Sanal olarak neyi denediniz acaba ?
Ben bu sistem ile günde onaya düşmeden rahat 4-5 mail alabiliyorum kurulum başına
Dur hocam sayayım bi ;
1.Sanalı açtım hiç bir program yüklü değil adobe dair hiç bir şey java dahil hiç bir şey ana pc de dahil sanalda açmayı denedim açılmadı
2.Ana pc de mac adresi değiştirdim hatta hdd seri no kadar olmadı
3.Pc ismi değişti olmadı bu sefer pc değiştirdim
4.Farklı bir pc ile elimde daha önce hiç kullanılmayan 4-5 tane ethernet kartı vardı denedim yine olmadı açılmadı
5. İp blokları dediler 2 blok değişene kadar ip değiştirdim
6.Modemin seri no gibi ya adsl gibi bir no alıyorlar dediler yok dedim ondan değildir gittim acces point vardı onu denedim olmadı yine de olmadı neler neler yaptım yani burada yapmak istediğim belki modemle ilgili kayıt altına aldıüı bir şey vardır ama olmadı
7.Baktım mobilden açın dediler tamam dedim bir arkadaş hatta dedi telefonunu usb ile bağla internet aktarımı yap tamam dedim denedim yine olmadı
8.lokasyon dediler ona da baktım benim lokasyon karışık çıkıyor bi adana bir maraş anlamadım gitti
9.Pc ile ilgili dosya var dediler baktım o kadar araştırdım olmadı
10.Sonun da bunu da yaptım flash bellek alıp sanal kurdum yine olmadı
11.Portable ile flash bellekte açmayı denedim
Kısacası ben daha neler neler denedim olmuyor bir şekilde kolay bir şey ama nedir anlamadım bir seri no alıyor ama ne biraz daha kafa yorup bulurdum belki ama sıkıldım mail alıyorum şu anda eskiden olsa hep maillerimi senin yönteminle açardım sanaldan ama artık gerçekten çok zor ..
7.