Şimdi İnşallah diyelim , Olursa Maşallah deriz :)

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İyi Forumlar , İnşallah demeniz açılmış bi konudur :)

Sülale'den gelen bi huy mudur bilmiyorum ama nostalji , klasik aşkı var hep içimizde :) Sülale de Tospaga var bide CJ-5'imiz olsun istiyorum :)

Şu ilanda ki aracı İnşallah nasipse kendime almak istiyorum :) Hedeflerim arasına ekledim bakalım hayırlısı :)

1974 Jeep CJ CJ-5 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 137267701

вαттυѕαу;111342' Alıntı:
İyi Forumlar , İnşallah demeniz açılmış bi konudur :)

Sülale'den gelen bi huy mudur bilmiyorum ama nostalji , klasik aşkı var hep içimizde :) Sülale de Tospaga var bide CJ-5'imiz olsun istiyorum :)

Şu ilanda ki aracı İnşallah nasipse kendime almak istiyorum :) Hedeflerim arasına ekledim bakalım hayırlısı :)

1974 Jeep CJ CJ-5 7.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 137267701

Biz arkadaşla ortak CJ6 aldık. Merak ettiğin birşey olursa alacağın zaman bana danışabilirsin. 15.000e bayağı derli toplu aldık. Aklında olsun 7000 diyip geçme çok ciddi masraflı bir araçtır. Biz 15e aldığımız araca 8000 lira masraf ettik. Hoş 4000i biraz kendi zevkimiz , araca hard top yaptırdık sökülebilir takılabilir komple boyattık felan ama çok iyi oldu cok keyifli bir araçtır mutlaka al derim.

Biz arkadaşla ortak CJ6 aldık. Merak ettiğin birşey olursa alacağın zaman bana danışabilirsin. 15.000e bayağı derli toplu aldık. Aklında olsun 7000 diyip geçme çok ciddi masraflı bir araçtır. Biz 15e aldığımız araca 8000 lira masraf ettik. Hoş 4000i biraz kendi zevkimiz , araca hard top yaptırdık sökülebilir takılabilir komple boyattık felan ama çok iyi oldu cok keyifli bir araçtır mutlaka al derim.

Bakımlarının yeni yapıldıgını temiz masrafsız oldugunu yazmış arkadaş . Yarın bi arayıp görüşürüm yine , Almadan önce bi yere göstermeden olmaz zaten :) Aklıma takılan bişi olursa danışırım . Ve evet danışıyorum bu araçlar ne kadar yakıyor :)

İnşallah.
Hayırlısı neyse o olsun.
Araç yazlık tank gibi.
:D

Km 2.000 çok az basmışlar ben olsam 120 bin km yi geçmişti şimdi bakkala bile onla giderim :D

S.a ilk hayellerim arasında bu araç yok tabi anca sıra gelir ama madem jeep ,klasik dedik
Jeep - 2013 Jeep Wrangler - Gallery - Photos

birde bu aslında ilk bu hatta bu arabanın bütün modellerini istiyorum :D
shelby gt 500 eleanor 67 izmir araba kiralama - YouTube

Sonra Apple - MacBook Air

Aslında buda çocukluk hayalim 1
Electric Volkswagen Bus - YouTube

çocukluk hayalim 2
Alpler - Vikipedi isviçre alp dağlarında bir ev olur şato olur :D birde hızlı sorunsuz internet oldumu taş gibi br hatun melez dağ jeep altımda sınırsız internetim mis gibi mangallık hava nargile sonra yt toplantıları bizde olur artık özel jetle aldırtırım sizi :P paraşütle iniş yaparsınız şaka bi yana şuanki durumlarda bunlar imkansız gibi görünsede imkansız yoktur zor çok zor vardır çok çalışır çabalarsak rabbimizin izniyle azı çoğu olur :) inşalah derken maaşallah deriz inşallah :D

ahh çaksam şu yt dan az çok :D hevesleniyorum ama nedense hiç bişey bilmediğimdenmi artık uğraşasım gelmıyo on ayak olacak bi arkadaş aranıyor :D

ahh çaksam şu yt dan az çok :D hevesleniyorum ama nedense hiç bişey bilmediğimdenmi artık uğraşasım gelmıyo on ayak olacak bi arkadaş aranıyor :D

kardeşim bir gün önce üye olmuşsun galiba aramıza hoşgeldin öncelikle sıkıcı gelsin gelmesin sabret muslera 06 konusunu aç hepsini izle dinle oku deneme kanalında dene sonra kafandan kurgula bir yol çizersin bir kerede hemen cuk paralar gelmiyor sıkılıcan vazgeççek gibi olcan ama pes etmicen önce muslera06 serkab abi konularından başla forumu gez takıldığında zor sora sora deneye yanıla oluyor bu işler

kardeşim bir gün önce üye olmuşsun galiba aramıza hoşgeldin öncelikle sıkıcı gelsin gelmesin sabret muslera 06 konusunu aç hepsini izle dinle oku deneme kanalında dene sonra kafandan kurgula bir yol çizersin bir kerede hemen cuk paralar gelmiyor sıkılıcan vazgeççek gibi olcan ama pes etmicen önce muslera06 serkab abi konularından başla forumu gez takıldığında zor sora sora deneye yanıla oluyor bu işler

eyvallah kardeşim hoşbuldum.
ya bi ara çok iyi sarmıştım buna etrafmda bu işi yapan vs kimse olmadığı için kafamda milyon tane soru oluşmuştu.
cevaplarını bulamadıgım sorular çoktu.
attıgım yani kendimce bir çok yontem denedim ama pek bişey başaramadım :(

hop sepete attım ben aldım bile :D şaka bir yana bu tür araçları bende çok severim fiyatları da çok uygun umarım kısa sürede alabilirsiniz.

вαттυѕαу;111360' Alıntı:
Bakımlarının yeni yapıldıgını temiz masrafsız oldugunu yazmış arkadaş . Yarın bi arayıp görüşürüm yine , Almadan önce bi yere göstermeden olmaz zaten :) Aklıma takılan bişi olursa danışırım . Ve evet danışıyorum bu araçlar ne kadar yakıyor :)

5 lerde 4.200 motor var genel olarak LPG işli motor tamamen bakımlı ve lpg bakımı çok iyi yapıldıysa 50 bilemedin 60 kuruş oda taş çatlasın. ama ben sana söyliyim 7000 liraya yürürü kusursuz herşeyi eksiksiz ise senden önce gidip alırım :)) CJ ler özel araçlardır masrafsız aracı kime 7000e vermez. Masrafı varsada alınır pazarlıkla 5000e indirip alabilirsin bana sorarsan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri