- Web sitesi
- hasanhuseyincakir.com.tr
dil ve anlatım dersinin sınavlarında da bu şekilde yazdıysan kalmış olman gayet normal 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar herkese merhaba daha yeni baktım 6 tane 1 var lise 1 sınıfta kaldım kesin dil ve anlatım 1 bu hocaların anasına bacısına sövsen yeridir 3 tane 45 de kalmış dersim var dil ve anlatım da dahil geçirmediler yaa arkadaşlar bundan sonraki hayatımda ne yapıyım içimden çalışmak da gelmiyor nasıl çalışırm bişeyler söyleyin lütfen açıktan mı okıyım napmalıyım şuan intihar edicek gibiyim yeminle .. okul zaten 3 - 4 km yürüyerek gidiyorum açıktan okusam bi bölüm bi meslek sahibi olurmuym lütfen arkadaşlar yazın.. AÇIKTAN MI OKIYM MESLEĞE DEVAM MICEVAP VEREN BÜTÜN KARDEŞLERİM ABİLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.
not: devamsızlk 10 gün
Arkadaşlar herkese merhaba daha yeni baktım 6 tane 1 var lise 1 sınıfta kaldım kesin dil ve anlatım 1 bu hocaların anasına bacısına sövsen yeridir 3 tane 45 de kalmış dersim var dil ve anlatım da dahil geçirmediler yaa arkadaşlar bundan sonraki hayatımda ne yapıyım içimden çalışmak da gelmiyor nasıl çalışırm bişeyler söyleyin lütfen açıktan mı okıyım napmalıyım şuan intihar edicek gibiyim yeminle .. okul zaten 3 - 4 km yürüyerek gidiyorum açıktan okusam bi bölüm bi meslek sahibi olurmuym lütfen arkadaşlar yazın.. AÇIKTAN MI OKIYM MESLEĞE DEVAM MICEVAP VEREN BÜTÜN KARDEŞLERİM ABİLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.
not: devamsızlk 10 gün
hayır yeni sistemde 10 gün devamsızlık sınırı var yani eğer öğrenci 10.5 gün devamsızlık yaparsa sınıfta kalır ama eğer öğrenci 10 gün devamsızlık yaparsa sınıfta kalmaz. meb yönetmenliğine göre böyle sistem eğer tüm notların ortalaması 50 üstündeyse ve dil anlatım derside 50 üstündeyse ortalamadan geçer öğrenci
sorumluluk sınavlarına gelincede kalkmadı sadece yıl sonları yerine yıl ortasında yapılıyor
Devamsızlık sınırı 9.5'tur. 10'da sistem devamsız yazar.
Öğrencinin yıl sonu ortalaması 50 ve üzerinde ise dil anlatım dersi hariç ortalama ile geçer. Dil anlatım zayıf ise sorumlu geçer.
Yıl sonu ortalaması 50'nin altında ise 3 derse kadar sorumlu geçer.
Sorumluluk sınavları dediğiniz gibi devam ediyor. Ancak öğrencinin 4 dersten sınava girebildiği Haziran ve Eylül'de yapılan ortalama yükseltme sınavları tamamen kaldırıldı.
Sorumluluk sınavları Kasım ve Nisan aylarında olmak üzere devam etmektedir.
Not sıkıntım yok ama devamsızlık 9.5 gün, bugün okula gitmedim yarın karne almaya gitcem, henüz e okula işlenmemiş, bugün yok yazıldığım karneye işlerse sınıf terkrarı![]()
Biz son hafta devamsızlıkları işlemedik. Büyük ihtimalle karneleriniz 11 yada 12 Haziran'da yazıldığından sizin devamsızlıkta işlenmemiştir.
Hocam o konuyu ben çok araştırdım notları bilmem ama devamsızlık artık sınır olarak değil hak olarak tanımlanıyor. Yani devamsızlık hakkımız 10 gün ve 10 günde sıkıntı olmuyor, hatta birebir 10 gün devamsızlığı olan arkadaşım var sorun yapmıyor, 10,5 da sınıfta kalıyorsunuz, 3 okul müdürü , 2 yardımcısı ile konuştum bu konuyu hepsinden aynı sonucu aldım.
Eğer öyle olsa 21 öğrencimizin 10 olan devamsızlığını 0.5 gün veli izni yazarak düzeltmeye çalışmazdık. Sistem koyu renkle gösterir ve 10 gün sorgulamasında otomatik olarak veliye mektup uyarısı verir.
14 Yıldır eğitim sektöründe eğitim görüyorum hocam1 yıl ana sınıfı ve 10. sınıfta tekrar yaptım ve tekrar yapmam benim hayatımın dönüm noktası oldu sürekli şükrederim tekrar ettiğim için nedeni ise;
eğer tekrar etmeseydim eşit ağırlık bölüme gidecektim yada sözel lakin kaldım diye meslek lisesine geçtim ve hayatım değişmeye başladı. Kendim zaten bilgisayar ile içli dışlıydım okulda bişi öğrenmedim ama diploması işime yarayacak o kesin. bide 2 yılık bilgisayar programcılığı okumaya başlayacağım. Kaldın diye hiç bir zaman moralini bozma gerçekten ilgi alanın olan şeylere yönel hayatını kurtar.
Öğrenim hayatında başarılar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.