Sınırsız internet tavsiyeleriniz

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar eve internet bağlatacağım. Sınırsız, surekli internet kesintisi olmayan, faturaya sabit x tl diyipte y tl gelmeyen, adil kotayı astiktan sonra karınca gibi surundurmeyecek internet paketi önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sokagindan fiber kablo geciyorsa ttnetin 49 + kdv = 52-53 tl fatura gelen bi tarifesi var arti akk de yok ben kullaniyorum cok memnunum.

Superonline'ı Fiber hat varsa alabilirsin.Ama bazı paketleri Upload düşük ona dikkat et.

Yok hocam ttnet sağolsun 4 mbiti zor veriyor.Geçen hafta zaten nete giremedim.İnternet bir gidiyor gelmek bilmiyor.Arıza kaydı bırakıyorum teknik servis geliyor arıza bulmadık diyor nasıl iş anlamadım ki :D Paramızla rezil oluyoruz resmen :D

yaklasik 6-7 aydir kullaniyorum download hizi cok guzel ama upload biraz dusuk. ama yinede isimi fazlasiyla goruyor .

Bizim mahallede altyapı yok maalesef.

superonline da bi paket vardı gece 12 ile sabah belli bir saate kadar akk işlemiyodu onu araştır. ayrıca uydunet kullanıyorum evde 10mbit hız 50gb akk hiç bir sorun yaşamadım alternatif olarak ona da göz atabilirsin.

sokagindan fiber kablo geciyorsa ttnetin 49 + kdv = 52-53 tl fatura gelen bi tarifesi var arti akk de yok ben kullaniyorum cok memnunum.

Nasıl yani hocam? Fiber i mi tavsiye ediyorsunuz?

Uydunet 25 mbps kullanmaya başladım bir haftadır.Kablotv de bağlandı. faturaya yansıyan toplam tutar hepsi dahil aylık 39 TL :) TTnet'ten sonra süper geliyor.Eskiden şahine şimdi bmw ye biniyormuşum gibi şaka maka arada baya fark var.TTnet falan kullanmayn kullandıkça umursamaz oluyorlar bir yerleri kalkıyor :)

Son düzenleme:
Uydunet 25 mbps kullanmaya başladım bir haftadır.Kablotv de bağlandı. faturaya yansıyan toplam tutar hepsi dahil aylık 39 TL :) TTnet'ten sonra süper geliyor.Eskiden şahine şimdi bmw ye biniyormuşum gibi şaka maka arada baya fark var.TTnet falan kullanmayn kullandıkça umursamaz oluyorlar bir yerleri kalkıyor :)

imkan vardı da biz mi geçmedik uydunete:D

Bence uydunet'i düşün. Ben istanbulda ve bursa da kullanıyorum ikisinde de sorun yaşamadım. Fiyatlarını hızlarını internetten araştırırsın. Ben sana ttnette olmayan ama uydunette olan özellikleri yazayım:

1)internetin 20mbit diyorlarsa hız testinde 19.96 dan düşük çıktıgını görmedim.
2) AKK konusunda acımasızlar aştıgın an 3mbit e düşer. Ama yeni kampanyalarında 75 AKK veriyor fena değil
3)Müşteri hizmetleri muazzam ara sorununu söyle çözsünler. 5 saat içinde teknik ekip gelme garantisi var. Eğer akşam 8 9 gibi ararsan uyanıkmısınız gece diye soruyorlar gece 2 de geldiği var bana.
4)Fiyatları gerçekten uygun
5) e TTnet te de uygun dersen daha dün arkadaşım anlattı şu 49 liralık paket var ya öğrencier için 62 lira gelmeye başlamış. Haberleri yok tivibu üyesi olmuşlar.

Son olarak bence sadece 2 kötü yanı var.
1) ip yi modemi aç kapa değiştiremiyorsun araman gerek
2) modem gücü çok kuvvetli değil 1 duvarda 10 mbit 6 ya düşüyor 2 duvarda 2 3 mbit e düşüyor.

Ben 8 aydır kullanıyorum 10 mbit modem vs herşey dahil ayda 46 liraydı o zamanlar. Aşırı derecede memnunum. Bu kadar iyi çalışan ve sözünü tutan bir internet kurumu oldukça şaşırtıcı

Bence uydunet'i düşün. Ben istanbulda ve bursa da kullanıyorum ikisinde de sorun yaşamadım. Fiyatlarını hızlarını internetten araştırırsın. Ben sana ttnette olmayan ama uydunette olan özellikleri yazayım:

1)internetin 20mbit diyorlarsa hız testinde 19.96 dan düşük çıktıgını görmedim.
2) AKK konusunda acımasızlar aştıgın an 3mbit e düşer. Ama yeni kampanyalarında 75 AKK veriyor fena değil
3)Müşteri hizmetleri muazzam ara sorununu söyle çözsünler. 5 saat içinde teknik ekip gelme garantisi var. Eğer akşam 8 9 gibi ararsan uyanıkmısınız gece diye soruyorlar gece 2 de geldiği var bana.
4)Fiyatları gerçekten uygun
5) e TTnet te de uygun dersen daha dün arkadaşım anlattı şu 49 liralık paket var ya öğrencier için 62 lira gelmeye başlamış. Haberleri yok tivibu üyesi olmuşlar.

Son olarak bence sadece 2 kötü yanı var.
1) ip yi modemi aç kapa değiştiremiyorsun araman gerek
2) modem gücü çok kuvvetli değil 1 duvarda 10 mbit 6 ya düşüyor 2 duvarda 2 3 mbit e düşüyor.

Ben 8 aydır kullanıyorum 10 mbit modem vs herşey dahil ayda 46 liraydı o zamanlar. Aşırı derecede memnunum. Bu kadar iyi çalışan ve sözünü tutan bir internet kurumu oldukça şaşırtıcı

Aga tam işte bu diyordum ki ip işi bozdu.. yt işinden dolayı en sık yapacağım islemlerden bi tanesi bu olacak.. duvar hadi sorun değil ama ip gerçekten canımı sıktı suan. Baska bir yolu yok mu ip nin modem arayüzüne girip reset felan?

Aga tam işte bu diyordum ki ip işi bozdu.. yt işinden dolayı en sık yapacağım islemlerden bi tanesi bu olacak.. duvar hadi sorun değil ama ip gerçekten canımı sıktı suan. Baska bir yolu yok mu ip nin modem arayüzüne girip reset felan?

ya ben aradım dedim neden modem resetiyle olmuyor. adsl gibi sınırsız ip ye sahip değiliz dediler. O nedenle ipler direk olarak atanıyor arayıp istediğinizde değiştiriyoruz dediler. ytube için gerçekten dert çünkü bi res 5 dk sürüyor arıyon modeminizi kapatın diyor oluyor da can sıkıcı. işte proxy falan kullanman gerekiyor ne yazıkki

ya ben aradım dedim neden modem resetiyle olmuyor. adsl gibi sınırsız ip ye sahip değiliz dediler. O nedenle ipler direk olarak atanıyor arayıp istediğinizde değiştiriyoruz dediler. ytube için gerçekten dert çünkü bi res 5 dk sürüyor arıyon modeminizi kapatın diyor oluyor da can sıkıcı. işte proxy falan kullanman gerekiyor ne yazıkki

Sırf bu yüzden soğudum suan. Adsl deneyiminiz oldu mu peki o nasildi?

bu akk siz tarifenin bir linkini at bakalım?

linkini su anda bulamam ttnetin satis ofisindeki yetkili oyke demisti bana akk yok diye. arti ben videolarimi manuel indirip yuklerim kesinlikle hic bir yavaslama olmadi internetimde.

linkini su anda bulamam ttnetin satis ofisindeki yetkili oyke demisti bana akk yok diye. arti ben videolarimi manuel indirip yuklerim kesinlikle hic bir yavaslama olmadi internetimde.

Hocam peki manuel çalışıyorsanız bi video indirsen uzun 2 3gb.. 20 30 film sadece akk yi gecmek icin yeterli. Bu büyük bi sıkıntı değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri