happyzombie
Yasaklanmış
şimdi ki aklım olsa okuma yazma öğrendikten sonra asla okumazdım ama bu olay kendim için geçerli

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşın devamsızlığı 10 gün ne olursa olsun kaldı demektir.
hayır neye güvenerek 10 gün devamsızlık yaptın anlamış değilim. karnın tok sırtın pek ailen seni okula gönderiyor tek yapman gereken gidip gelmek.
hayır neye güvenerek 10 gün devamsızlık yaptın anlamış değilim. karnın tok sırtın pek ailen seni okula gönderiyor tek yapman gereken gidip gelmek.
çok kötü eşşeklik ettim .
o zaman durum farklıbizim zamanımızda müdüre bir tepsi baklava ***ürürdük devamsızlığı silerdi
![]()
şimdi lise 1 tabiki orta okulla kıyaslandığında zor gelebilir. ama diğer yıllara baktığında lise 1 çok basittir.benim bildiğim bu yıl son olması gerek yada kalktı gelecek dönem içinde yapılır. burada yapabileceğin pek birşey yok yarın gidip müdür yardımcılarıyla konuş tahminen 15 gün sonra kurtarma sınavları olacaktır. onlara çalışırsın geçersin zaten kurtarma sınavlarıda basit olur çünkü en temel şeyler sorulur. ayrıca benden sana bir tavsiye kesinlikle meslek lisesine gitme çok pişman olursun. ama eğer derslerde arka sıralarda oturup uyuyan dersi dinlemeyenlerdensen meslek lisesi tam senlikBesim hocam aynen bende 10.5 olunca kalyon diye duydum kurtarma sinavlari yaparlar mi sizce bu kadar kolay mi birakmak?
Hocam o ana baci kelimesini o anlik sinirle kullandim kusura bakmayin
şimdi lise 1 tabiki orta okulla kıyaslandığında zor gelebilir. ama diğer yıllara baktığında lise 1 çok basittir.benim bildiğim bu yıl son olması gerek yada kalktı gelecek dönem içinde yapılır. burada yapabileceğin pek birşey yok yarın gidip müdür yardımcılarıyla konuş tahminen 15 gün sonra kurtarma sınavları olacaktır. onlara çalışırsın geçersin zaten kurtarma sınavlarıda basit olur çünkü en temel şeyler sorulur. ayrıca benden sana bir tavsiye kesinlikle meslek lisesine gitme çok pişman olursun. ama eğer derslerde arka sıralarda oturup uyuyan dersi dinlemeyenlerdensen meslek lisesi tam senlik
Besim hocam kurtarma sınavları kalktı bu sene iki donem ortalaması 50yi geçerse sınıfı geçiyor "dil ve anlatım dersi 2.ci donem 1 olmucak " birde 1.ci donem ne olursa olsun 2.ci donem ortalaması 70 olursa direk geciyorsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.