Simetrik İnternet

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilyas

Kayıtlı Üye
gördüğüm kadarıyla adsense de bundan sonra vds, vps, server ve server tabanlı çalışma dönemini kapattı yada çok riskli bir hale geldi. sanal sunucu ile çalışılacaksa partner şirketleri tek çözüm. adsense ile çalışılacaksa çözümü manuel organik çalışma olarak görüyorum ama bu internet hızlarıyla çok zor. ben aylık 250 tl ttnet'e fatura ödüyorum bana sunduğu internet saniye de 3.5 mb download, 200 kb upload. aradım söylüyorum bir üst pakete geçeyim upload'ı yükseltin yok saniye de 10 mb indirme hızı olan paketimize geçseniz bile 200 kb upload sabit kalacak diyorlar. gerek ttnet'in gerekse de superonline'nın upload hızlarını düşük tutmasının sebebi milleti üretime değil tüketime yönlendirmek olsa gerek. ttnet santral yetkileleri ile önümüzde ki hafta görüşeceğim, upload konusun da özel teklif almaya çalışacağım ama pek umutlu değilim bu nedenle farklı internet arayışları içine girdim. simetrik internet olayı varmış mesela download hızı fiber'e göre düşük ama upload hızı download hızı ile aynıymış. 1 mb'a download 1 mb upload gibi....

bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz.

vds den yüklenilir normal bilgisayardan adsenseye bağlanır . bu şekilde çalışan arkadaşlar var sorunsuz (adsense)

adsense si kapatılanlarının yüzde 95 sunucu tabanlı çalışanlar. kapatılmayanlar vardır ama kapananların ortak noktası bu çalışmve yöntemi. bana kalırsa partner dışında sunucu ile çalışılmaz artık.

vds veya sunucuyla yükleme devrinin kapandığını nerden çıkarttınız

Tr den kanal açıp vds den videoları yükleyip arkasından adsenseye bağladığı kanalı tr den hiç açmayan haftada bir vds den açan kişilerin %95 i banlandımı şimdi ?

Tr den kanal açıp vds den videoları yükleyip arkasından adsenseye bağladığı kanalı tr den hiç açmayan haftada bir vds den açan kişilerin %95 i banlandımı şimdi ?

Eğer mevzu oysa vps'den kontrol etmeyeyim adsenseleri . alayim bi vin bi de ucuz bi tablet vesaire .

Adsense'si kapatılanların çoğunun ortak noktasının sunucu tabanlı çalışanlar olmasının nedeni bu işin sunucu dışında yapacak farklı alternatiflerin azlığıdır. Hocam yani bu işi yapanların %90'ı sunucular ile çalışır ve adsensesi kapananlarının çoğunun sunucu ile çalışıyo olması da bu nedendendir. Botlar vs hepsi aslında sunucu tabanlı çalışıyolar yani adsenselerin kapatılmasıyla uzaktan yakından hiç alakası yok bu durumun.

Adsense'si kapatılanların çoğunun ortak noktasının sunucu tabanlı çalışanlar olmasının nedeni bu işin sunucu dışında yapacak farklı alternatiflerin azlığıdır. Hocam yani bu işi yapanların %90'ı sunucular ile çalışır ve adsensesi kapananlarının çoğunun sunucu ile çalışıyo olması da bu nedendendir. Botlar vs hepsi aslında sunucu tabanlı çalışıyolar yani adsenselerin kapatılmasıyla uzaktan yakından hiç alakası yok bu durumun.
Bende vds lerden yükleme yaptığımız ve vdsdeyken adsenseye bağladığımız kanalları trden kontrol etsek dahi bunun yüzünden bir kapanma olucağını düşünmüyorum sonuç olarak adsenseyi tr dışında hiçbiryerde açmıyorum

arkadaşlar sadece ttnet yada superonlineye muhtaç değilsiniz..... türktelekom altyapıyı dizayn etmekle görevli (btk) bilgi teknolojileri kurumuda bu alt yapıyı kulllanacak internet servis (İSS )sağlayıcıları idare etmekle görevli şuan türkiyede 175 civarı İSS firması var peki nedir bu iss firması ttnet superonline birinet türknet datanet hayatnet flynet marmarisnet metronet adanet,vb ancak biz sanki ttnete mahkummuşuz gibi bi algı var hayır ben kendim şahsen bu iş ile bir yıl uğraştım btkdan lisans almak ücretsiz sdadece telekominikasyon ve oyun konsolları ltd şti olmanız gerek sonra 8 ay içinde size lisans veriliyor ttnette size online satış ve müşteri takibi ve kurulumu sayfası açıyor bunlar tamamen ücretsiz ancak burda şöyle bi durum var adil kullanım kotanız falan yok alacağınız internet paketini belirliyorsunuz burda up/down hızınızı ayarlayabiliyorsunuz buralar gerçekten teferruatlı eğer muhasebeci ve avukat yoksa ki genelde bu şirketlerde yok satmıyorlar bunun yerine int alıp POP noktası kurup buralarda kablosuz yayın yapıyorlar normal 32 mgbit down hızı olan 0,7mgbit up hızı olan int 150 tl şuanda bunuda 400 kişi,ye paylaştıra biliceğimiz bir sistem var kişi başı 25 tl den satarak güzel paralar kazanıyorlar :) biz kazanamadık o ayrı tabi :) neyse kısacaqsı bu firmalar btknın yetkilendirilmiş işletmeler bölümünde adları ve int siteleri var orayaı bularak istediğiniz bir iss ile konuşup sadece up hızı yüksek int isteyerek karşılıklı güveni sağladıktıktan sonra istediğiniz int hızlarına binanızın altyapısı dahilinde karşılıyabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta biz çalışırken sadece kendi adımıza abonelilk alıyorduk gene kendi adımıza fatura basıyorduk. ancak şunu belirmeliyimki fiyat olarak şuanki fiyatlarla aynı olur onun sebebide her açılan int abonesi pop noktası olduğu için eğer adil kullanım kotası olmasa ttnette sizde Ubiquiti Networks - Wireless networking products for broadband and enterprise firmasına ait ürünlerle evinizin balkonundan 6 km kadar int yayını yapabilrsiniz Wirelesssistem - Kablosuz Ağ Sistemleri Kurulumları - internet wireless çözümleri - satışı sitesinden de satış fiyatları mevcut
ama gerçekten çok kafa ağrıtan bir iş ve sürekli ağrıza veren bir sitem olduğu için biz randıman alamadık kısacası btkdan iss firması olnursa yada herhangi birisi ile irtabata geçerseniz bütceniz ve alt yapınız dahilinde istediğiniz up hızına erişirsiniz

edit 327 adet iss olmuş http://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/

sağolasın güzel bilgilendirme araştıracağım.

arkadaşlar sadece ttnet yada superonlineye muhtaç değilsiniz..... türktelekom altyapıyı dizayn etmekle görevli (btk) bilgi teknolojileri kurumuda bu alt yapıyı kulllanacak internet servis (İSS )sağlayıcıları idare etmekle görevli şuan türkiyede 175 civarı İSS firması var peki nedir bu iss firması ttnet superonline birinet türknet datanet hayatnet flynet marmarisnet metronet adanet,vb ancak biz sanki ttnete mahkummuşuz gibi bi algı var hayır ben kendim şahsen bu iş ile bir yıl uğraştım btkdan lisans almak ücretsiz sdadece telekominikasyon ve oyun konsolları ltd şti olmanız gerek sonra 8 ay içinde size lisans veriliyor ttnette size online satış ve müşteri takibi ve kurulumu sayfası açıyor bunlar tamamen ücretsiz ancak burda şöyle bi durum var adil kullanım kotanız falan yok alacağınız internet paketini belirliyorsunuz burda up/down hızınızı ayarlayabiliyorsunuz buralar gerçekten teferruatlı eğer muhasebeci ve avukat yoksa ki genelde bu şirketlerde yok satmıyorlar bunun yerine int alıp POP noktası kurup buralarda kablosuz yayın yapıyorlar normal 32 mgbit down hızı olan 0,7mgbit up hızı olan int 150 tl şuanda bunuda 400 kişi,ye paylaştıra biliceğimiz bir sistem var kişi başı 25 tl den satarak güzel paralar kazanıyorlar :) biz kazanamadık o ayrı tabi :) neyse kısacaqsı bu firmalar btknın yetkilendirilmiş işletmeler bölümünde adları ve int siteleri var orayaı bularak istediğiniz bir iss ile konuşup sadece up hızı yüksek int isteyerek karşılıklı güveni sağladıktıktan sonra istediğiniz int hızlarına binanızın altyapısı dahilinde karşılıyabilirsiniz diye düşünüyorum sonuçta biz çalışırken sadece kendi adımıza abonelilk alıyorduk gene kendi adımıza fatura basıyorduk. ancak şunu belirmeliyimki fiyat olarak şuanki fiyatlarla aynı olur onun sebebide her açılan int abonesi pop noktası olduğu için eğer adil kullanım kotası olmasa ttnette sizde Ubiquiti Networks - Wireless networking products for broadband and enterprise firmasına ait ürünlerle evinizin balkonundan 6 km kadar int yayını yapabilrsiniz Wirelesssistem - Kablosuz Ağ Sistemleri Kurulumları - internet wireless çözümleri - satışı sitesinden de satış fiyatları mevcut
ama gerçekten çok kafa ağrıtan bir iş ve sürekli ağrıza veren bir sitem olduğu için biz randıman alamadık kısacası btkdan iss firması olnursa yada herhangi birisi ile irtabata geçerseniz bütceniz ve alt yapınız dahilinde istediğiniz up hızına erişirsiniz

edit 327 adet iss olmuş İstatistikler

superonline 50 mbit download 5mbit upload 100gb down 50 gb upload akk . ödediğim para 65 tl, ayrıca joker kota alıyorum 100 gb download 100gb upload 20 tl

superonline 50 mbit download 5mbit upload 100gb down 50 gb upload akk . ödediğim para 65 tl, ayrıca joker kota alıyorum 100 gb download 100gb upload 20 tl

hocam 200mb bir dosyayı youtuba kaç dakikada upload ediyor ? bende süperonline geçicem ama 50mbit diyip 20-30 bişe gelmesin sonra.

hocam 200mb bir dosyayı youtuba kaç dakikada upload ediyor ? bende süperonline geçicem ama 50mbit diyip 20-30 bişe gelmesin sonra.

kendi adıma 50 mbiti sonun kadar aldığımı düşünüyorum. upload hızı da son derece tatmin edici. vds ler kadar değil ama bence hızı güzel.

35 mgbt ten sonrakı paketler 2 mgbt uplad yapıyor. Süperonlıne den arastırmanı tavsıye ederim :)

işte onun saniye mb karşılığı 500 kb. öyle saniye de 5 mb upload yani 50 mpbs upload ı türkiye de verecek şirket ols down hızına bakmadan aylık 400 500 tl fatura öderim.

evet mb karşılığı öyle tabi. yine de en iyisi bu

çözümleme yapacak arkadaş yok mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri