Silinen gmail geri getirme?

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

cotoni

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar

2 - 3 gün önce sildiğim bir gmaili geri getirmeye çalışıyorum, ilk eski şifre sonra gmail açılış tarihi soruyor ve en son kod göndermek için bir email adresi..kod geliyor giriyorum ama sonuç hesabın size ait olduğu doğrulanamadı gibi bir sayfa geliyor..

bundan 3 gün önce neredeyse 2 - 3 hafta önce sildiğim bir hesabı hiç bu kadar detay olmadan sadece son şifre ve ikinci eposta girerek almıştım.. Genel bir sorun mu var yoksa ben mi bir yerlerde hata yapıyorum?

Verdiğin bilgilerde yanlışlık var. Mail doğrulama o yüzden çalışmıyor. Yanlış da olsa o maili gönderiyorlar.

Verdiğin bilgilerde yanlışlık var. Mail doğrulama o yüzden çalışmıyor. Yanlış da olsa o maili gönderiyorlar.

Benden istediği sadece son şifre ve mailin açılış tarihi ve onlarda kesin olarak doğru.. ama yolladıkları kodu girince hesabın size ait olduğu kanıtlanamadı diyor...

Acaba geri getirenler hangi yolla getirdiklerini yazabilirlermi ?

Benden istediği sadece son şifre ve mailin açılış tarihi ve onlarda kesin olarak doğru.. ama yolladıkları kodu girince hesabın size ait olduğu kanıtlanamadı diyor...

Acaba geri getirenler hangi yolla getirdiklerini yazabilirlermi ?

Sanırım bir güncelleme olmuş bende geri getiremedim şimdi

bildiğim kadarıyla silinen mailler geri gelmiyor

Silinen mailler geri gelmiyor

Hocam 3 gün önce getirdim.. 2 - 3 hafta önce silmiştim.. Şu an 2 gün önce denediğim mail gelmiyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri