Sınırlı sayıda LIVELEAK Hesabı - EMBED KOD SEÇENEĞİ AKTİF

yok hocam puanların harcanacağı bir seçenek,belki eskiden vardı bilmiyorum ama şu anda öyle duruyor.Belki top leaker denen bi sıralama var ego tatmini için vardır:D

Tamam da hocam benim anlamadığım senin hesaplardan bizim yeni açacaklarımız arasındaki fark ne :D

farkı 50 dolar:D

Orasıda bize kalsın hocam:D

Tamam da ben alıcı olmak istiyorum , ama neden ? Neden alıyorum sizden bunu öğrenmek istiyorum sıfırdan açacağım üyelikle sizden 50$ verip alacağım üyelik arasında ki fark nedir hocam :D Bence bir tek ben değil konuyu okuyan bir çok arkadaş bu düşünceye sahip :)

Tamam da ben alıcı olmak istiyorum , ama neden ? Neden alıyorum sizden bunu öğrenmek istiyorum sıfırdan açacağım üyelikle sizden 50$ verip alacağım üyelik arasında ki fark nedir hocam :D Bence bir tek ben değil konuyu okuyan bir çok arkadaş bu düşünceye sahip :)

Hocam normal bir hesabın özelliği yok,bu vereceğim hesaplarda youtube ekleme seçeneği mevcut olay o zaten.

rbw7h.png

O zaman bana kıyak geçtiler :p

liveleak de biz hesab actıkmı bizde video yükliyebiliyoruz ama ? ? ? ve link de koyabiliyoruz acıklamalara ?? !

liveleak de biz hesab actıkmı bizde video yükliyebiliyoruz ama ? ? ? ve link de koyabiliyoruz acıklamalara ?? !

Hocam vimeoyada video yüklüyorsun para kazanabiliyor musun?Normal upload dan bahsetmiyoruz burda youtube kanalındaki videoyu liveleakte yayınlamaktan bahsediyoruz.

belki gine acılır embed secenegi ilerde ???
50usd fiyatını neye göre şekilendirdin ? bende bitane video atım ama 300 izlenim aldı her video patlama yapmıyorki (upload şeklinde).. bunu biraz daha net acıklarsan liveleak hesabının değerini daha iyi anlamaya yardımcı olursun 50usd az para degil.

kac tane hesab var sende satılık ?

---------- Mesaj saat 00:27:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:20 civarında gönderildi. ----------

Hocam vimeoyada video yüklüyorsun para kazanabiliyor musun?Normal upload dan bahsetmiyoruz burda youtube kanalındaki videoyu liveleakte yayınlamaktan bahsediyoruz.

liveleak e embed kodu giriyoruz liveleakde para kazaniyormuyuz ?

belki gine acılır embed secenegi ilerde ???
50usd fiyatını neye göre şekilendirdin ? bende bitane video atım ama 300 izlenim aldı her video patlama yapmıyorki (upload şeklinde).. bunu biraz daha net acıklarsan liveleak hesabının değerini daha iyi anlamaya yardımcı olursun 50usd az para degil.

kac tane hesab var sende satılık ?

---------- Mesaj saat 00:27:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:26:20 civarında gönderildi. ----------

liveleak e embed kodu giriyoruz liveleakde para kazaniyormuyuz ?

Beklersin hocam açılır mı açılmaz mı bilebilir miyim.

Zaten her yüklenen video patlasa 1000 dolara satmam lazım.ben 10 video yükledim ikisi patladı yetti,patlamayan bir tanesinide şöyle söyleyim youtube da 4000 izlenim aldı ama BBGM si 15 dolar o kadar söyleyim onunda screenshotını koyarım.Burda ilk mesajımı oku örnek verdiğim video liveleakte 2200 izlendi geri kalan izlenimin çoğu youtube anasayfa ve tavsiye izlenimleri bana böyle bi seo aracı sun ben sana 200 dolar vericem.50 dolar bedava şuna.

---------- Mesaj saat 01:04:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:34:31 civarında gönderildi. ----------

uykusuz a 1 adet hesap teslim edilmiştir.

yurtdisindan ödeme icin bir cözüm bulabilirsen bende bir tane almak istyiorum.

4 video upload yaptım bugün liveleake, 8 saate 4374 izlenim ve 250 yorum aldı videolar. Bu videoalarım günlerdir youtube da izlenim bile almıyordu.

tam puan yaptım youtube ekleme linki açılacaktı ban yedim.linki video yükleyerek ve izlenince videolarınız puan alıyorsunuz bi süre sonra nekadar puan bilmiyorum youtube link ekleme açılıyor tabi benim gibi teknoloji videosundan ban yemessenniz

Satış kapanmıştır 50 değil 500 dolara yok artık hesap,liveleak başarılarını paylaşıcam bundan sonra hadi herkese hayırlı işler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri