Sinemaya Gitme Ağlasınlar

Bunun sinema ile alakası yok..
Ülkemizde çok ağar vergiler var bu sinema saolonu çok bomba film olmadığı sürece kazanamıyor helede anadoludakiler hiç kazınamıyor çoğu ilizimizde vergi şu bu altından kalkamıycağını bilenler sinema dahi açmıyor..
Sorun Vergide o adam oraya 50 tane işçi koymuş sıkıysa sigortasız çalıstırsın Filmi satın alıyor yayınlama telif hakkkı vs... Bu adam ne yapcak biryerlerden yaslıycak oda fastfooddan olur gözlükten olur..
Ülkemizdeki vergi oranları gerçekten yatırımcının ve tüketicinin belini büküyor

imzalamadığım nadir kampanyalardan. sadece 10 dk sonra gidicen filme o kadar. Karfursadan da 2 liraya patlamış mısırını al oldu bitti. Büyük yerlerde cinemaximum gibi isimler yuvalandığı için vergiler çok koymaz bence, çünkü iş bankası deli gibi reklam yapmış oluyor ki cem yılmaz gibi ünlülerle yapıyor da.
not: Ben niye bu kadar uzattım konuyu :/

1 bileti 15 tl yapacaklarına 5 tl falan olsa herkes gider filmler daha çok izlenir

Sinemada yayınlanan reklamları ben seviyorum :D
Yeni çıkacak beklediğim filmlerin fragmanlarını yüksek ses ve görüntüde izlemesi güzel oluyor :D
15 dk araya da bir şey demiyorum ama 1 bilet 16 TL nedir insafsız

Oldum olası Akbank'ın şu reklamından hiç zatetmem;

''Işık, biraz daha ışık'' Offffffffffffffffffffff

reklamdan sikayet edenlerin reklamı olmus

Cinemapink 17 TL sadece film

Az önce filmin seans saatine bakmadan daldim salona bi bilete 2 film izledim :D

acaba vergide veriyorumu bu ticaretciler

o fahiş fiyattan sattıkları mallar için

Bu kanal bizim özgünlerimizden birisi arkadaşlar, şuan para kazanmaları kapalı telif nedeniyle :) Beğenmenize çok sevindim :)

Ayrıca buradan da uyarı yapmış olayım. Bu kanalı spamlayan bir kanal var. Yani yaptığın insanlık değil hocam ben diyeyim. Gerekli telif vs işlemlerini zaten yakında başlatacağız.

Kolay gelsin herkese.

Walla düşünmüştüm kimde lan bu kanal acep diye :D :D Bir konuştuğunuzda çıkardığı mükkemmel iş için benim adıma da tebrik et arkadaşı.

en son lise zamanı sevgilimle gitmiştim. geçen gün de benim oglanı filme gotureyim dedim.cipstir gözüktür derken 45lira gitti.oha dedim ortam ne hale gelmiş.birde spamlayinca kizarlar dedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri