Sınırsız Alanlı Google Drive Hesapları EDU UZANTILI MAİLLER | Uygun Fiyat | Toplu Alımlara İndirim

etlik007

Kayıtlı Üye
Konu yanlış anlaşılmadan dolayı tekrar açılmıştır

Son düzenleme:
Ref alabilir miyim

Arkadaşın YTPARA AİLESİNDE ilk Referansı ben olmak isterim :)

Kendısınden R10 Üzerinden 22-06-2018 Tarihinde aldıgım mail Yaklasık 1 Hafta yada 10 Gün sonra girdigimde KAPANDI Hocam ...

Bu arada [MENTION=49142]etlik007[/MENTION] Hocam ozamanda sana üstüne BASA BASA sormustum ,
Şimdi de sen sebep olarak sunmadan söylim. Ozaman size Video falan atarsak yada Benzer şeyler kapanırmı dedim.
Sizde Telif içeren şeyler yada Adult tarzı seyler atarsan kapanır demıstınız.
Ama ''BEN SATIN ALDIKTAN SONRA HİÇ HESABA GİRMEDİM , GİRMEYE ÇALIŞTIGIMDA DA ZATEN HATA ALDIM ve GİREMEDİM...''
Bilginiz Olsun...

5yqY7j.png

Son düzenleme:
hesap kapanıp dosyalar silindikten sonra hesap sınırsız olsa bile ne anlamı kaldı?

hesap kapanıp dosyalar silindikten sonra hesap sınırsız olsa bile ne anlamı kaldı?

Kapanıp silineceğini nereden çıkardın dostum, r10 daki konuma bakabilirsin onlarca satış yaptım kapanma yüzünden şikayet eden kimse yok.
Bir sürü telifli içerik yükleyip insanlara paylaşıma açmazsan seninki de kapanmayacaktır ki bunu yapıp hesabı kapanmayan müşterilerim de var.
Google politikalarını ihlal etmediğiniz sürece kapanmaz kısaca, konuya iyi bakarsanız daha önce hesap almış insanların yorumlarını okuyabileceğiniz konumu attım.

Kapanıp silineceğini nereden çıkardın dostum, r10 daki konuma bakabilirsin onlarca satış yaptım kapanma yüzünden şikayet eden kimse yok.
Bir sürü telifli içerik yükleyip insanlara paylaşıma açmazsan seninki de kapanmayacaktır ki bunu yapıp hesabı kapanmayan müşterilerim de var.
Google politikalarını ihlal etmediğiniz sürece kapanmaz kısaca, konuya iyi bakarsanız daha önce hesap almış insanların yorumlarını okuyabileceğiniz konumu attım.

yukarıda şikayet eden var işte

yukarıda şikayet eden var işte

nerede var şikayet gösterir misin? Linkini attığım konuda 1 tanecik bile olumsuz yorum yok, r10 üzerinde bir tane negatif ticaret puanım yok.

Ya konuyu baltalamak için yapıyorsun ya da düzgün okumadan kafana göre sallıyorsun. Şikayet ediyorum. Hakkıyla iş yapan birisine elinde hiçbir belge olmadan şikayet var diyorsun. Şikayet ediyorum, şikayet nerede göster sen de.

nerede var şikayet gösterir misin? Linkini attığım konuda 1 tanecik bile olumsuz yorum yok, r10 üzerinde bir tane negatif ticaret puanım yok.

Ya konuyu baltalamak için yapıyorsun ya da düzgün okumadan kafana göre sallıyorsun. Şikayet ediyorum. Hakkıyla iş yapan birisine elinde hiçbir belge olmadan şikayet var diyorsun. Şikayet ediyorum, şikayet nerede göster sen de.

şimdi ben mail satmıyorum daha önce de sizden en ufak bir alışverişim yok. ne diye konunuzu baltalayacam. yukarıda sahatuna'nın yazdığı mesajı sen okumuyor musun bana sallıyorsun diyorsun. satış yapıyorsan önce insanlarla nasıl iletişim kuracağını öğren. kaba saba hareketler yapıyorsun

şimdi ben mail satmıyorum daha önce de sizden en ufak bir alışverişim yok. ne diye konunuzu baltalayacam. yukarıda sahatuna'nın yazdığı mesajı sen okumuyor musun bana sallıyorsun diyorsun. satış yapıyorsan önce insanlarla nasıl iletişim kuracağını öğren. kaba saba hareketler yapıyorsun

hocam çok özür diliyorum ytpara da sorun vardı, konuya girdiğimde sahatuna hocamın mesajını görmedim. Mesajı da görmeyince noluyor dedim. Sahatuna hocam bana r10dan mesaj bile atmadı durumla ilgili konuya dahi yazmadı

Yaşadığı sorun hesabın kapanıp dosyaların silinmesi gibi bir durum değil, hesabı aldığında aktifleştirmemiş veya şifre değişmemiş

Arkadaşın YTPARA AİLESİNDE ilk Referansı ben olmak isterim :)

Kendısınden R10 Üzerinden 22-06-2018 Tarihinde aldıgım mail Yaklasık 1 Hafta yada 10 Gün sonra girdigimde KAPANDI Hocam ...

Bu arada [MENTION=49142]etlik007[/MENTION] Hocam ozamanda sana üstüne BASA BASA sormustum ,
Şimdi de sen sebep olarak sunmadan söylim. Ozaman size Video falan atarsak yada Benzer şeyler kapanırmı dedim.
Sizde Telif içeren şeyler yada Adult tarzı seyler atarsan kapanır demıstınız.
Ama ''BEN SATIN ALDIKTAN SONRA HİÇ HESABA GİRMEDİM , GİRMEYE ÇALIŞTIGIMDA DA ZATEN HATA ALDIM ve GİREMEDİM...''
Bilginiz Olsun...

5yqY7j.png

sahatuna hocam durumu bana r10 üzerinden bildirmedin. Hesabı aldığında girip aktifleştirmen gerekiyor, eğer aktifleştirmezseniz pasif hesap olarak nitelendirilip siliniyor. Konuda yazdım zaten ilk girişler size ait olacaktır diye. İlk girişi yapıp özellikle şifreyi değişmeniz gerekiyor
İlk girişi normalde ben yapıp aktifleştirirdim fakat müşterilerim güven sorunu yaşamasın diye size bırakıyorum ilk giriş sizin bilgisayarınızdan oluyor hesap oluşturulduktan sonra. Eğer durumu bana iletseydiniz çözüm sunardım.
R10 üzerinden pm atarsanız mağduriyetinizi giderip yeni hesap veririm seve seve. Dediğim gibi etkinleştirilmeyen hesaplar pasif olarak nitelendirilip bir süre sonra siliniyor etkinleştirildikten sonra sorun yaşamıyorsunuz.
Keşke ilk sorun yaşadığınızda söyleseydiniz r10 üzerinden pm atmadınız

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Ref alabilir miyim

sahatuna hocama vereceğim kendisi dönüş yapmaz ise pm atarım hocam

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri