Şimdi kazanma vakti

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi kanal nasıl oluşturulmalı neler yapılmalı kendimce anlatacağım aşama aşama anlatacağım bunları yazdıktan sonra ytpara da kazanamıyorum gibi konular görmek istemiyorum ;)

Öncelikle bana her türlü şeyi sorun ama siz ne tür videolar atıyorsunuz demeyin içeriğim hariç her türlü bilgiyi paylaşırım

1- İyice bir araştırma yapın google adwords vs. gibi kaynaklardan aranması yüksek keliemleri bulun
2- Googleda facebook twitter da o kelimeyle alakalı siteleri hayran sayfalarını twitter hesaplarını bulun. sık kullanılanlara ekleyin.
3- Güzel bir isimle kanalınızı açın (kanal adınızıda önemseyerek seçin)
4- Kelimeyle alakalı videolar atın aşırıya kaçmayın
5- Facebook'da hayran sayfası açın (hayran sayfasının adı önemli dğeil ama abuk subukta olmasın)
6- Facebookta iken hesabımızı sayfa adıyla kullanın
7- video adresini sakladığınız hayran sayfalarının duvarında veya son gönderiye yorum olarak bırakın
8- Bu şekilde ordan burdan 20-30 izlenme alınca zaten sıramalarda çıkacaksınız hemde facebook twitter gibi sitelerden backlink aldığınız için google aramalarında bile videoalrıız çıkacak
9- Hatta blogspottan güzel bir isimle blog açıp videoalrınızı ordada paylaşabilirsiniz.

Sen yaptında ne oldu diyenlere 1-2 adet resim atacağım panelimden aldığım resmi atıyorum.

ilk resim adsenseden
4692811443.png

2. resim ise kardeşim patlamıştır bir videon kazanmışındır süreklilik olacakmı diyenlere
Toplam 47 video var ve ayın ikisinde başladım
7180745232.jpg

6804352257.jpg

Tamamen Türkçe İçerik
5431950422.png

Burda kazanç neden bu kadar az gözükmüş anlamadım ama sabaha kadar hiç gözükmüyordu kazançlar daha geç yansıyor sanırım.

Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Birde konuyu faydalı bulduysanız beğenip teşekkür ederseniz beni mutlu edersiniz konuya gelen yorumlar ve teşekkürler inanın konu açanın yeni konular açması için büyük bir kaynak oluyor.

elıne saglık hocam. guzel bır paylasım olmus. yenı olmana ragmen bu tarz paylasımlar guzel gercekten. teşekkürler

Bencesen partnerliğe başvur

kanalın content ıd özelliği açıldıktan sonra pek gerek kalmıyor gibi partnerliğe tabi adsenseden ban yemediyseniz :)

elıne saglık hocam. guzel bır paylasım olmus. yenı olmana ragmen bu tarz paylasımlar guzel gercekten. teşekkürler

burda yeniyim hocam diğer forumları aktif olarak kullanıyorum burayada kayıt olmak istedim. teşekkürler yorumunuz için.

Content id benmde acıktı gerci kanal kapandi dün spam sahte spam yzunden para kazanmak istiyosan biraz daha geliştir partner yap

Content id benmde acıktı gerci kanal kapandi dün spam sahte spam yzunden para kazanmak istiyosan biraz daha geliştir partner yap

teşekkür ederim hocam aynen yazıklarımı uygulayarak devam edeceğim gelişince ya partnerlik alırım ada direkt satarım.

izlenim konusunda sıkıntım yok ama tbm çok az hocam niche kelimeler girdim ama hala düşük :(

izlenim konusunda sıkıntım yok ama tbm çok az hocam niche kelimeler girdim ama hala düşük :(

Türkçe ise düşük ama sizin hedefinizi bilmiyorumda bana günde 15-20 dolar gelsin yeterki şuanda gelir Allah'a şükür. şöylede birşey var youtubea bel bağlamayın kazandıkalrınızın tamamını harcamayın daha çok ve sürekli kazandıracağı kesin işler için birikim yapın.

Hocam içeriğin sağlam olmasa bu yöntemlerle o kadar izlenim almam mümkün değil, yani olay içerikte bitiyor :)

Hocam içeriğin sağlam olmasa bu yöntemlerle o kadar izlenim almam mümkün değil, yani olay içerikte bitiyor :)

işte aranamsı yüksek olan kelimeler genelde sağlam içerik oluyor .) aylık 1 milyonluk bir kelime bulsan 1m/30 günde yaklaşık 3333 kere aranması var demek bunların 3 de biri sizin sizin videoyu izlese 1111 günlük izlenme yapar. Bir kaç kanal daha açsanız artıyor işte.

Türkçe ise düşük ama sizin hedefinizi bilmiyorumda bana günde 15-20 dolar gelsin yeterki şuanda gelir Allah'a şükür. şöylede birşey var youtubea bel bağlamayın kazandıkalrınızın tamamını harcamayın daha çok ve sürekli kazandıracağı kesin işler için birikim yapın.

Günde o kadar gelmiyor hocam ayrıca genelde ingilizce ve Rusça çalışıyorum.
Dün ve bugünün istatistikleri..
ypudy2a3.jpg

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri