Sınıf'ı Geçme İle Sorum Var Geçtimmi Kaldımmı ?

Kardeşim en çok gördüğün yani saat'i fazla olan ders'ten Sınava gir. Yani ortalama yükseltmeye. Ardından yüksek saatli dersi yükseltmeye bak. OYS girdikten sonra ortalamanı 2,50 yap, isterse 100 zayıfın olsun geçersin.

Sorumluluk 9. sınıfta 3 ders, 10. sınıfta 2 dersti herhalde

Son yazılım yarın mat ile geo'ya girdim tam kazık sormuşlardı yardımda etmediler sıfır aldım ikisinden işte fizik var yarın saat 11'de çalıştım 35 40 alsam yine geçirirlerde konuşurumda ama 2,47 işte ortalama sorumlu geçtiniz diyo bu ortalama yükseltme sınavındada böylemidir acaba ondan şüphem war işte

---------- Mesaj saat 23:39:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:39:11 civarında gönderildi. ----------

sanırım geçmişin ya, iş arayan sendin değil mi? eğer sınıfı geçtiysen doğru okula ona göre :)

İnş geçmişim kalmışsam tükkan varsa geleyim abi ?

5 zayıftan 2 sini verip 3 zayıfa indirdiyseniz 3 dersten sorumlu geçersiniz. Eğer ortalamanız 2.50 yada üstü olsaydı not ortalaması ile geçerdiniz. (dil anlatım haricindeki derslerden ortalama ile geçebildiğinizi biliyorsunuzdur.)

MEB'e bağlı bir okulda idareciyim.

5 zayıftan 2 sini verip 3 zayıfa indirdiyseniz 3 dersten sorumlu geçersiniz. Eğer ortalamanız 2.50 yada üstü olsaydı not ortalaması ile geçerdiniz. (dil anlatım haricindeki derslerden ortalama ile geçebildiğinizi biliyorsunuzdur.)

MEB'e bağlı bir okulda idareciyim.

Abi şimdi Dil anlatım dersim "4" 3 zayıfım var bunlar mat geo kimya bunlara girdim hepsini sıfır yaptım düşürdüm sayısal derslere kafam hiç basmıyo
Ama burda diyoki ortalama yükseltme sınavlarını geçmeniz için en az 2 tane vermeniz lazım + 2,50 olması lazım ortalamanın 2 taneyi verdim 3'e düşürdüm
ama burdaki açıklama kafamı karıştırdı isterseniz bir bakın.

AKAABAT OK PROGRAMLI LSES,TEKNK LSE VE ANADOLU TEKNK LSES

Hemen ilk paragrafta yazıyo sağ tarafta

En az 2 tane vermeniz demiyor not olarak en az 2 olması diyor. Dediğim gibi 2.50 ortalama tutturamasanız da 3 zayıfa düşürdüyseniz bu 3 dersten sorumlu geçersiniz.

En az 2 tane vermeniz demiyor not olarak en az 2 olması diyor. Dediğim gibi 2.50 ortalama tutturamasanız da 3 zayıfa düşürdüyseniz bu 3 dersten sorumlu geçersiniz.

Çok teşekkür ederim abi keşke sizinle aynı şehirde oturup sizin okulda öğrenciniz olsaydım tenefüslerde video yüklerdik iyi para kazanırdık valla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri