Sildiğim kanal para kazanma kapatılmasına sebeb gösterildi

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

palipleten

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar bugün sildiğim bir kanal sebeb gösterilerek tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı.
bu kanal 3 hafta önce tüm kanallarımın para kazanmasının kapatılma nedeni olarak gösterilmişti. ben de o zaman kanalı sildim ve sıfırdan basladım.
Ama bugün gelen bir mail sildiğim kanal sebeb gösterilerek tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı.
gelelim ilginç olan seye galiba ben o zaman sadece kanalı silmişim. tüm google hesabını silmek gerekiyormus meğerse. cünkü sebeb gösterilen kanalın sadece e-mail adresi yazıyordu kanal ismi değil

bir ilginç nokta da kanalların para kazanması kapatılmasına rağmen videolarla hala reklam cıkmaktadır :)

Sayın ev-----,

[email protected] hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Aynı sıkıntı bendede var be 7 ay önce kapatılan kanalımın ismi geliyor mailinide hatırlamıyorum. g+ yöntemi yaptım yine kapatıldı aynı kanal yüzünden. eski Kanalları tek tek dolaşıyorum 7 ay önce nedenini bilmediğim bi şekilde hesplar devre dışı bırakılmıştı, devre dışı bırakıldığı için girip silemiyorumda :) aşa yukarı aynı dertten muzdaribiz

bana da birileri yardımcı olsun...
1aydır istediğim seviyeye tam ulaştım derken para kazanmam bütün kanallarımda kapatıldı...bot kullanırım ve topu topu 1000 videom vardır.8kanaldan bir tanesi 2 telif,biri 1 telif yedi ve diğerleri temiz.zaten o telifleri de geçen ben işteyken yemişim.evde olsam fazla incelemede kalan videoyu falan anında siliyorum.teliflerimde dikkat etmeden yüklediğim(kişiye özel) videolarmış.neyse para kazanmam kapatılmış ve gelen mail;

Sayın ***********

Videonuzun tüm öğelerine dair ticari kullanım haklarınızı doğrulayamadık.

İçeriğinizin tüm öğelerini ticari olarak kullanmak için yetkili olduğunuzu doğrularsanız videolarınızı daha ayrıntılı incelemeyi göz önünde bulunabiliriz. Bunlar, tüm videoları, resimleri, müzikleri, video oyunu görüntülerini ve diğer işitsel ya da görsel öğeleri içermektedir. Daha fazla bilgi edinin

YouTube'un, bir videonun para kazanma özelliğinin etkinleştirilip etkinleştirilmeyeceği konusunda son kararı alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortakları için para kazanma özelliğini devre dışı bırakabileceğini lütfen unutmayın. Tüm videolar Hizmet Şartları'mız ve Topluluk Yönergeleri'mizin kapsamındadır ve bu standartlara uymazlarsa siteden kaldırılabilir.

Lütfen aşağıda istenen ek bilgileri gönderin:

"BURADA BİR VİDEO İSMİ VAR -LİNKLİ"
Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın. Her gönderimi işleme alamayabiliriz ancak bu faktörleri sürekli olarak izleyip önceliği uygun bir şekilde belirliyoruz.

Teşekkür ederiz,

YouTube Ekibi

Tuhaf olan başka konu ise gece 00,00 dan önce para kazanmaya kapatılmasına ragmen bugün adesenseye yansımış 19,000 izlenme ve 50 tık var.şimdi ne yapmam lazım biri şu mail de tam olarak ne istediklerini açıklasın.

konusu geçen video;https://www.youtube.com/edit?video_id=SZWjwWERWtc&show_mt=1

şansıma s...yım ki google ın kendi ürünüymüş video :)

Aynı sıkıntı bendede var be 7 ay önce kapatılan kanalımın ismi geliyor mailinide hatırlamıyorum. g+ yöntemi yaptım yine kapatıldı aynı kanal yüzünden. eski Kanalları tek tek dolaşıyorum 7 ay önce nedenini bilmediğim bi şekilde hesplar devre dışı bırakılmıştı, devre dışı bırakıldığı için girip silemiyorumda :) aşa yukarı aynı dertten muzdaribiz

para kazanmamı kapatılmıştı o kanallarda?

Şu para kazanma sorunu aşılmadan bu youtubedan para kazanmak çok zor ya 1 kanal yüzünden tüm hesapların gidiyor ayrıca o kadar çalışıp 22-23 günde 250-300 dolar kasıyosun paranda yatmıyor tüm emek boşa gidiyor :(

Bu aralar yapiyolar biseyde hadi hayirlisi 4 kanal elimde patladi yeni basladim bide öyle özene bezene yaptimki abi 0.60 up hiziyla manuel sekilde bide -_- telif hakki dediler sildik, reklami yaptik, kural ihlal etmedik bi kanal kopyaladim ne kadar yemeyip yedirsende sagolsun youtubede bize yediriyor :l

yalnız değilsiniz arkadaşlar bendede aynı durum var.

Sorunlu kanalı silmeyin sorunlu maili kökten uçurun

Arkadaslar benim kanallar 2 kez boyle oldu o ses turkiye acun medya sagolsn telf gondermesi dunya uzerinden bu video engellemesi gorurseniz 2-3 kez o kanal gitti ne zaman adsense de kazanacagim kesinlesmesine 1-2 gun kala kanallar para kazanmaya kapatiliyor yani google bekliyor son dk golu atiyor maleseff kesinlikle spam yapmayiniz ben kurtuldum Allah sizi de kurtarir insallah bu beladan anliyorum sizi emek bosa gidiyor calis calis tbm yukselsin sonra para kazanma kapatilsin tum heves bosa gidiyor tekrar video yuklemek istemiyor insan gecmis olsun herkese

benimde video olmayan bir kanalımdan dolayı adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması kapandı. o kanala bağlı maili bulmak için eski maillerin hepsini dolaştım. zor buldum. kanal kapatılmıştı ama açılmış ve uyarıyı alt kanaldan almışım. artık youtube seni gözüne kestirirse gözünün üstünde kaşının olması yeterli. kaşı olmayanlar yırttı yani.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri