmek için illa bir reklama tıklama zorunluğu ?
adblock ya da benzeri reklam engelleme uygulamalarını kapatma zorunluğu ?

ben şimdiden sıkıldım kardeşim..
sen bu siteyi bir daha düşün istersen :) kolay gelsin...

bu arada umarım en kısa sürede adsense'ye kabul edilirsin (şu haliyle hiç sanmıyorum)
edilirsin de, şu "Devam etmek için REKLAMA TIKLAYIN" yüzünden foruma yeni bir konu açarsın :) :) anladın sen onu

Adsense şartlarını biliyorum hocam konu açacağımı sanmıyorum bu yazının olma sebebi adsense 10 verirken bu diğer reklam siteleri 1 veriyor o yüzdendir .

agar.io dan farkı biraz var aslında bunun farkı şöyle oyuna yeni başlayanlar ya da kendini geliştirmek isteyenler pvplere yönelebilirler onun dışında official serverda yoğunluktan dolayı sıkılabilirsiniz yine aynı kapıya çıkıyor yani .

---------- Spam Engelliyici 17:32 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

güncel .

Bence bir sorun var yemek yerken spectre oldum 1. kişi harita ortasında geleni yedi gideni yedi, 20 dk da yanında 1 tane diken spawn olmadı. tüm dikenler köşelerde 2,3 tane. Adama istemedikten sonra nasıl yenecek diğerleri onu. adam afk olup gitti bide.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri