Sim Kart 3 TL 'den! (Beeline)

hocam bana 10 tane ayırabilirmisin
stok eklendiğinde bana pm atarmısın lütfen

Merhabalar
İstediğiniz kargo ile göndeririz.Fakat ben sürat ile anlaştım ucuz yollu gonderiyorlar karşı ödemeleri

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------

Teşekkür ederim

SINIRLI STOK mevcuttur.İlgilenenler pm ile ulaşabilirler miktar ile. Bu stoklarda fiyat 5 tl olarak belirlenmiştir.(Kartları Türkiye'ye getirmem ve geri dönüş maliyetleri yansıtılmıştır.)

hocam bana 10 tane ayırabilirmisin
stok eklendiğinde bana pm atarmısın lütfen

10 Adet sipariş verilmiştir ödemesi yapıldı bilgiler gönderildi... beklemedeyiz

başlangıç için 10 tane reserved

10 adet rezerv istiyorum.

bana 5 tane ayırır mısınız?

Kardeş bu neden bu kadar ucuz? Var içinde bişe yoksa bu kadar ucuz olamaz.

mantık hep aynı değilmi zaten. pahalı olsa bu ne kazık deriz. ucuz olsa niye bu kadar ucuz. arkadaşın sattıgı kırgızistan sim kartları. eskiden tr de de satılmadı mı 5 tl ye turkcell kart. veya acık hat. aynısı işte.

kafkaslar da sim kartlar ucuz. kendisi kırgiztandan gönderiyor. herkes avea, vodofone ve turkcell gibi dolandırıcı değil.

mantık hep aynı değilmi zaten. pahalı olsa bu ne kazık deriz. ucuz olsa niye bu kadar ucuz. arkadaşın sattıgı kırgızistan sim kartları. eskiden tr de de satılmadı mı 5 tl ye turkcell kart. veya acık hat. aynısı işte.

Şimdi bu konuda 3tl satıyor ve 1 tl kar desek peki operator firma ne yapacak o kadar ucuz olamaz tahminimce

Aklıma çalıntı kart gibi geliyor ama .s.s.s

Şimdi bu konuda 3tl satıyor ve 1 tl kar desek peki operator firma ne yapacak o kadar ucuz olamaz tahminimce

kusura bakma ama hem iftira atıyosun hemde saçmalıyorsun. arkadaşı bizzat tanıyorum. yaklasık bir yıldır arkadasım.benim evimdede var bir poşet. hediye olarak gönderdi. firma ucuza satıyorsa bu adamın sucu ne. aç bak internetten arastır. eğer [MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] nın nasıl biri olduğunu bilsen inan bana şu yazdıklarından utanırsın..

Orda herşey çok ucuz diye duydum, petrol bedava gibi bişi. Ama aylık kazançları düşük diye biliyorum yanlışsam düzeltin.

kusura bakma ama hem iftira atıyosun hemde saçmalıyorsun. arkadaşı bizzat tanıyorum. yaklasık bir yıldır arkadasım.benim evimdede var bir poşet. hediye olarak gönderdi. firma ucuza satıyorsa bu adamın sucu ne. aç bak internetten arastır. eğer [MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] nın nasıl biri olduğunu bilsen inan bana şu yazdıklarından utanırsın..

İftira atmıyorum, ülkemde 30 lira olan bir şeyi 10/1 fiyatına satması çok saçma biraz benim açımdan düşünün hocam

İftira atmıyorum, ülkemde 30 lira olan bir şeyi 10/1 fiyatına satması çok saçma biraz benim açımdan düşünün hocam

venezuela da petrolun litresi 8 kuruş. o zman 1 depo 1 tl ye felan doluyor. onlar da çalıyo desene o zaman.. dikkatini çekerim . SENİN ÜLKENDE 30 LİRA.. SENİN ÜLKENDE..

iftira atıyorsun. kendisi zaten kırgız kartlarının capsını koymuş.

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

senin ülkenin ekonomisi halkı soyma üzerine kurulu. sen türkiye'yi refah düzeyi yüksek soygunun olmadığı bir ülke sanıyorsun herhalde.

iftira atıyorsun. kendisi zaten kırgız kartlarının capsını koymuş.

---------- Spam Engelliyici 15:01 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

senin ülkenin ekonomisi halkı soyma üzerine kurulu. sen türkiye'yi refah düzeyi yüksek soygunun olmadığı bir ülke sanıyorsun herhalde.

öyle gibi geliyor demiştim öyle demedim..

Hocam ucuz bunda şaşıracak bir durum yok.benzin 98 oktan 1 dolar.eskiden türkiyedede bedavaydı.tabi şimdi bizimkiler abone olayını yükseltince ihtiyacları yok.satıyorlar 36 tlden.

10 tlden satsamda satılır.benim gözüm yok o kadar.hizmet olarak başlattık oyle devam ediyor.yoksa konumda 1 tl atıp sim kartlarınızı aktif bırakın yazmazdım komisyonsuz.

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------

Tek kartı kaç doğrulamada kullanabiliyoruz ?

google ne kadar sms dogrulama veriyorsa o kadar hocam.

Hocam ucuz bunda şaşıracak bir durum yok.benzin 98 oktan 1 dolar.eskiden türkiyedede bedavaydı.tabi şimdi bizimkiler abone olayını yükseltince ihtiyacları yok.satıyorlar 36 tlden.

10 tlden satsamda satılır.benim gözüm yok o kadar.hizmet olarak başlattık oyle devam ediyor.yoksa konumda 1 tl atıp sim kartlarınızı aktif bırakın yazmazdım komisyonsuz.

---------- Spam Engelliyici 02:22 ---------- Önceki Mesaj 02:21 ----------

google ne kadar sms dogrulama veriyorsa o kadar hocam.

Ben bir tane alsam hatları kırdırmadan direk yollasanız çalışır mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri