Sınıfta Kaldım Moralım Berbat..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurhan00

Yasaklanmış
Arkadaşlar herkese merhaba daha yeni baktım 6 tane 1 var lise 1 sınıfta kaldım kesin dil ve anlatım 1 bu hocaların anasına bacısına sövsen yeridir 3 tane 45 de kalmış dersim var dil ve anlatım da dahil geçirmediler yaa arkadaşlar bundan sonraki hayatımda ne yapıyım içimden çalışmak da gelmiyor nasıl çalışırm bişeyler söyleyin lütfen açıktan mı okıyım napmalıyım şuan intihar edicek gibiyim yeminle .. okul zaten 3 - 4 km yürüyerek gidiyorum açıktan okusam bi bölüm bi meslek sahibi olurmuym lütfen arkadaşlar yazın.. AÇIKTAN MI OKIYM MESLEĞE DEVAM MI :( CEVAP VEREN BÜTÜN KARDEŞLERİM ABİLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.

not: devamsızlk 10 gün

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba daha yeni baktım 6 tane 1 var lise 1 sınıfta kaldım kesin dil ve anlatım 1 bu hocaların anasına bacısına sövsen yeridir 3 tane 45 de kalmış dersim var dil ve anlatım da dahil geçirmediler yaa arkadaşlar bundan sonraki hayatımda ne yapıyım içimden çalışmak da gelmiyor nasıl çalışırm bişeyler söyleyin lütfen açıktan mı okıyım napmalıyım şuan intihar edicek gibiyim yeminle .. okul zaten 3 - 4 km yürüyerek gidiyorum açıktan okusam bi bölüm bi meslek sahibi olurmuym lütfen arkadaşlar yazın.. :(

meslek lisesi göründü kardeşim sağdan devam et :D

Merhaba.Üzülmeyin :) benimde lise 1. sııfta başıma geldi :) şuan marmara hukuk fakültesindeyim.Yani çalışıcam derseniz birşey değişmedi.Açık öğretime gelicek olursak açık öğretim'in liseden bir farkı yok sadece evde çalışıyorsunuz derslerinize

Açıktan okuyacaksanda çalışarak okumanı tavsiye ederim. Gir salla çık yapma. Ayrıca derslerden geçmeyi değilde bi kaç dersi yüksek tutup ortalamayı yükseltebilirdin dönem içinde. Bende Lise 1 e gidiyorum geçmiş olsun

Hocam yani açıkta aynı şey dimi açıktan mı devam ediym ? :S

Kocaeli Üni.. Bugün sınav kağıdına şöyle yazdım.. "Hocam çok deli salladığımın farkındayım , böyle yapmasaydım sınavdan çıkacaktım , diğer derslerimin hepsinde notum yüksek , DD benim için yeterli , sizin için de yeterliyse verin gitsin.. =) "

kardeşim sana bi abi olarak öz eleştiri yapıyım, sen çalışma sonra hocaların anasına bacısına sövsem yeridir de.. sence doğrumu?

sınıfta kalmanın sorumlusu hocaların değil, sensin..gerçekler acıdır ama böyle..

Sonuç olarak ne yaparsın söyleyim ; Dünyanın sonu değil, bidaki sene adam gibi çalışırsın aynı piskolojiyi bidaha yaşamazsın.. Okumak gibisi yok..

Onun için sıkma canını Allah sağlık versin herşey düzelir, yeterki sen iste..

kardeşim ne hemen isyan ediyorsun canımsın yapma :) bak bende lise 1de sınıfta kaldım. 7 tane 7 tane zayıf vardı (6 tane 1 1 tanesi 0 ) kaldım ben bittim diyordum. sene sonunda yapılan sorumluluk sınavları var. onlara girdim. çalıştım birazda sonra sınıfı böyle geçtik. tabi arkamızdan 3 tane daha ders geliyordu. onlarıda geçtim kurtuldum. şuan üni 1ci sınıftayım. iyikine lise 1de pes etmeyip okudum diyorum şuanda. okumak gerçekten çok güzel birşey :) sorumluluk sınavlarına gir zaten 2.ci dönem sınavlarında çıkan soruların aynısını soruyorlar yine. baktın zora girdin herkes çıktıntan sonra hocaya derdini anlat. yardımcı olur. ama asla ama asla pes etme !

bütün soruların cevapları A yap kardeş birisi bana bu tavsiyeyi vermişti genelde çoğunlukla a oluyomuş ben bi dönemden sonra hepsini a yaptım hepsini hem 1 dk da bitirip çıktım

Bence açıktan devam etme, hocalarına da sövme biraz çalışsaydın geçerdin. 3 Üniversite bitirmiş biri olarak söylüyorum benden tembel ögrenci görmedim sadece " biraz çalışarak " devam ettirebilirsin lise hayatını

Hocam toplam ortalamam 55 yapıyor dil ve anlatım 45 ama ortalama devamsızlk da 10 gün ne yaptım ben yaa off allahım offf

Bende kalmıştım, allaha şükür bitirdik bi şekilde :D

Hocam toplam ortalamam 55 yapıyor dil ve anlatım 45 ama ortalama devamsızlk da 10 gün ne yaptım ben yaa off allahım offf

dediklerimi iyi oku. birde zaten sorumluluk sınavları iki defa yapılıyor. ikinci sınavda zaten önceki sınavda sorduklarının aynısını soruyorlar. her daim çalışırsan geçersin. hemen ümitsizliğe kapılma

Bence senin durumundaki bi insanın açığa geçmesi doğru değil çünkü büyük ihtimal içinde çalışma hissi yok açık öğretime geçen bi öğrencinin diğer öğrencilerden daha fazla çalışması gerek çünkü ona konu anlatacak bi hoca yok, ikincisi 1 seneyle pek bişey kaybetmezsin gelecek sene kendine bi hedef koy ve sene başından derslerine çalışmaya başla hatta yazın başlasan çok daha iyi olur üzülme ve yoluna devam et ders çıkarmaya bak bu olay seni dahada hırslandırmalı son olarak Allah yardımcın olsun

Aklıma geldi şimdi. Orta ikide sınıfta kaldım, devamsızlık dan. Tam haytalik zamanım di. Rahmetli babam 10 gün inşaata calismaya ***ürdü, bir daha hiç sınıfta kalmadim. Öyle agrima gitmişti ki. Bir şekilde kurtar kendini. Diploma olmadan bir yere gelmek zor.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dediklerimi iyi oku. birde zaten sorumluluk sınavları iki defa yapılıyor. ikinci sınavda zaten önceki sınavda sorduklarının aynısını soruyorlar. her daim çalışırsan geçersin. hemen ümitsizliğe kapılma

Arkadaşlar benim zamanım da 45 geçer nottu, bu 10 gün dediğine göre devamsızlıktan kalmış , derslerden değil..

arkadaşın devamsızlığı 10 gün ne olursa olsun kaldı demektir.

hayır neye güvenerek 10 gün devamsızlık yaptın anlamış değilim. karnın tok sırtın pek ailen seni okula gönderiyor tek yapman gereken gidip gelmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri