Sınırsız Onaysız Gmail Açmak İsteyenler Buyrun Konuya

• Kullanıcı wazzup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
[MENTION=10016]wazzup[/MENTION] hocam birde hangi tarayıcı üstünden önerirsiniz mail açmayı

Firefox üzerinden tavsiye ederim.

hacim baslikda sinirsiz demissin icerde 30-40 dan sonra acamazsiniz demissin olmamis iceri giren bi heyecanla okuyor :D

Tamam hacı sınırsız dedik amma velakin 30 40 dan fazla açamassınız demedim :p En sağlıklı çalışma yöntemi az ve öz olandır. Günde 200 tanede açarsın ama bir süre sonra gmail açmada sorun yaşabilirsin.

Günde otur 50 mail aç ayda 1500 mail yapar. Zaten amacın youtube çalışmak ise o kadar kanalı yapmak yıl sürer :p:D

Hoam tamam oluyor guzelde su hatayı alıyorum bilen varmi ne yaptımsa +15 dk yı yapmak istedigimde kanal adı onaylamada surekli bu hata veriyor öneri ve tavsiyesi olan var mi ?

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 50
Teşekkürler hocam, güzel paylaşım gerçekten :)

Arkadaslar yapabilen varmı ben yapamadım da pmden destek

Hoam tamam oluyor guzelde su hatayı alıyorum bilen varmi ne yaptımsa +15 dk yı yapmak istedigimde kanal adı onaylamada surekli bu hata veriyor öneri ve tavsiyesi olan var mi ?

Bazen yüklenemediğinden dolayı bu pencereyi geçemediğin olabilir. Böyle durumlarda iptal de bu pencereyi.

Yukarıdan yükle yazar orayı tıkla yeni pencere açılır orada kanal oluştur dediğin zaman sorunsuz oluşturur. Karşılaştığın sorun hata vs değil her zaman karşılaşılan bir durum...;)

Bazen yüklenemediğinden dolayı bu pencereyi geçemediğin olabilir. Böyle durumlarda iptal de bu pencereyi.

Yukarıdan yükle yazar orayı tıkla yeni pencere açılır orada kanal oluştur dediğin zaman sorunsuz oluşturur. Karşılaştığın sorun hata vs değil her zaman karşılaşılan bir durum...;)

Hocam saol bilgi icin fakat ne yaptımsa olmadı onuda denedim içerigin ordan da girmeyi denedım sonuc aynı google cleekullanıyorum onu kaldırınca sorun kalkıyor fakat bu seferde acılıs onayı istiyor :)

Gmail acmakdan pek anlamam ama bu mac adressininde bi etkeni varmi o sabit degilmi ?

ip değiş cclenear da işinizi görür uzun bişiye gerek yok. titiz olunması yeterli.
konuyu açan arkadaşa teşekkürler. paylaşımcı insanlar lazım işte böyle

Merhaba arkadaşlar,

Bu işin sonraki aşamalarında mobil onay ihtiyacınız olacak. Bunun için en garanti ve sorunsuz yöntem kırgız yada farklı yerlerden temin edebileceğiniz hatlardır. Gerçek numaralarla yapılan kanallar kapanmaz. Ha bu online onay yapılan sistemlerle kapanır demiyorum ama riski gerçek numaraya göre daha fazladır.

ip değiş cclenear da işinizi görür uzun bişiye gerek yok. titiz olunması yeterli.
konuyu açan arkadaşa teşekkürler. paylaşımcı insanlar lazım işte böyle

Merhaba, mobil onay için en uygun hatları nerden ve nasıl alabilirim arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? online olarak alabileceğim yerler var mıdır acaba?

google clean güzel bir program.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri