Şimdi Ne Yapmalıyım ? Moralim 0

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
oncelikle partnerlik diye genel konusmayalim, evet awesomeness de bir iletisim bozuklugu var yanlis adim atmissiniz

birde anlamiyorum :) %20 kesintim var turkce destegim neden onu seciyorsunuz ki :) banami guvenmiyorsunuz ? :)

neyse icini biraz ferahlatiyim, iletisim bozuklugu var ama onlar odemeyi talep ettigin ayin sonu yada bir sonraki ayin sonu odeme yapar.

yaparlarmi bilmiyorum ama bana bu sekilde donmuslerdi, bir cok kiside bu sekilde biliyor

Eşleşen 3.taraf olan kanala para ödersen geçeyim senin networka

Gaza geldik gectik işte cıkmaya calıssakda cıkamıyoruz :) suan günlük izlenme 15-20k :) ama suan BGBG 5$

:D

ustad sen adsenseyi birak soyle elinde en iyi kanaliyin bana...

Toplam goruntuleme
BGBM i
Tahmini kazandiran oynatmayi
Hangi ulkeye hitap ediyor onu
ve son olarak tahmini kazanci

soyle- suan network mu adsensemi soyleyim

---------- Mesaj saat 20:36:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:10 civarında gönderildi. ----------

Eşleşen 3.taraf olan kanala para ödersen geçeyim senin networka

o yetki bende degil ama networkde de degil :)

eslesen ucunzu taraf icerigi aldiginda, o videodan kim kazanc saglamista ben sana saglatiyim ? :)

silmekten bahsediyorsan sorun yok, eslesene kadar dursun eslesince sil :)

etc_computer hocam, sizin partneri tercih edersem kesinti yüzde kaç oluyor? Ayrıca istediğim zaman ayrılmak mümkün mü?

:D

ustad sen adsenseyi birak soyle elinde en iyi kanaliyin bana...

Toplam goruntuleme
BGBM i
Tahmini kazandiran oynatmayi
Hangi ulkeye hitap ediyor onu
ve son olarak tahmini kazanci

soyle- suan network mu adsensemi soyleyim

Tek kanalım var hocam oda partnerlikde zaten suan özgün bir kanal hazırlıgı içerisindeyim belki onu senin partner e geciririz :)

hayirlisi, ben simdi su sekilde oldu dedin diye adsensede bagli kanal sandim :)

hayirlisi diyelim kismet :)

Özgün kanal kendini toplasın şöyle 200-300 abone 15-20k da izlenme alsın bakarız duruma göre. Kanalın tutucagından eminim. Denemek için haber kanalıma atmısım 5-6 tane özgün videomdan 1-2k izlenme almıslardı herbiri.

Özgün kanal kendini toplasın şöyle 200-300 abone 15-20k da izlenme alsın bakarız duruma göre. Kanalın tutucagından eminim. Denemek için haber kanalıma atmısım 5-6 tane özgün videomdan 1-2k izlenme almıslardı herbiri.

hadi bakalim, bol sans diyelim ozaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri