Sınırsız Gmail Açma Yöntemi Satışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
söylediklerini google'a yazdım birşey bulamadım hocam :D demekki bulunması zor birşey :D tebrikler

Aradığım metod, spama düşen gmail i silmek için telefon onayı ..

apk ve ios taki programlar yalnızca youtube doğrulama için işe yarıyor..

Eğer bunu bulursanız ben satın alabilirim.

Hocam ilacınız bende :) skypeden ulaşırsanız konuşabiliriz

Sevgili arkadaşlar,

Yöntem tamamen aktif şekilde ve 1 ay önce açtığım kanallarda bile kapanma yaratmamaktadır.

Önemli olan noktanın bu olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan gelsin birlikte bir fiyat belirleyelim satışını yapayım, o arkadaş isterse size uzun uzun detay verebilir.

Sevgili arkadaşlar,

Yöntem tamamen aktif şekilde ve 1 ay önce açtığım kanallarda bile kapanma yaratmamaktadır.

Önemli olan noktanın bu olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan gelsin birlikte bir fiyat belirleyelim satışını yapayım, o arkadaş isterse size uzun uzun detay verebilir.

acık arttırma yapabilirsin

Sevgili arkadaşlar,

Kardeşim görmezdenmi geliyorsun pc mi androidden mi açıyorsun diye soruyoruz

Edit bunu söylemenle yöntem fixlenmez alan kişide bilmek ister bence

hocam gordunuz madem android mi yazmış normal pc mi ?
denizkan diye biri konuya yorum dahi yapmamış göremedim ben

Hocam dikkatinizden kaçtı sanırım:p

Bir android telefonu fabrika ayarlarina cekerek acilista internet resetleyerek acmiosunuz dimi osekildede aciliyorda..dikkat edilecek husus cepten acilmis hesapla kesin bir ytye girip kanalinolustrn yoksa sonra tel dogrulama ister..
Sizin yontem bu diil dimi bunu bilmeyen az kalmistir cunku

Merhabalar,

Kendi bulduğum bir yöntemle telefon numarası istemeden sınırsız (manuel) hesap açabiliyorum.

Bu yöntemi sizce ne kadara satabilirim?

Teklifleri de değerlendirip yöntemi yalnızca 1 kişiye satmayı düşünüyorum.

Not: Açmış olduğum hesaplar 1 aydır kapatılmadı.

Edit: 2 dakikada bir açabiliyorum. Pratiğe dökünce süre daha da kısalabilir.

Edit 2: Gelen yorumlar satın almaktan çok yöntem hakkında ipuçları yakalamaya çalışmak içerikli geliyor.

Sevgili arkadaşlar,

Hayırlı Satışlar..
Dün Bende Böyle Bir Konu Açtım .. İptal Ettim.. Linç Ettiler Konuyu ... Umarım siz Daha Sabırlısınızdır Hocam :D

Durum bende de onu gösteriyor hocam :)

Bu tarz şeylerin satışı olmaz hocam siz ne kadar da 1 kişiye satılacak desenizde 1 kişi olmayacak o örneğin 500 TL sattiniz diyelim 10 kişi toplanıp 1 kişi olarak alırlar 50tlye sonra o 10 kişide satar 200_300 neyse artik belki daha fazla veya az sonuç olarak yöntem çöp olur böyle birşey biliyorsanız satmazsiniz kendiniz acsrsiniz 3 saatte 100 hesap yapar bu şekilde satış yaparsınız zamanınız yoksa da tanidiginiz boş. Birine öğretirsniz yöntemi % komisyon alirsiniz

daha arkadaş hangi platformda açıldığını söyleyemiyor millet nasıl alsın yöntemi. garip vallaha. ne diyim hayırlı satışlar.

Merhaba. Yöntemlerinizi satmayınız. Yöntem olarak bulduklarınızı, belki sizden önce bulup kullanan insanlar vardır. Sonuçta yazılım size ait değil. Yöntem, açık vb. satıştan dolayı fixlenirse sizin gibi uğraşıp keşfedenler de madur olur. Naçizane yorumum. Hayırlı akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri