Sınırsız Kullanım Ömürlük Youtube Bot

• Kullanıcı maho17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
merhabalar hocam sistem kurulumunu bende yapabilirim +25tl ücretle .

Konuyu editlicem birazdan almak isteyen olursa 25 tl ücret karşılığında kurulum yapabilriim.

---------- Spam Engelliyici 11:59 ---------- Önceki Mesaj 11:56 ----------

konuya desteğin için çok teşekkür ederim tanışıyoruz galiba afeyle hatırlayamadım hocam . Video %40 ı benim bot kurulumunda yararlı olabilir.

evet hocam muhabbetimiz oldu. hayırlı işler dilerim

Bot Özellikleri ;

Otomatik Kanal Takip (Cronjob ile çalışır.)
Otomatik Kanala Yeni Eklenen Videoları Çeker (Cronjob ile çalışır.)
Toplu Kanal Takip
Toplu Video Linki İle Video Yükleme (YT to YT)
Tekli Video Yükleme (YT to YT)
Kanaldan Video Silme
Kanaldaki Videoları Düzenleme(Başlık,Açıklama,Etiket)

Bot rarlı şekilde teslim ederim. Kodlar açık kaynak kodludur . Dilediğiniz gibi düzenleyip kullanabilirsiniz.

Ücret : 200 TL (KURULUMU + 50 TL ücret ile yaparım.)

Konu Görselleri Eklenecektir ...

6J1kj3.png

W7PZjN.png

RnvVja.png

p6DoLq.png

kODglr.png

NZo47Y.png

azAD6B.png

Yg9lAj.png

8YrbJk.png

D7ARal.png

Kurulum Bilgileri ;

1- Appserv 'i indirip kuruyoruz (Lolcahost)

C:\AppServ\php5 php.ini ve C:\AppServ\php7/php.ini düzenliyoruz .

Düzenlenmesi gereken yerler ;

+ max_execution_time = 30 Düzenli Hali = max_execution_time = -1
+ max_input_time = 60 Düzenli Hali = max_input_time = -1
+ post_max_size = 200M Düzenli Hali = post_max_size = 9999M
+ upload_max_filesize = 200M Düzenli Hali = upload_max_filesize = 9999M
+ max_file_uploads = 20 Düzenli Hali = max_file_uploads = 999
+ ;extension=php_openssl.dll Düzenli Hali = extension=php_openssl.dll

2- C:\AppServ\www buraya size atmış olduğum rarlı dosyayı çıkartıyoruz.

3- C:\AppServ\www\MYSQL burdaki sql dosyasını oluşturduğumuz db ye import ediyoruz. (localhostta db oluşturmak için yt den anlatımlara bakabilirsiniz .Navicat programı ile db oluşturma yazarsanız sonuç alırsınız.)

4- Kurulum tamamlandı .

Bu kadar ucuz satma sebebim rar teslim edildikten sonra her hangi bir destek vermiyorum botu en son kullandğımızda (1ay önce) problemsiz çalışıyordu şuanda da sorunsuz çalışır kurulum doğru yapılıp doğru şekilde kullanılırsa .

yani kısaca ben yt bot nasıl yapılır merak edenlere veya öğrenemek isteyenlere php açık kaynak kodlu olarak gayet uygun fiyatta satıyorum. Dileyen geliştirip kendi kullanılır dileyen eğitim amaçlı kullanılır.

Not: Botu windows vds'e kurmanız gerekiyor.cronjob görevlerinide çalıştırınca bot sorunsuz çalışır.

BOT KURULUM MALİYETİ SİZE :

1 ) Domain (Size tavsiyem ucuz domain kullabilirsiniz isim önemli değil en ucuz uzantı .club yaklaşık 1 dolar .)
2 ) Vds (vds fiyatlarını bilmiyorum tam olarak ki zaten herkes kendine göre makina alır.Tercihimiz WİNDOWS VDS)
3 ) BOT + BOT KURULUM MALİYETİ =>250 TL

GENEL TOPLAM MALİYET => 4 TL (Domain) + Bot Gideri = 254 TL + VDS

hocam bu botta vıdeoyaptakı gıbı toplu halde yuklenecek vıdeoların basındna sonundan kırpma ozellıgı varmı yanı belırtecegım sn suresını kesecek yt yı kullanarak ben tektek ugrasmıycam yt de.?

Botun fiyatını fena artmış.
100 tl den 400 e :(
Dolar gibi bot :)
Hayırlı satışlar

Botun fiyatını fena artmış.
100 tl den 400 e :(
Dolar gibi bot :)
Hayırlı satışlar

:D ilk başta reklam amaçlı fiyatı düşük tuttum hocam ve ayrıca harcadığım emek ve zaman olarka düşününce yazılımcılar anlar beni fiyatı makul fiyata çektim. hatta piyasaya göre ucuz bile .

:D ilk başta reklam amaçlı fiyatı düşük tuttum hocam ve ayrıca harcadığım emek ve zaman olarka düşününce yazılımcılar anlar beni fiyatı makul fiyata çektim. hatta piyasaya göre ucuz bile .

Bi şey demedim hocam. Program sizin istediğiniz fiyatı çekersiniz. Alan alır almayan almaz. Serbest piyasa :)

Güzel bir bot. Kafama takılan bir mevzu var hocam. Bağlandığımız yerler farklı olacak ama işlemi neticede tek ip den yapacak. Bu durumda sorun çıkmıyor mu?

Güzel bir bot. Kafama takılan bir mevzu var hocam. Bağlandığımız yerler farklı olacak ama işlemi neticede tek ip den yapacak. Bu durumda sorun çıkmıyor mu?

Api sistemiyle çalışıyor hocam ip nin onemi yok ssdece kanallari eklerken ayni temizligi yapiyorsunuz bu kadar.

Bot Özellikleri ;

Otomatik Kanal Takip (Cronjob ile çalışır.)
Otomatik Kanala Yeni Eklenen Videoları Çeker (Cronjob ile çalışır.)
Toplu Kanal Takip
Toplu Video Linki İle Video Yükleme (YT to YT)
Tekli Video Yükleme (YT to YT)
Kanaldan Video Silme
Kanaldaki Videoları Düzenleme(Başlık,Açıklama,Etiket)

Bot rarlı şekilde teslim ederim. Kodlar açık kaynak kodludur . Dilediğiniz gibi düzenleyip kullanabilirsiniz.

Ücret : 400 TL (KURULUMU + 50 TL ücret ile yaparım.)

Konu Görselleri Eklenecektir ...

6J1kj3.png

W7PZjN.png

RnvVja.png

p6DoLq.png

kODglr.png

NZo47Y.png

azAD6B.png

Yg9lAj.png

8YrbJk.png

D7ARal.png

Kurulum Bilgileri ;

1- Appserv 'i indirip kuruyoruz (Lolcahost)

C:\AppServ\php5 php.ini ve C:\AppServ\php7/php.ini düzenliyoruz .

Düzenlenmesi gereken yerler ;

+ max_execution_time = 30 Düzenli Hali = max_execution_time = -1
+ max_input_time = 60 Düzenli Hali = max_input_time = -1
+ post_max_size = 200M Düzenli Hali = post_max_size = 9999M
+ upload_max_filesize = 200M Düzenli Hali = upload_max_filesize = 9999M
+ max_file_uploads = 20 Düzenli Hali = max_file_uploads = 999
+ ;extension=php_openssl.dll Düzenli Hali = extension=php_openssl.dll

2- C:\AppServ\www buraya size atmış olduğum rarlı dosyayı çıkartıyoruz.

3- C:\AppServ\www\MYSQL burdaki sql dosyasını oluşturduğumuz db ye import ediyoruz. (localhostta db oluşturmak için yt den anlatımlara bakabilirsiniz .Navicat programı ile db oluşturma yazarsanız sonuç alırsınız.)

4- Kurulum tamamlandı .

Bu kadar ucuz satma sebebim rar teslim edildikten sonra her hangi bir destek vermiyorum botu en son kullandğımızda (1ay önce) problemsiz çalışıyordu şuanda da sorunsuz çalışır kurulum doğru yapılıp doğru şekilde kullanılırsa .

yani kısaca ben yt bot nasıl yapılır merak edenlere veya öğrenemek isteyenlere php açık kaynak kodlu olarak gayet uygun fiyatta satıyorum. Dileyen geliştirip kendi kullanılır dileyen eğitim amaçlı kullanılır.

Not: Botu windows vds'e kurmanız gerekiyor.cronjob görevlerinide çalıştırınca bot sorunsuz çalışır.

BOT KURULUM MALİYETİ SİZE :

1 ) Domain (Size tavsiyem ucuz domain kullabilirsiniz isim önemli değil en ucuz uzantı .club yaklaşık 1 dolar .)
2 ) Vds (vds fiyatlarını bilmiyorum tam olarak ki zaten herkes kendine göre makina alır.Tercihimiz WİNDOWS VDS)
3 ) BOT + BOT KURULUM MALİYETİ => 450 TL

GENEL TOPLAM MALİYET => 4 TL (Domain) + Bot Gideri = 454 TL + VDS

mrb ustat skype bakabilir misiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri