Sınırsız Sanal Kredi Kartı veren banka tavsiyesi

anonyload

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Sanal kart ihtiyacım oluyor sürekli. Elimdeki bankalar hep aynı numarayı kullandırıyor numara değişimine izin vermiyor. Sürekli değişim yapabileceğim sanal kart veren banka önerir misiniz ?
Elimde olanlar: Bunlar vermiyor.
Yapı kredi, işbankası, vakıfbank, ziraat.

sanal kart silip yeni sanal kart oluşturmayı denedin mi?

işbankası 50 farklı karta izin veriyor diye biliyorum. (daha önce 4-5 kez silip yeni kart oluşturmuştum işbankta)

sanırım yanlış hatırlamıyorsam garanti bankası veriyor her seferinde farklı

sanal kart silip yeni sanal kart oluşturmayı denedin mi?

işbankası 50 farklı karta izin veriyor diye biliyorum. (daha önce 4-5 kez silip yeni kart oluşturmuştum işbankta)

Kartı silince yeni kart oluşturamadım. Nasıl yapıyorsunuz detaylı anlatabilir misiniz ?

ziraatte yıllık 10 tane veriyo, ki bana fazlasıyla yetiyo, azure için :D

Garanti bankasinda en fazla 2 yada 3 adet olusturabiliyorsun.Iptal etmek icin musteri temsilcisi yada banka ile gorusuyorsun sonra yeniden acabiliyorsun.Ben oyle biliyorum garanti hesabimda 2 sanal kart var 3. acamiyorum iptal ettirmek gerekiyormus.

Hocam.
Garanti Bankası kullanıyorum. Sanal kart açıyorum. işim bitince sanal kartı değiştirmek istediğimde arıyorum müşteri temsilcisini kartı iptal ettiriyorum. tekrar giriyorum internet bankacılıgından tekrar kuruyorum. Her işim oldugunda aynını yapıyorum..

Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. Hallettim iş bankasında şu an için.
[MENTION=1965]cakirturk[/MENTION]
Teşekkürler

En basit yöntem işim bitince internet alış verişine kullanıma kapatıyorum. :)

Neteller kullananlar da sınırsız kart oluşturabilir.Ama sanırım sadece mastercard oluyordu.

Bende iş bankasını kullanıyordum, artık vermiyor sanal kart illa müşteri hizmetleri ile görüşmem gerekmekte.
Bunu sınırsız yapan bir banka hizmet var mı?

Yapıkredide aynı şekilde işliyor.Sanal kart silmek için müşteri temsilcisiyle görüşmek gerekiyor.

konuyu hortlatıyorum ama arkadaşlar şu an durum nedir bu konuda sıkıntı çıkarmadan sanal kart veren bir banka var mı ?

durum aynı
iş bankası kredi kartına veriyor.
garanti 1 tane kredi kartina 1 tane hesaba tanımlı veriyor.
ziraat sadece kredi kartına veriyor.
en kolay kart değişimi ise iş bankda telefon uygulamasındna hemen iptal edip tekrar başvuru yapabiliyorsun.
Garantide her iptal için telefon açmak gerekli telefon açıncada tek tek kart no şifresini tuşluyon falan
birde finans var o da garanti mantığıyla işliyor ama önermem çünkü eksteyi ana karttan ayrı gönderiyor 3 liralik alışveriş yaparsın ödemeyi unutursun 1 ay sonra 10 15 lira olarak karşına çıkar:) en rahatı işbank

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Kuveyttürk efsanedir bu konuda aslında :D

kuveyti ilk defa duydum işime yarar inş tşkler hocam:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri