Sınıf'ı Geçme İle Sorum Var Geçtimmi Kaldımmı ?

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar şimdi benim 4 zayıfım var bunlar mat,geo,fizik,kimya bu dört ders sıfır düştü ortalamam 2,42 9. sınıfım üstelik 2,50 ile'de sınıfı geçiyorum ben fiziği geçtim sayılır fiziği geçtiğimde ortalamam 2,47 oluyo ve 9. sınıflar 3 zayıfla geçtiği için böyle yazıyo bende "Sorumlu Olarak Geçtiniz" şimdi benim ortalamam 2,47 sorumlu geçtiniz diyo 2,50 üstü ilede ortalama ile geçtiniz diyo şimdi ben geçtimmi yoksa kaldımmı anlamadım bu işten anlıyan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim..

Normalde sınıfı geçmen için 2,50 ortalaman olması lazım ama bizim 1 arkadaş sorumlu geçti 3 zayıfı vardı ama o karneler dağıtılırken öyle yazıyodu benimki sorumlulukta geçtiğimde sitede böyle yazdı hesapladım sizce geçtimmi yoksa kaldımmı ?

Arkadaşlar şimdi benim 4 zayıfım var bunlar mat,geo,fizik,kimya bu dört ders sıfır düştü ortalamam 2,42 9. sınıfım üstelik 2,50 ile'de sınıfı geçiyorum ben fiziği geçtim sayılır fiziği geçtiğimde ortalamam 2,47 oluyo ve 9. sınıflar 3 zayıfla geçtiği için böyle yazıyo bende "Sorumlu Olarak Geçtiniz" şimdi benim ortalamam 2,47 sorumlu geçtiniz diyo 2,50 üstü ilede ortalama ile geçtiniz diyo şimdi ben geçtimmi yoksa kaldımmı anlamadım bu işten anlıyan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim..

Normalde sınıfı geçmen için 2,50 ortalaman olması lazım ama bizim 1 arkadaş sorumlu geçti 3 zayıfı vardı ama o karneler dağıtılırken öyle yazıyodu benimki sorumlulukta geçtiğimde sitede böyle yazdı hesapladım sizce geçtimmi yoksa kaldımmı ?

şu okulu bitirde bi kurtulak :D sorumlu olarak geçmen için en fazla 3 dersin zayıf olması lazım sende 4 yani kurtarma sınavlarına kaldın

Lisede artık kalma yok bildiğim kadarıyla.Derslerden sorumlu olarak geçiyorsunuz.Daha sonra yeni öğretim yılının başında sınava giriyorsun sanırım.Bir araştır yinede.

şu okulu bitirde bi kurtulak :D

:D İnşallah hocam bi geçtiğimi öğrensem direk endüstri meslek lisesi'ne kaçıyorum.

---------- Mesaj saat 23:11:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:10:04 civarında gönderildi. ----------

Lisede artık kalma yok bildiğim kadarıyla.Derslerden sorumlu olarak geçiyorsunuz.Daha sonra yeni öğretim yılının başında sınava giriyorsun sanırım.Bir araştır yinede.

Yok var hocam ben kaldım işte 1 dersi geçtiğimde böyle yazıyo artık geçiyommu kalıyommu anlamadım . inş geçiyorumdur.

---------- Mesaj saat 23:11:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:04 civarında gönderildi. ----------

sorumluluk sınavı yokmu sizde. Bizim lise biteli 10 yıl olduda :D

Var hocam olmazmı .D

:D İnşallah hocam bi geçtiğimi öğrensem direk endüstri meslek lisesi'ne kaçıyorum.

---------- Mesaj saat 23:11:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:10:04 civarında gönderildi. ----------

Yok var hocam ben kaldım işte 1 dersi geçtiğimde böyle yazıyo artık geçiyommu kalıyommu anlamadım . inş geçiyorumdur.

---------- Mesaj saat 23:11:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:04 civarında gönderildi. ----------

Var hocam olmazmı .D

o 4 dersten 1 tanesini verirsen sorumlu geçersin

Valla de ? bak şuan sitede öyle yazdı ilk başta sevindim sonra yanlış dedim şuan ölüm kalım meselesi abi geçiyommu ? eminmisin..!!!

tabi bu dediğim 3-4 yıl önceki sistem değişmiş olabilir onu bi araştır netten senin notun2,47 olduğu için sistem 2,45i geçtiğin için 2,50ye yuvarlamış olabilir .

Her yil degisiyo bu sinavlar. Lise hayatim boyunca hep sorumlu gectim :D Ama buradan anladigim kadariyla, duz bir mantik yurutursek gectin. 2,50 pek onemli degil. Karnede yazan onemli. 9. sinifta en fazla alttan 3 tane dersle gecebiliyorsun. Simdilik vermesen sorun olmaz. 10. sinifta en fazla 2 tane birakabiliyorsun. 11 ve 12. siniftada zayif getirme artik. Ayni alttan dersleri bende yasadim. 12. sinifin eylul ayindaki sinavlarina girip verirsin. Simdilik gectin kafan rahat olsun. Ama sana bi abi,kardes tavsiyesi. Ortama uyma, ortam sana uysun. Okumana bak, okumak en degerli hazinedir

Her yil degisiyo bu sinavlar. Lise hayatim boyunca hep sorumlu gectim :D Ama buradan anladigim kadariyla, duz bir mantik yurutursek gectin. 2,50 pek onemli degil. Karnede yazan onemli. 9. sinifta en fazla alttan 3 tane dersle gecebiliyorsun. Simdilik vermesen sorun olmaz. 10. sinifta en fazla 2 tane birakabiliyorsun. 11 ve 12. siniftada zayif getirme artik. Ayni alttan dersleri bende yasadim. 12. sinifin eylul ayindaki sinavlarina girip verirsin. Simdilik gectin kafan rahat olsun. Ama sana bi abi,kardes tavsiyesi. Ortama uyma, ortam sana uysun. Okumana bak, okumak en degerli hazinedir

ALLAHHHHHHHHHHHHH yarın okula koşayım direk hocanın elini öpeyim geçirsin eyw hocamm

9. sınıfta 3 zayıfın oldu mu sorumlu geçersin diğer seneler 2 zayıftı sanırım.

Ortaaman 2.5 u geçtiyse bildiğim kadarıyla kaç zayıfın olsada geçiyorsun.Ben ingilizceden hep kalan biri olarak lisede 4 senede ortalama ile kurtarmışımdır. :)

Ortaaman 2.5 u geçtiyse bildiğim kadarıyla kaç zayıfın olsada geçiyorsun.Ben ingilizceden hep kalan biri olarak lisede 4 senede ortalama ile kurtarmışımdır. :)

:D Ben mat,geo,kimya,fizikten kaldım geçen senede bu sene kurtardım 1 tanesini geçmişimdir inş .d dil anladım ing tarih edebiyat fln 3-4-5 ler :D

O kadar sevinme. Bu dediklerim eski bilgiler(umarim degismemistir) Yarin gidip net birsey anlarsin

Yok ben birini bulup konuşturrum 4 verirse direk 2.55 ile geçiyorumda 70 alacağımı sanmam ama 45 alırım 2 saatir çalışıyom artık çözdüm bazı yerleri

sistem hala aynı.. geçtin dostum. ama kalan 3 dersi vermen lazım sonradan.. onu da verirsin bir iki yalakalık yap hocalarına geçirirler..

Abi şöyle yazıyo

"Öğrencinin sınıfı geçmesi 2.dönem ve ders yılı sonunda ya da ortalama yükseltme sınavlarından sonra tüm derslerden başarılı olma (en az 2 geçerli not alma) veya yıl sonu başarı ortalamasının en az 2.50 olması durumunda gerçeklerşir.

Şimdi benim ortalama yükseltme sınavında 5 zayıfım vardı coğrafya ile fizik dersini verdim 3 ders kaldı ortalamam 2,47 oldu ama orda 2,50 olması diyo kaldımmı yoksa :(

---------- Mesaj saat 23:36:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:35:13 civarında gönderildi. ----------

sistem hala aynı.. geçtin dostum. ama kalan 3 dersi vermen lazım sonradan.. onu da verirsin bir iki yalakalık yap hocalarına geçirirler..

Abicim şuraya bi göz atıp net birşey söyleyebilirmisin. ?
AKAABAT OK PROGRAMLI LSES,TEKNK LSE VE ANADOLU TEKNK LSES

İlk paragrafı oku orda 2,50 diyo anlamadım bu işi :S

Kardeşim en çok gördüğün yani saat'i fazla olan ders'ten Sınava gir. Yani ortalama yükseltmeye. Ardından yüksek saatli dersi yükseltmeye bak. OYS girdikten sonra ortalamanı 2,50 yap, isterse 100 zayıfın olsun geçersin.

Sorumluluk 9. sınıfta 3 ders, 10. sınıfta 2 dersti herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri