SİNEMAKİNA Özgün Kanalım

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

ersan145

Yasaklanmış
Abimle beraber düşündük taşındık ve böyle bir kanal açmaya karar verdik.Aslında 10. videoyu atmamla birlikte açıcaktım konusunu buraya ama dayanamadım açıkçası :) Bu aralar biraz boşvermişliğimiz var yeni videolar hazırlayamadık ama yavaştan hızlandırıcaz.Abim hazırlıyor ben slaytın görünümünü,süresini vs. düzenleyip youtube'a yüklüyordum kendiside şimdi yine okula gitti (6.senesi :D) slayt yollayıp atarsa artık yükleme yapıcam buradan.Olmadı biraz ben öğrenip içeriğini slaytın ben yükleme yaparım.Bütün videoları aynı tip atmaya özen gösterdiğinden (fazla titizdir :D) bana hazırlattırmıyor pek ama artık yapıcam bende bir şeyler.Neyse sol üstteki logonun kötü durduğunun farkındayım ama o iyi iyi diyerek ısrarla değiştirtmiyor :D Fontta Türkçe karakterleri algılamıyor ve İ,ş,ü gibi harfler arial fontta çıkıyor olsada değiştirmemesinde kararlı :D Neyse fazla özeleştiri yaptım.Dislike tim azsonra saldırıya başlar neyse canınız sağolsun :D Gerçekten beğendiyseniz veya vereceğiniz tavsiyeler varsa uymaya hazırım.

Kanal linki

SİNEMAKİNA - YouTube

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Arkadaşlar abone olarak destek verirseniz çok sevinirim :)

kardeşim ingilizce çalışınnn türkçede para yok ya şunu bi anliyamiyor kimse türkçe sadece 1 ülke ama ingilizce bütün dünya neden bütün dünyayı kapsicak şekilde yapmiyonuz kafanızı kullanın türkler reklama tıklamıyor para yok türkiyede boşa uğraşıonuz özgün çalışanlar

kardeşim ingilizce çalışınnn türkçede para yok ya şunu bi anliyamiyor kimse türkçe sadece 1 ülke ama ingilizce bütün dünya neden bütün dünyayı kapsicak şekilde yapmiyonuz kafanızı kullanın türkler reklama tıklamıyor para yok türkiyede boşa uğraşıonuz özgün çalışanlar

Valla ben Türkçe özgün çalışıyorum 1kya 1 tl zor alıyorum günlük izlenim hergün artıyor kanal özgün ve kafam biraz olsun rahat.Konu sahibine diyeceğim de şudur; hocam özgüne devam et video sayını artır ve aylar sonra gelen meblanın keyfini çıkar ve unutma spam gelip geçer ama özgün ömürlük gidecektir uzun vaade düşün ve seni temin ederim sabredersen kazanacaksın tbm biraz az fakat yarın günlük izlenimlerin 100k'lara geldiğinde zaten tbmleri dert etmeyeceksin Türkçe tbm düşük fakat izlenimi artırmak kolay.Dediğim gibi sabır iş aylarca sabredersen muhakakk müthiş bir gelir ortaya çıkar ve ömürlük olur.

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Hangi programları kullanıyorsun birde onu sorayım ?

ingilizce çalışsan iyi kazanırsın dostum

ya gerçekten bilmiyorum emeklerinize değermi ama bana değmez gibi geliyor slayt yapma işinden vazgeçin bukadar kolaya kaçmayın şahsen ben kendi adıma sölüyorum slayt videoları kesinlikle izlemem hangi bilgi olursa olsun bırakın slayt işini farkı olun gidipte camdan atlayın demiyorum mesela iskambil kağıt numaralarını öğrenip tekrardan video yapabilirsiniz elde kalem ile yapılan akrobasi hareketlerini öğrenip trick tutorialde çekebilirsiniz ne bilyim bir çok şey varken slayt çok kolaya kaçmış oluyor

İngilizce çalışırsak çok düz bir kanal olur.Yani yorum katamam,kopyala-yapıştır mantığıyla gidebilirim sadece.Birde İngilizce çok kanal var bu tip fakat Türkçe'de az.Gerçi İngilizce açmayıda düşünüyorum ileride.

---------- Spam Engelliyici 00:21 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------

ya gerçekten bilmiyorum emeklerinize değermi ama bana değmez gibi geliyor slayt yapma işinden vazgeçin bukadar kolaya kaçmayın şahsen ben kendi adıma sölüyorum slayt videoları kesinlikle izlemem hangi bilgi olursa olsun bırakın slayt işini farkı olun gidipte camdan atlayın demiyorum mesela iskambil kağıt numaralarını öğrenip tekrardan video yapabilirsiniz elde kalem ile yapılan akrobasi hareketlerini öğrenip trick tutorialde çekebilirsiniz ne bilyim bir çok şey varken slayt çok kolaya kaçmış oluyor

İlgi alanım olduğu için filmler o yüzden böyle bi kanal açtım slayta bende pek sıcak bakmıyorum ama önemli olan içerisindeki yazılar bence.Kategoride film olunca slayttan başka seçenek kalmıyor.

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

Valla ben Türkçe özgün çalışıyorum 1kya 1 tl zor alıyorum günlük izlenim hergün artıyor kanal özgün ve kafam biraz olsun rahat.Konu sahibine diyeceğim de şudur; hocam özgüne devam et video sayını artır ve aylar sonra gelen meblanın keyfini çıkar ve unutma spam gelip geçer ama özgün ömürlük gidecektir uzun vaade düşün ve seni temin ederim sabredersen kazanacaksın tbm biraz az fakat yarın günlük izlenimlerin 100k'lara geldiğinde zaten tbmleri dert etmeyeceksin Türkçe tbm düşük fakat izlenimi artırmak kolay.Dediğim gibi sabır iş aylarca sabredersen muhakakk müthiş bir gelir ortaya çıkar ve ömürlük olur.

---------- Spam Engelliyici 23:38 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Hangi programları kullanıyorsun birde onu sorayım ?

Sadece microsft office 2013 powerpoint :D ve telifsiz müzik :D

öncelikle hayırlı olsun diyeyim.
fakat, resim ve altına yazı yazmakla bence güzel bir görüntü elde edememişsin video kareler ilerleyebilir yazılarıda camtasia gibi amatör bir program yerine vegas tarzında bir programla hareketli yazarsan kullanıcıyı cezbedebilirsin.

Zamanında TRT spikeri arkadaşla benzer bir kanal açıcaktık sonradan uğraşmadık.Slayt olunca bence çok iyi olmuyor.Filmden kesitler alınıp yazılar seslendirilebilir.

İngilizce yapın hocam. Türkçe bende zamanında çok denedim inanın bana hiç tutmadı, o kadarda uğraşıp günde 15-20 video hazırlamıştım. Ingilizce deneyin daha iyi sonuç alırsınız

Abimle beraber düşündük taşındık ve böyle bir kanal açmaya karar verdik.Aslında 10. videoyu atmamla birlikte açıcaktım konusunu buraya ama dayanamadım açıkçası :) Bu aralar biraz boşvermişliğimiz var yeni videolar hazırlayamadık ama yavaştan hızlandırıcaz.Abim hazırlıyor ben slaytın görünümünü,süresini vs. düzenleyip youtube'a yüklüyordum kendiside şimdi yine okula gitti (6.senesi :D) slayt yollayıp atarsa artık yükleme yapıcam buradan.Olmadı biraz ben öğrenip içeriğini slaytın ben yükleme yaparım.Bütün videoları aynı tip atmaya özen gösterdiğinden (fazla titizdir :D) bana hazırlattırmıyor pek ama artık yapıcam bende bir şeyler.Neyse sol üstteki logonun kötü durduğunun farkındayım ama o iyi iyi diyerek ısrarla değiştirtmiyor :D Fontta Türkçe karakterleri algılamıyor ve İ,ş,ü gibi harfler arial fontta çıkıyor olsada değiştirmemesinde kararlı :D Neyse fazla özeleştiri yaptım.Dislike tim azsonra saldırıya başlar neyse canınız sağolsun :D Gerçekten beğendiyseniz veya vereceğiniz tavsiyeler varsa uymaya hazırım.

Kanal linki

SİNEMAKİNA - YouTube

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Arkadaşlar abone olarak destek verirseniz çok sevinirim :)

bende youtubede ne eksık dıyordum 10 numara olmus :)

hocam bende böyle birşey yapmayı düşünüyordum. Umarım İyi Kazanırsın Başarılar.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız hem moral verdi,hem de yabancı dildede buna benzer kanal açma fikri verdi.Herkese teşekkür ederim :)

guzel , ama gecisler hizli yazilari okuyamadan resim degisiyor ....

Hocam biri sahte telif veya flag göndermezse kapanmaz. Benimde ayni böyle kanalim vardi hatta 2bin abone yapmistim fakat bir hevesle yaptigim seyi baska kategoriye cevirdim. 1. nedenim diger kanallarimdan iyi kazanmaya baslamistim ve bu tarz video hazirlamak cok ugrastiriyor ben biraz tembelim, ama ilk 15 videomda hic sikilmadan yapmistim. 2. negatif yani ise bgbm cok düsük olmasi (sonucta türkce icerik) ama zamanla iyi izlenimle yinede tatmin edebilir.

guzel , ama gecisler hizli yazilari okuyamadan resim degisiyor ....

Aslında yazıların uzunluğuna göre ayarlamaya çalıştım kısalarda 3-4 saniye,ortalarda 6-7 uzunlarda 10 saniyeye kadar çıkarmıştım ama bazısı orantısız olmuş olabilir :)

Hocam biri sahte telif veya flag göndermezse kapanmaz. Benimde ayni böyle kanalim vardi hatta 2bin abone yapmistim fakat bir hevesle yaptigim seyi baska kategoriye cevirdim. 1. nedenim diger kanallarimdan iyi kazanmaya baslamistim ve bu tarz video hazirlamak cok ugrastiriyor ben biraz tembelim, ama ilk 15 videomda hic sikilmadan yapmistim. 2. negatif yani ise bgbm cok düsük olmasi (sonucta türkce icerik) ama zamanla iyi izlenimle yinede tatmin edebilir.

Şuan kanalı adsenseyede bağlamadım reklamda açmadım hiç zaten getirisi olmaz diye :) Biraz büyürse kanal iyi bi partnere bağlamayı düşünüyorum belki daha fazla verim alırım Türkçe içerikte partnerlikten.

Şuan kanalı adsenseyede bağlamadım reklamda açmadım hiç zaten getirisi olmaz diye :) Biraz büyürse kanal iyi bi partnere bağlamayı düşünüyorum belki daha fazla verim alırım Türkçe içerikte partnerlikten.

Benimkide Zoomin TV partneriydi zaten. Ama bgbm $1 civarinda olacaktir. Fazla beklentin olmasin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri