Arkadaşlar sınırsız sanal kart veren bildiğiniz banka var mı?
Konu altına yazmak istemeyen arkadaşlar pm atarsalar sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
emin olmamakla birlikte işbankası. garanti ve yapıkredi yıllık beş, kuveyttürk 25 verdiğini biliyorum.
sınırsız denilenlerin üst sınırı var. sınırsız kart yoktur. iş bankasından 1k kart açınca bloklandım
is bankasi kolay gelsin1k kullanmam hocam. 1 yılda max. 200 - 250 kullanırım.
Araştırdığım kadarı ile iş bankasında limit var diye biliyorum
is bankasi kolay gelsin
Hocam konu ile alakasız ama youtube için mi kullanıyorsunuz? Çünkü benim de ihtiyacım var şu vergi olayına takılmamak için ödeme yöntemine.
arastirmayi bosver hocam kullanan arkadaslara sor varsa forumda ben sinirsiz diye duymustum birinden bankaya sormayin kullanana sorunuz.Hocam en son araştırdığım kadarı ile belli bir sayıdan sonra kısıtlanıyormuş?
Benim yt ile alakam yok hocamBen yazılımcıyım.
arastirmayi bosver hocam kullanan arkadaslara sor varsa forumda ben sinirsiz diye duymustum birinden bankaya sormayin kullanana sorunuz.
4 5 adet kullandim yuklu kullanamadim kart benim olmadigi icin yoksa direk solerdimKullanan arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim tabiki
garanti kullanıyorum sorduğumda sınırın olmadığını söylediler ama aktif halde bi tane sanal kart oluyor ve silmek için sürekli müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor oluşturması app üzerinden yapılabiliyor
Bende de garanti var dediğiniz gibi iptali için her seferinde müşteri hizmetlerini aramak gerekiyor. İnternet bankacılığı üzerinden sanal kart oluşturup / iptal edilen banka arıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.