Sınıf geçme notları değişti

MarshallTeach

Yasaklanmış
MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Ders puanlarında küçük bir değişiklik yapılarak geçer not 45’ten 50’ye yükseltilmiştir.
MADDE 44- (1) Sınav, performans çalışması, proje ve uygulamalar 100 tam puan üzerinden değerlendirilir. Değerlendirme sonuçları e-Okul sistemine işlenir.
(2) Puan değerleri ve dereceleri aşağıdaki gibidir.
Puan Derece
85,00-100 Pekiyi
70,00-84,99 İyi
60,00-69,99 Orta
50,00-59,99 Geçer
0-49,99 Geçmez

Ya abi devamsızlıkta 10 gün'e düşürülmüş.

ben zorla 45 alıyodum napcam şimdi.

Kaynak : Sınıf geçme notları değişti

tüh 45 le geçemiyoz artık :(

MEB Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı. Ders puanlarında küçük bir değişiklik yapılarak geçer not 45’ten 50’ye yükseltilmiştir.
MADDE 44- (1) Sınav, performans çalışması, proje ve uygulamalar 100 tam puan üzerinden değerlendirilir. Değerlendirme sonuçları e-Okul sistemine işlenir.
(2) Puan değerleri ve dereceleri aşağıdaki gibidir.
Puan Derece
85,00-100 Pekiyi
70,00-84,99 İyi
60,00-69,99 Orta
50,00-59,99 Geçer
0-49,99 Geçmez

Ya abi devamsızlıkta 10 gün'e düşürülmüş.

ben zorla 45 alıyodum napcam şimdi.

Kaynak : Sınıf geçme notları değişti

Daha fazla kopya çekeceksin.Çalış diyecem ama o da sana zor .

yaf bide şöyle birşey var önceden ilk dönem dersin sıfırsa ikinci dönem 55 aldığında 2 olarak geçiyodu şimdi sıfır düşerse 70 alman lazımki 2 düşsün vay hacı işimiz zor :(

kopyaya devam :D kopya çekerek 45 alıyoduk artık daha fazla kopya çekcez

Offf ne yapcazzz bir dakika ben üniliyim zaten :D

Abi Allah aşkına bitir sen okulu ya söyle kim okulun müdür arayayım ben :D

dostum bu kadar korkacağına günde yarım saat çalışsan teşekkür alırsın..

dostum sen 50 iyi gene biz 60 la geçiyoz nasıl geçek :) 16 tane zayıfım var bu dönem 51 tane sınava girecem ..

Abi Allah aşkına bitir sen okulu ya söyle kim okulun müdür arayayım ben :D

Bitirsem bizim evde 40 günlük şenlik olur düşün sınıfı geçtim annem dükkanda eşya weriyodu millete :D :D

---------- Mesaj saat 00:04:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:19 civarında gönderildi. ----------

dostum sen 50 iyi gene biz 60 la geçiyoz nasıl geçek :) 16 tane zayıfım var bu dönem 51 tane sınava girecem ..

16 zayıfmı ? :eek: abi sen okuma :D

---------- Mesaj saat 00:04:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:10 civarında gönderildi. ----------

Ünide bizde geçme notu 70 ti çan egrisi uygulanmıyodu. Beterin beteri var beyler :D

ben bi liseyi bitireyimde üniv'e daha var :D

---------- Mesaj saat 00:08:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:33 civarında gönderildi. ----------

Sen öyle san ;) vakit hemen geçmiyor

Yok bea hemen geçiyo ben 2 yıldır öğlençiyim deli oldum sabahçı oluyorum artık keyf benim :D

İyi oldu bence, eğer ileriye dönük okumak isteyen zaten oturur ders çalışır Anadolu lisesine gider.

Ee zaten amaç liseyi bitirmekse git meslek lisesine yata yata geç, geçemeyeni dövüyorlar o kadar yani.

İyi oldu bence, eğer ileriye dönük okumak isteyen zaten oturur ders çalışır Anadolu lisesine gider.

Ee zaten amaç liseyi bitirmekse git meslek lisesine yata yata geç, geçemeyeni dövüyorlar o kadar yani.

Çalıştımı kafa çalışıyoda işte 10 gün sonra neti kesiyorum artık ders 1 kere tutulsam geri bırakmam zaten ben 10. sınıf oldum tamamdır rahatım artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri