Sınırsız internet tavsiyesi

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaslar,

Daha onceki konulara da goz attim ama malum her gecen gun yeni teknolojiler ve kampanyalar ortaya cikiyor. Dolayisiyl yeni konu acmak istedim.

Eve sinirsiz internet baglatmak istiyorum ama karar veremedim. Hersey dahil maksimum 60-70 lira araliginda bir sey ariyorum. Evde telefon hatti yok gecenlerde kapattik. Bulundugum mahalde fiber altyapi da yok. Yani Adsl alicam herhalde.

Siz ne tavsiye edersiniz? Su an superonline ilk aklimda olan. 16 mbpsye kadar 75 akk. 69 lira miydi neydi. Sorun oldugunda uzun sure internetsiz kalan kullanicilar varmis. TTnet bu konuda iyiymis falan diyorlar. Vodafone desem onda da cok sikayet var.

Merhaba arkadaslar,

Daha onceki konulara da goz attim ama malum her gecen gun yeni teknolojiler ve kampanyalar ortaya cikiyor. Dolayisiyl yeni konu acmak istedim.

Eve sinirsiz internet baglatmak istiyorum ama karar veremedim. Hersey dahil maksimum 60-70 lira araliginda bir sey ariyorum. Evde telefon hatti yok gecenlerde kapattik. Bulundugum mahalde fiber altyapi da yok. Yani Adsl alicam herhalde.

Siz ne tavsiye edersiniz? Su an superonline ilk aklimda olan. 16 mbpsye kadar 75 akk. 69 lira miydi neydi. Sorun oldugunda uzun sure internetsiz kalan kullanicilar varmis. TTnet bu konuda iyiymis falan diyorlar. Vodafone desem onda da cok sikayet var.

sınırlı al vds takıl bence

Super Online 16 mbpsye kadar 50 akk var bende . Ama 50 gb ye geçmeme rağmen hızı düşmez kolay kolay +100 gbde düşüyor bazen . Bu 50 gb yı geçtim an önca hız testi yaptım 12 mbps hız çıktı . "16 mbpsye kadar 50 akk" ayda 49 küsür tl ödüyorum . İnterneti binadaki türk telekom fiber kutudan alıyorum . Tavsite ederim . Hızım kolay koaly düşmez düşsede 5-7 mbps arasına düşer .

türk net vardı galiba

taahhüt yok yüksek hızlı 59,-TL

Super Online 16 mbpsye kadar 50 akk var bende . Ama 50 gb ye geçmeme rağmen hızı düşmez kolay kolay +100 gbde düşüyor bazen . Bu 50 gb yı geçtim an önca hız testi yaptım 12 mbps hız çıktı . "16 mbpsye kadar 50 akk" ayda 49 küsür tl ödüyorum . İnterneti binadaki türk telekom fiber kutudan alıyorum . Tavsite ederim . Hızım kolay koaly düşmez düşsede 5-7 mbps arasına düşer .

Fiber olsa hic dusunmeyecem de fiber altyapi yok. Yalin adsl icin superonline mi alsam ne yapsam. Sorun oldugu zaman cozulmesi uzun suruyor tarzinda yorumlar okudum. Yok iste rakip firma oldugu icin falan filan.

Superonline basvuru nasil oluyor bir de anlamadim. Belirtilen satis noktalarindan birine mi gitmem lazim? Web basvuru falan yapsam ne kadar surede internet baglaniyor var mi bilginiz?

burda benim de mesajım bulunsun belki gözüme bir şeyler takılır

kendi evimde sıkıntı olmuyordu ama önümüzdeki 6 ay kadar ailemle yaşamam icap ediyor ama internetleri insanı çileden çıkartıyor. ttnet 8mb ve 50gb akk var, daha ilk haftada bitiyor ve 3 e düşüyor hız. sıkıntı şu paketi taahhütlü almışlar, bazı firmalat taahhüt cezasını ödüyor herhalde ama alamayıp para peşinde koşmak da istemiyorum :D
ayrıca ping değerleri inanılmaz yüksek, yan il denizliye bile 25+ping alıyorum devamlı. her türlü oyun daima 90-100 + ping e sahip. çok sıkıntılı gerçekten

Fiber olsa hic dusunmeyecem de fiber altyapi yok. Yalin adsl icin superonline mi alsam ne yapsam. Sorun oldugu zaman cozulmesi uzun suruyor tarzinda yorumlar okudum. Yok iste rakip firma oldugu icin falan filan.

Superonline basvuru nasil oluyor bir de anlamadim. Belirtilen satis noktalarindan birine mi gitmem lazim? Web basvuru falan yapsam ne kadar surede internet baglaniyor var mi bilginiz?

ben direk superonline merkezine gittim çarşıda ordan halletim herşeyi hocam

5 yıldır farklı lokasyonlarda doping adsl kullandım, yeri geldi 3 ay faturayı geciktirdim, bu 5 yılda toplasan 24 saat kesinti yaşamamışımdır internetimde. akk nedir bilmiyorum mesela:) türk telekomun altyapısını kullanmalarına rağmen oldukça iyiler.

8 mbite kadar 51 tl kullanıyorum.

burda benim de mesajım bulunsun belki gözüme bir şeyler takılır

kendi evimde sıkıntı olmuyordu ama önümüzdeki 6 ay kadar ailemle yaşamam icap ediyor ama internetleri insanı çileden çıkartıyor. ttnet 8mb ve 50gb akk var, daha ilk haftada bitiyor ve 3 e düşüyor hız. sıkıntı şu paketi taahhütlü almışlar, bazı firmalat taahhüt cezasını ödüyor herhalde ama alamayıp para peşinde koşmak da istemiyorum :D
ayrıca ping değerleri inanılmaz yüksek, yan il denizliye bile 25+ping alıyorum devamlı. her türlü oyun daima 90-100 + ping e sahip. çok sıkıntılı gerçekten

Cok cabuk bitmis hocam o ne ya oyle 1 hafta?

ben direk superonline merkezine gittim çarşıda ordan halletim herşeyi hocam

Hemen internet baglaniyor mu yoksa birkac gun bekleniyor mu hocam?

krdeş bende super online var 25nbit fiber var
AKK 100gb akk dolmadan film indirirken 2-2.3 mb indirme yapıyorum
tel+fiber 89tl 2 yıl sözleşmeli
sözleşme bittince turk nete geçmeyi düşünüyorum yorumları okudum gayet iyi
59 tl olmasıda cabası
Turk.net | Burada Her Şey Olması Gerektiği Gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri