Sınırsız Netflix Hesap Oluşturma

enesen4

Kayıtlı Üye
pep uygulamasını indirin . peple yazarsanız çıkar.
Uygulama her alışveriş sonrası numaraları değişen sınırsız sanal kart verir. İçine yükleme yapmanıza gerek olmadan netflixte açılışta kullanabilirsiniz.
Bu kadar :)

5 dk önce gireydim bi 18 lira gitmezdi karttan. aklımızda bulunsun engellenene kadar : )

Uygulama her alışveriş sonrası numaraları değişen sınırsız sanal kart verir. İçine yükleme yapmanıza gerek olmadan netflixte açılışta kullanabilirsiniz.

Sürekli açabiliyor muyuz.

Hocam ilerisi için sorun olur mu neticede TC kimlik bilgileri istiyor.

Hocam ilerisi için sorun olur mu neticede TC kimlik bilgileri istiyor.

bu site bir bddk aracısı hiç bir sıkıntı çıkmaz.
bknz: Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) 13.07.2017 tarihinde lisans almış yetkili bir Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kuruluşudur.

bu site bir bddk aracısı hiç bir sıkıntı çıkmaz.
bknz: Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) 13.07.2017 tarihinde lisans almış yetkili bir Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri Kuruluşudur.

Peki telefon ? Her yeni hesap için yeni telefon gerekiyor mu hocam

ben kart oluştur sekmesi göremedim nasıl kart oluşturacağız ?
üye olun
kartlar sekmesine tıklayın
sanal kart başvurusuna tıklayın epostanızı yazın
sanal kart başarılı yazar
anasayfaya tıklayın
kartlar sekmesine tıklayın karşınızda bir kart cıkacak kart özelliklerine tıklayın

kart bilgilerini göster deyin bu kadar

üye olun
kartlar sekmesine tıklayın
sanal kart başvurusuna tıklayın epostanızı yazın
sanal kart başarılı yazar
anasayfaya tıklayın
kartlar sekmesine tıklayın karşınızda bir kart cıkacak kart özelliklerine tıklayın

kart bilgilerini göster deyin bu kadar

İşte Kartlar sekmesi yok ortada hocam.
P79p1v

eline saglık hocam..
bende sınırsız drive onedrive vs edu tr alma vıdeosu cekıyım dıyorum erınıyorum bırde satıs apan arkadaslar cok kızar dıye gelır kapıları sımdlık kapanmasın dıye susuyorum.
zamanında cok kısı kızdı bana bu tarz paylasımdan sonra.

eline saglık hocam..
bende sınırsız drive onedrive vs edu tr alma vıdeosu cekıyım dıyorum erınıyorum bırde satıs apan arkadaslar cok kızar dıye gelır kapıları sımdlık kapanmasın dıye susuyorum.
zamanında cok kısı kızdı bana bu tarz paylasımdan sonra.

hocam varsa kaynak verebilir misin sen video çekmeden de çözebilirim belki kaynakları varsa

Kart oluştur yok nerden yapıyoruz bunu acaba ?

nasıl yapıldığı hakkında resimli videolu bir anlatım olsu daha makbule geçer :)

ben kart oluşturabiliyorum herhangi bir sorun yok ancak kart bilgilerine girince ccv kodu yazmıyor hocam? Bu nedendir bir bilgin var mı?

Bende yeni üyeyim arkadaşlar, aşağıdaki yolu izleyerek kart oluşturabiliyorum.

VI2lz6.md.jpg

VI2tfp.md.jpg

VI28ax.md.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar mobilden PeP uygulaması indirin orda kartlar kısmı var sanal kart başvurusu yapın bütün bilgiler geliyor.

Dün hesap açmam 1 dk sürmedi, bu netflix satıcıları neye 10 tl istiyor o zaman ? 1-2 tl den başlayıp maliyet arttı deyip 10 tl ye çıkarmışlardı, yasal üyeliğe girsen kişi başı 10 tl vermezsin

Dün hesap açmam 1 dk sürmedi, bu netflix satıcıları neye 10 tl istiyor o zaman ? 1-2 tl den başlayıp maliyet arttı deyip 10 tl ye çıkarmışlardı, yasal üyeliğe girsen kişi başı 10 tl vermezsin

bıgun patlayacagnı bilip ne vurduk kar olayı hocam sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri