Sınırlanan Paypal Hk.

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Paypal Sınırlandırılması Hk.

Alıcı :[email protected]
Paypal hesabımın sınırlandırılmasının nedeni telif hakkı metaryalleri içeren youtube kanalında ki videolar.

Aşşağıda ki makalede açıkça belirtilmiştir ki ;

Orijinal materyallerinin başkaları tarafından kullanılıp kullanılamayacağına telif hakkı sahipleri karar verir. Telif hakkı sahipleri, çoğu durumda içeriklerinin YouTube videolarında kullanılmasına bu videolarda reklam yayınlama karşılığında izin vermektedir.

https://support.google.com/youtube/answer/6013276

Telif hakkı şirketi ile youtube arasında ki bu sözleşmede belirtildiği gibi reklam yayınlama karşılığında videolarımı kullanabilme imkanı sunmuş Adil Kullanım Hakkı' na izin verilmiştir.Content ID Hak talep sözleşmesi telif hakkı şirkete aittir ve bunun kullanılmasına kendisi karar veriri paypal değil.Hesabımın sınırlandırılmasına neden olan bu olay hatalı bir işlemdir.Hesabımın geri açılmasını talep ediyorum.Verdiğim linkde telif hakkı bariz şekilde açıklanmıştır.Ortada ' Telif hakkı sahipleri, çoğu durumda içeriklerinin YouTube videolarında kullanılmasına bu videolarda reklam yayınlama karşılığında izin vermektedir.' böyle bir madde varken hesabımın sınırlandırılması hatalıdır.Kaldı ki benim youtube kanallarımın url'sine kadar istenmiştir.Her gönderilen ürünün ne olduğunu içini açıp bakıyormusunuz.Hesabıma yapılan bu kasıtlı müdahalenin sebebi nedir?

Haydi hayırlısı makaledeki yazıyı gösteren [MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] teşekkürler

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] ne diyecekler çok merak ediyorum .

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] ne diyecekler çok merak ediyorum .

Telif hakkı şirketi'nin [email protected] (Paypal-Marka Risk Departmanı) adresine yaptığı şıkayet sonucu ödemeler bloke oluyormuş.
Bloke olan hesaplar [email protected] bu adrese erkan veya hasret hanımın dikkatine diye mail atarak şikayetin yazılı metnini alabilirmişiz.Yanı sınırlanan hesaplar biraz zor açılacak :/

Telif hakkı şirketi'nin [email protected] (Paypal-Marka Risk Departmanı) adresine yaptığı şıkayet sonucu ödemeler bloke oluyormuş.
Bloke olan hesaplar [email protected] bu adrese erkan veya hasret hanımın dikkatine diye mail atarak şikayetin yazılı metnini alabilirmişiz.Yanı sınırlanan hesaplar biraz zor açılacak :/
Bu sirketler paypaldan önce neden life veya quize iletisime gecmiyor ayrica nerden biliyorlar hangi icerikden paypala para akisi olduğunu yani telif atan sirket nerden biliyor biz o telifi içeriğini paypalla aldigimizi

Webmoney zamani hesabiniz sinirlandirilmadam gecin arkadaslar

Hangi kanaldan hangi paypal adresine ödeme yapıldığını nasıl tespit etmişler de bu ödemenin bloke edilmesini talep etmişler?

Paypal hesabım paypal marka risk departmanından hasret hanımla telefonla görüşmem doğrultusunda Youtube ile ilgili bir daha ödeme almayacağım sözünden sonra erişime açıldı bilginize

Paypal hesabım paypal marka risk departmanından hasret hanımla telefonla görüşmem doğrultusunda Youtube ile ilgili bir daha ödeme almayacağım sözünden sonra erişime açıldı bilginize

geçmiş olsun..bu paypal neden kendi bacağına skıyor onu bir türlü anlamış değilim !

ee hocam icindeki parayı alabildin mi şimdi sınırlandı diyelim söz verirsek serbestmiyiz :p

Hocam sürekli telif atan bi kategoridemi çalışııyordunuz ? Adamlar başedemeyip artık paypala durumu bildirip sizi durudurmaya çalıştılar galiba?

Kendi kafalarına göre sınırlama koyuyorlar.Yayıncı şirketin dava açmasından korkuyorlar.
O zaman parayı hiç almayacaksınız aldıktan sonra paypala bloke koyup kullanıcıları mağdur ediyorsunuz dolandırıcılıktır bunun adı ,birçok kişiyi tanıyorum evine ekmek götürüyor bu işten bana şikayet aldığıma dair dilekçe gönderin yada hesabımı açıjn böyle bir hakkınız yok dedim. Tamam dedi tanıdıklarını uyar demeyide unutmadı :)

Yalnız ek bi hesap daha açmıştım paypal onu bulup hesapları bir daha sınırladı :)
Mail attım sorgusuz sualsiz hesabımı sınırlandırdınız.Yeni paypal açmak zorunda kaldım, yasak olduğunu bilmiyordum yenisinin silinip eskisiyle devam etmek istiyorum dedim inş açılcak:/

Kendi kafalarına göre sınırlama koyuyorlar.Yayıncı şirketin dava açmasından korkuyorlar.
O zaman parayı hiç almayacaksınız aldıktan sonra paypala bloke koyup kullanıcıları mağdur ediyorsunuz dolandırıcılıktır bunun adı ,birçok kişiyi tanıyorum evine ekmek götürüyor bu işten bana şikayet aldığıma dair dilekçe gönderin yada hesabımı açıjn böyle bir hakkınız yok dedim. Tamam dedi tanıdıklarını uyar demeyide unutmadı :)

Yalnız ek bi hesap daha açmıştım paypal onu bulup hesapları bir daha sınırladı :)
Mail attım sorgusuz sualsiz hesabımı sınırlandırdınız.Yeni paypal açmak zorunda kaldım, yasak olduğunu bilmiyordum yenisinin silinip eskisiyle devam etmek istiyorum dedim inş açılcak:/

Quizde ödeme planı şuan değişiyor dostum. Webmoney vardı sanırım istersen teker teker değiştir. Ben bloke yemedim ama değiştiricem..

Ooo, bu konuyu yeni gördüm. Bunun anlamı şu: Quiz diyor ki, ben ödemeyi çoktan yaptım. Daha önceden telif atsaydınız, ya da gidin paypal ile uğraşın parayı almak için. Ödeme yaptığım paypal adresi: şu.

Eğer olaylar bu şekilde gerçekleşiyorsa aynı şeyler webmoney'de de başımıza gelebilir.

Eğer olaylar bu şekilde gerçekleşiyorsa aynı şeyler webmoney'de de başımıza gelebilir.
Bu derece sacmalayacigu sanmıyorum paypal tok yemiş firma aman basim agrimasin kazandigin yeter diyor ya da paypal turkiye ekibinin sacmaligi bunlar

yaw fahiş şekilde geçirdiği yetmiyormuş gibi birde bu çıktı, diğer coğu networkte webmoney ödeme yapmıyor yine paypale muhtaç kalıyoruz alternatif çıksa da kurtulsak şunlardan

Paypal ile ben daha önce bu konularda konuştum. Bize böyle bir dava açılırsa, yani partnerler diyorya, İçerik sahibi googleden parayı isterse googlede bizden isterse diye, işte partner paypala ödeme yaptığı için paypala iletir durumu paypalda blokeyi koyar, gelen paraları bekletir. Bazı geriakıllı arkadaşlarımız, ytpara.com u anlatmış. Artık paypal da derki, adamlar başkalarının içeriklerini yayınlayıp parakazanıyorlar, gün gelir içerik sahipleri bizden bu parayı isteyebilir. Ki olabilir bu durum.

Devamında, aynı pc den girdiğiniz bütün paypalları görüyoruz, ipleriniz farklı ama aynı pc mobil olduğunu görebiliyoruz. O yüzden dikkatli olun, hesabınız bu durumdan blokelebilir denildi.

Arkadaşlar, paypala telefondan girin en mantıklısı bu, mobil olduğundan risk daha az.

Ve ayrıca en son görüşmemizde artık hangi çocuk akıllılar demişse. Adam sormuş 10 bin tl nasıl kazanıyorsun Diye. Oda işte videolar yayınlıyorum kaznıyorum. Paypalda sizinmi videolar deyince yok demiş.Eee kopya video başkasının videosundan para kazanıyorum diyo. Ve gövde gösterisi yapıyor. Böyle denilirse ne olur siz düşünün.

O yüzden fazla bahsetmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri