Kiminle konusucaz gelipte hocam ?
Bu adamlar yurtdışında yaşamıyorlar mi ben Askeri ücretle çalışan bir adamım yurtdışına gidip David mi Arıcam?
İnan sende gündüz reel de 8 / 10 çalışıp gece 04:30 kalkıp işe gidip akşam 18:00 de PC başına geçip gece 00:00 kadar uykusuz kalip oturup birşeyler yükleyip kanal yapamaya çalışıp 3 - 5 birşeyler kazanmaya calissan uykusuz kalsan elin gavurun partnerini kanal sokup o kadar emeğinin 3 - 5 aylik parasını ödemeden yatsa 3k / 4k lira parana sende bozulurdun
Ben inkar ediyor demedim ki etmiyorsa odesin ozaman selam söyle benden David efendiye bir elemanın 3k/4k parasına yatmissin sana çok selamı var de bakalım

ne diyecek...
O paraları aldıklarını da yediklerini de bal gibi biliyorum da elden birşey gelmiyor işte ...
Neyse öpülmüs yanağın davası olmaz herif bizi öptü bir kere ....
Keşke güven verseydi de Anılarıyla anilsaydi ... Analariyla değil ...
Edit : Sen elin adamını niye öyle savundun bilmiyorum ama sana da tavsiye o adamlara fazla güvenme hocam... Seni yermek için yazmadım ben oraya belki değişmiştir sahibi vss diye sordum... Partnere aldığın kanallara sen kefilsen girecek arkadaşlar için NO Problem zaten ...
Heee bu arada demişsin ya : "Siz olsaydınız siz de aynı şeyi yaparsınız ..." Emin ol ben yapmazdım hocam
İyi Geceler