Sınırsız Google Drive Alanınız olsun ÜCRETSİZ

XBilinmez

Kayıtlı Üye
Bu forum insanlara sağdan soldan öğrendiğiniz bilgileri ile yeni hesap açıp forum üyelerinin sırtından para kazana bileceğiniz bir platform değil insanları sömürmekten vazgeçin artık mesaj yerine ulaşmıştır inş

https://td.fastio.me/

Yukarıdaki sitedeki boş alanları kendi bilgileriniz ile doldurduktan sonra ücretsiz google drive alanına sahip olabilirsiniz Drive alanı kendi mail adresinizi ortak bölümüne gelmektedir

hocam bu şekilde bir sürü maliyeti olmadan satış yapan insanlar var 5 liraya konu açan insanlara böyle laf etmeye gerek yok gerçekten. Bir şekilde harçlığını çıkarmaya çalışıyor insanlar kendinizi onun yerine koyabilir misiniz bilmiyorum böyle yeteneğiniz var mı ama bir empati yapın kimseye muhtaç olmadan kendilerine kazanç çıkarmaya çalışıyorlar böyle düşünün yani. Alan alır almayan ücretsiz biliyor ise ücretsiz alır. Açık konuşayım hocam youtubeden bir lira harcama yapmadan onbinlerce lira kazandım yıllardır. Her zaman para kazanmak için sermaye gerekmez hele sanalda bu çok muhtemeldir. Uzun bir yazı oldu ama sadece sana değil bu tarz senin gibi yaklaşımda olan herkesin üzerine alınması için yazmak istedim.

Bu forum insanlara sağdan soldan öğrendiğiniz bilgileri ile yeni hesap açıp forum üyelerinin sırtından para kazana bileceğiniz bir platform değil insanları sömürmekten vazgeçin artık mesaj yerine ulaşmıştır inş

https://td.fastio.me/

Yukarıdaki sitedeki boş alanları kendi bilgileriniz ile doldurduktan sonra ücretsiz google drive alanına sahip olabilirsiniz Drive alanı kendi mail adresinizi ortak bölümüne gelmektedir

Netflix spotify methodu da paylaşırmısın ?

Sonuç olarak methodu bilen satış yapar
Çok basit denklem bu.

hocam bu şekilde bir sürü maliyeti olmadan satış yapan insanlar var 5 liraya konu açan insanlara böyle laf etmeye gerek yok gerçekten. Bir şekilde harçlığını çıkarmaya çalışıyor insanlar kendinizi onun yerine koyabilir misiniz bilmiyorum böyle yeteneğiniz var mı ama bir empati yapın kimseye muhtaç olmadan kendilerine kazanç çıkarmaya çalışıyorlar böyle düşünün yani. Alan alır almayan ücretsiz biliyor ise ücretsiz alır. Açık konuşayım hocam youtubeden bir lira harcama yapmadan onbinlerce lira kazandım yıllardır. Her zaman para kazanmak için sermaye gerekmez hele sanalda bu çok muhtemeldir. Uzun bir yazı oldu ama sadece sana değil bu tarz senin gibi yaklaşımda olan herkesin üzerine alınması için yazmak istedim.

3 ay önce bu method r10 sitesinde ücretsiz olarak paylaşıldı zaten bu arkadaş oradan ücretsiz paylaşılan konuyu alıp burada ücretli satamaz bende bunu doğru bulmuyorum herkes bu şekilde satış konusu oluştursun siteyi top yekun e-ticaret sitene dönüştürelim.

---------- Spam Engelliyici 10:27 ---------- Önceki Mesaj 10:24 ----------

Netflix spotify methodu da paylaşırmısın ?

Sonuç olarak methodu bilen satış yapar
Çok basit denklem bu.

sen neden üstüne alındın ki yoksa yaptığın şeyin farkındasın ve ne kadar kazanırsam kazanırım sonra sattım driver alanları kapanırsa hesap zaten yeni ban yesem de bir şey olmaz diye düşünceleriniz varda üzerinize mi alındınız... tek driver alanı satan sen misin forumda :) :)

3 ay önce bu method r10 sitesinde ücretsiz olarak paylaşıldı zaten bu arkadaş oradan ücretsiz paylaşılan konuyu alıp burada ücretli satamaz bende bunu doğru bulmuyorum herkes bu şekilde satış konusu oluştursun siteyi top yekun e-ticaret sitene dönüştürelim.

sen neden üstüne alındın ki yoksa yaptığın şeyin farkındasın ve ne kadar kazanırsam kazanırım sonra sattım driver alanları kapanırsa hesap zaten yeni ban yesem de bir şey olmaz diye düşünceleriniz varda üzerinize mi alındınız... tek driver alanı satan sen misin forumda :) :)
ben seni rahatsız etmek için birşey yazmadım hocam bu arada yanlış anlama beni yani sana yüklenmedim ben. Algı yanlış sadece onu demek istedim

Üstüme alınmadım varsa bu şekilde methodlarınız paylaşın diyorum işte deive alanı garantisi vermiyorum zaten okursanız yada okuyabiliyorsanız. Kimse kimseye 5tlye legal netflix yada drive satamaz illegal olduğu için ucuz zaten bunun ticaretini de bilen yapar zaten bilmeyende ücretini verir alır çok basit bir denklem bu 5+y = 9 gibi kolay

---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri