Silinmiş Ünlemler Para Kazanmayı Kapattı

• Kullanıcı KOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

KOZ

Kayıtlı Üye
2 gün önce kanala videoları attım ünlem gelenleri direk sildim.sonra adsenseye bağladım o ünlemlerin maili gelmiş dün para kazanmalar kapanmış.
yani önceden silinenlerde kayıt altına alınıyor sanırım kanal mimleniyor.

para kazanma sekmesinde çıkan yazı ben ilk defa karşılaşıyorum bunla belki daha önce gören olmuştur.

"Silinmiş videolar da dahil olmak üzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır."

Bu ünlem tam baş belası . Aynı şekilde iki Adsensemde yaşadım . Şimdi para kesinleşmeden kanalda bağlamıyorum . Adsenseler öylece yatıyor .

2 gün önce kanala videoları attım ünlem gelenleri direk sildim.sonra adsenseye bağladım o ünlemlerin maili gelmiş dün para kazanmalar kapanmış.

para kazanma sekmesinde çıkan yazı ben ilk defa karşılaşıyorum bunla belki daha önce gören olmuştur.

"Silinmiş videolar da dahil olmak üzere topluluk kuralları ve/veya telif hakkı sorunlarının tekrarlanması nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır."

Geçmiş olsun hocam.Kaç video ünleme düşmüştü.Ortalama bir rakam verebilir misiniz ?

ünlemden dolayı değildir çünkü sadece senin değil burda herkesin para kazanması kapanır hocam. kesin daha önce dünya geneli veya o tarz bişeyden yemişsindir. yada yüklemişsindir. adam telif atmıştır. sen sildikten sonra bildirimi olmuştur o yüzden kapanmıştır. Ünlemden ben daha ne duydum ne gördüm para kazanması giden.

evet..silinen videolardan dolayıda başına gelenler gerçekleşiyor... benım şyle olmuştu...
kanalda ne varsa sildim... sornasında hoopp gmaile gelen mail de kanalımın birdan fazla topluluk .................. işte o bilinen yazı ve sonrasında kanalın adsenseyi başka çöp adsenseye aktarmıştım... senıdne yazdıgın gibi. kanaldaki uyarılı videoları silmen , paçayı kurtardıgın anlamına gelmıyor... adsense g mailleri kontrol edilmeli...
not: 10 gunde bir youtube kanalları kapatıyor genelde mantıken haftada bir adsense gmailleri kontrol edilmeli, kanallar uyarılar vb. takip edılmeli, çok ciddi kanallar varsa ya kokten sılmeli, yada çöp adsenseye aktarılıp kendı halıne bırakılmalı, riske gore yol seçilmeli.

xB1yZG.png
[MENTION=4712]KOZ[/MENTION] Rakı Varmı Hocam...

kanalınıza hiç dünya geneli engel gelmediğine eminmisiniz

Geçmiş olsun hocam.Kaç video ünleme düşmüştü.Ortalama bir rakam verebilir misiniz ?
sağolun.75 taneden 15 tane gelmişti ünlem.
hiçbirşey yoktu ne telif ne topluluk ne dünya engeli 3.taraf.

ben ünlemleri ispatladım şu ana kadar hatta biraz ileri gidip 8 aydır para kazanmayan videolarında para kazanmalarını açtırıp aslında youtubeye karşı atağa geçtim ne olduğunu anlayamadılar bile....söz konusu şu bir video yüklediğinizde hakkını ispatlayamacaksanız bu işler zorlaşır mesala bende 4 videoda şu yazar ...ispatlamak için 14 gününüz kaldı geri sayıma geçer.bende bu sürede evrak filan vs hazırlayıp gönderirim.

her açtığım kanaldan 50 tane ünlem silmişimdir.
yeni bir şeyse başımıza gelince anlarız.

ben ünlemleri ispatladım şu ana kadar hatta biraz ileri gidip 8 aydır para kazanmayan videolarında para kazanmalarını açtırıp aslında youtubeye karşı atağa geçtim ne olduğunu anlayamadılar bile....söz konusu şu bir video yüklediğinizde hakkını ispatlayamacaksanız bu işler zorlaşır mesala bende 4 videoda şu yazar ...ispatlamak için 14 gününüz kaldı geri sayıma geçer.bende bu sürede evrak filan vs hazırlayıp gönderirim.

hocam nasıl evrak falan hazırlıyorsunuz videolar size ait olmadığı halde, yani youtube buna nasıl kanıyor biz de yapalım bari çok önemli videolarda gitmeye başladı, bot otomatik siliyor ama silinince de para kazanma gidiyorsa ayvayı yedik biz desenize :S

hocam nasıl evrak falan hazırlıyorsunuz videolar size ait olmadığı halde, yani youtube buna nasıl kanıyor biz de yapalım bari çok önemli videolarda gitmeye başladı, bot otomatik siliyor ama silinince de para kazanma gidiyorsa ayvayı yedik biz desenize :S

Videoların hem müziği hem çekimi hemde montajı bana ait desem...en kötü ihtimal müziklerin sahiplerinden müzik şirketlerine kadar gidip kullanma hakkı belgesi aldığımı söylesem..yeterlidir sanırım...100 de 100 özgün...her yönden atentli kaşeli imzalı belgeler gönderiyorum her video için tek tek ayrı ....1 ayda 80 videoyu bu şekilde onaylattırdım....Benim işim bu aynı zamanda bir managerim yarı yarıya.

Ben bir kanalimda 2 gunden beri 200 u askin ! sildim. Bisey olmadi.

Videoların hem müziği hem çekimi hemde montajı bana ait desem...en kötü ihtimal müziklerin sahiplerinden müzik şirketlerine kadar gidip kullanma hakkı belgesi aldığımı söylesem..yeterlidir sanırım...100 de 100 özgün...her yönden atentli kaşeli imzalı belgeler gönderiyorum her video için tek tek ayrı ....1 ayda 80 videoyu bu şekilde onaylattırdım....Benim işim bu aynı zamanda bir managerim yarı yarıya.

anladım hocam özgün çalışıyorsan tabi ki yapılabilir ben spam çalışıyorsun diye düşündüm. özgün videolarımda benim de sıkıntı yok şu anlık. teşekkür ederim.

bu olay benimde başıma geldi birkaç gün önce kanalımda birçok videoyu bot silmişti
çoğu ünlemdi zannedersem para kazanmalar gitti g+yöntemi ile para kazanmayı açtım ancak tekrar para kazanma kapandı çaresi yokmu bu işin

Kanalı açın,Videoları atın,Ünlemleri temizleyin,Adsense'e bağlayın.
Olay budur..;)

benimde aynı şekilde kapattı ... ulan google buda mı gol değil be :D :D :D bu arada yeni kanallarda pub id sorunu var bilginiz ola

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri