Sim Kart 1 Adet 3 TL

wirelisa

Kayıtlı Üye
Türkiye de Çalışan Sim Kart 3 TL

1435999870-4gNetSim08-o.png

İsteyen herkese Tayland dan adrese teslim sim kart gönderiyorum.

Ne İşe Yarar?
Tüm youtube, gmail, facebook, whatsapp, vk, amazon vs +66 tayland ülke kodu ile onay yapabileceğiniz sistemlerde kullanabilirsiniz.
Forumda okuduğum kadarı ile orjinal sim kart kullanarak açılan kanallar ile diğer kanallar arasında kalite farkı var (kolay kolay kapanmıyor)

Gerçek sim kartlardır, standard, micro ve nano sim kart iç içedir, istediğiniz telefonda kullanabilirsiniz.
attachment.php

Ücretlendirme
1-100 Adet Alımlarda
Kontörsüz Sim Kart: 3 TL (3-4 ay Geçerlidir)
1 TL yüklü Sim Kart: 4 TL (3-4 ay Geçerlidir)
2 TL yüklü Sim Kart: 5 TL (3-4 ay Geçerlidir)

100+ Alımlarda
Kontörsüz Sim Kart: 2.5 TL (3-4 ay Geçerlidir)
1 TL yüklü Sim Kart: 3.5 TL (3-4 ay Geçerlidir)
2 TL yüklü Sim Kart: 4.5 TL (3-4 ay Geçerlidir)

Tüm kartların kullanım süresini Aylık 0.2 TL ye uzatabilirsiniz!
Yani 1 TL ile kartların kullanım süresini 5 ay uzatabilirsiniz.
Süre Uzatma
* 934 * 30 # tuşlayarak 30 gün - 0.2 tl
* 934 * 90 # tuşlayarak 90 gün - 0.6 tl
* 934 * 180 # tuşlayarak 180 gün - 1.2 tl

Numaranızı öğrenmek için: *933#
Bakiye sorgulamak için: *123#

Kontör bitmesi durumunda, dilediğiniz zaman dilediğiniz miktar kontör yüklüyoruz.(ekstra ücret almadan)

Kargo ile adrese teslim gönderiyoruz, ulaşma süresi maximum 2 haftadır.
Kargo ücreti alıcıya aittir, sabit ücret 10 TL
Minimum 10 adet gönderiyorum

Sürekli sim kart tak-çıkar uğraşmak istemeyenler için kart okuyucu şeklinde aparatı olan telefon satışı da yapıyorum (sadece toplu alım yapan müşterilere)

Nasıl Kontör Yüklerim?
Aşağıda linklerini verdiğim iService uygulamasını kullanarak dilediğiniz numaraya-dilediğiniz miktar kontör yükleyebilirsiniz. Kontör yükleme işlemi yaptıgınızda extra kullanım süresi de verecektir. Uygulama aynı zamanda hattın geçerlilik süresi, kalan bakiye vs gibi bilgiler de vermektedir.
attachment.php

pEokVL.png

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truelife.mobile.android.trueiservice
https://itunes.apple.com/th/app/true-iservice/id394602822?mt=8

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 1.235
Son düzenleme:
numara başları nasıl başlıyor örneğin 532 542 gibi. türkiyede şebeke çekimi nasıl oluyor. bir sorum daha olacak hocam mesela arkadaşı arayacak olsam dakika başı kaç tl veya dk alabiliyormuyuz yurt dışınımı aramış oluyorum

Şebeke sorunu oluyor mu? Türkiye'de test edildi mi? Ödeme nasıl yapılacak? Hangi kargo şirketiyle gönderim yapıyorsun?

Fiyatlar gayet uygun hayırlı satışlar dilerim.

tesekkurler

Buhattı alsak türkiyede kullanma süresi varmı ? ve kimin adına olucak ?

hatlar burada aldigim sirketin adina kayitli, kullanma surelerini konuda belirttim, kontor yuklemesi yaparak yillarca kullanabilirsiniz.

numara başları nasıl başlıyor örneğin 532 542 gibi. türkiyede şebeke çekimi nasıl oluyor. bir sorum daha olacak hocam mesela arkadaşı arayacak olsam dakika başı kaç tl veya dk alabiliyormuyuz yurt dışınımı aramış oluyorum

Numaralar 0943 563 234 formatinda, Tr de vodafone uzerinden calisiyor. Konusma icin cazip degil, yurt disini aramis gibi oluyorsunuz.

Şebeke sorunu oluyor mu? Türkiye'de test edildi mi? Ödeme nasıl yapılacak? Hangi kargo şirketiyle gönderim yapıyorsun?

Sebeke sorunu yok, vodafone ile anlasmali. Suan gonderdigim ve kullanmakta olan arkadaslar var. Odemeyi kuvetturk-isbank-paypal araciligi ile yapabilirsiniz.
Kargo sirketi olarak ThailandPost kullaniyorum, 10-15 gun arasinda geliyor, aliciya kargo takip numarasi veriyorum adim adim takip edebiliyor durumu.

resimde 79 bahd yazmış. 79 bahdamı alıyorsunuz hocam? yaklaşık adeti 7 TL yapar. Zarar etmiyormusunuz hocam? :D

hocam simkartlar android telefonlar için uyumlumu? yani küçük mü?

Hocam süre uzatmak ile ilgili bir soru sormak istiyorum?
Süre uzatmak için ödemeyi nasıl yapıyoruz? k.kartıylamı?

Hocam taylandtaysanız başka bi konu hakkında görüşebilir miyiz?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam taylandtaysanız başka bi konu hakkında görüşebilir miyiz?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet Tayland dayim

Hocam süre uzatmak ile ilgili bir soru sormak istiyorum?
Süre uzatmak için ödemeyi nasıl yapıyoruz? k.kartıylamı?

Eger 4 aydan uzun sureli kullanmak istiyorsaniz, ona gore icerisinde kontor yuklu gonderirim. Diyelim ki o kontor de bitti, elinizdeki numaralari ve yuklemek istediginiz miktari gonderirsiniz ben buradan yuklerim.

Yada True iService uygulamasini yukleyerek dilediginiz miktarda (min 4 tl) kontor yukleyebilirsiniz. Uygulama ayrica hat ile ilgili tum detaylari, son kullanma tarihi, kalan kontor miktari vs tum bilgileri gosteriyor.

attachment.php

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truelife.mobile.android.trueiservice

Ekli dosyalar

• true-iservice-app.jpg
    true-iservice-app.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 1.057
1435999870-4gNetSim08-o.png

İsteyen herkese Tayland dan adrese teslim sim kart gönderiyorum.

Ne İşe Yarar?
Tüm youtube, gmail, facebook, whatsapp, vk, amazon vs +66 tayland ülke kodu ile onay yapabileceğiniz sistemlerde kullanabilirsiniz.
Forumda okuduğum kadarı ile orjinal sim kart kullanarak açılan kanallar ile diğer kanallar arasında kalite farkı var (kolay kolay kapanmıyor)

Gerçek sim kartlardır, standard, micro ve nano sim kart iç içedir, istediğiniz telefonda kullanabilirsiniz.
attachment.php

Ücretlendirme
1-100 Adet Alımlarda
Kontörsüz Sim Kart: 3 TL (3-4 ay Geçerlidir)
1 TL yüklü Sim Kart: 4 TL (3-4 ay Geçerlidir)
2 TL yüklü Sim Kart: 5 TL (3-4 ay Geçerlidir)

100-500 Adet Alımlarda
Kontörsüz Sim Kart: 2.5 TL (3-4 ay Geçerlidir)
1 TL yüklü Sim Kart: 3.5 TL (3-4 ay Geçerlidir)
2 TL yüklü Sim Kart: 4.5 TL (3-4 ay Geçerlidir)

500+ Alımlarda
Kontörsüz Sim Kart: 2 TL (3-4 ay Geçerlidir)
1 TL yüklü Sim Kart: 3 TL (3-4 ay Geçerlidir)
2 TL yüklü Sim Kart: 4 TL (3-4 ay Geçerlidir)

Tüm kartların kullanım süresini Aylık 0.2 TL ye uzatabilirsiniz!
Yani 1 TL ile kartların kullanım süresini 5 ay uzatabilirsiniz.
Süre Uzatma
* 934 * 30 # tuşlayarak 30 gün - 0.2 tl
* 934 * 90 # tuşlayarak 90 gün - 0.6 tl
* 934 * 180 # tuşlayarak 180 gün - 1.2 tl

Numaranızı öğrenmek için: *9333#
Bakiye sorgulamak için: *123#

Kontör bitmesi durumunda, dilediğiniz zaman dilediğiniz miktar kontör yüklüyoruz.(ekstra ücret almadan)

Kargo ile adrese teslim gönderiyoruz, ulaşma süresi maximum 2 haftadır.
Kargo ücreti alıcıya aittir, sabit ücret 10 TL

Minimum 10 adet gönderiyorum

Sürekli sim kart tak-çıkar uğraşmak istemeyenler için kart okuyucu şeklinde aparatı olan telefon satışı da yapıyorum (sadece toplu alım yapan müşterilere)

Nasıl Kontör Yüklerim?
Aşağıda linklerini verdiğim iService uygulamasını kullanarak dilediğiniz numaraya-dilediğiniz miktar kontör yükleyebilirsiniz. Kontör yükleme işlemi yaptıgınızda extra kullanım süresi de verecektir. Uygulama aynı zamanda hattın geçerlilik süresi, kalan bakiye vs gibi bilgiler de vermektedir.
attachment.php

hocam deneme amaçlı 5 adet alsak olmaz mı?

Türkiyede hatlar çalışıyormu ? (bilgim yok bu konuda )

9G9bX9.png

Son gonderdigimiz kartlar 8 gunde teslim edilmistir

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri