Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Daha Basit Şekilde Bildiğiniz En iyi yöntem ne ?
Android bi telefona sahip ol, aynı işlemi telefonda yap.
Arkadaşlar Daha Basit Şekilde Bildiğiniz En iyi yöntem ne ?
Android bi telefona sahip ol, aynı işlemi telefonda yap.
Aynen Göz var, Göz var![]()
Hocam paylaşım için teşekkürler.
Video anlatımınız sayesinde tüm süreci başarılı bir şekilde tamamladım.
Fakat;
Android telefon üzerinden veya sizin yönteminizle açılan hesapların ileride kapanma gibi bir durumu olabilir mi?
Zira forumda,telefondan açılan hesapların muhakkak kapatıldığı bilgisi mevcut.(Arkadaş doğrulama kodu ile ilgili açtığı konuda sonradan bu bilgiyi vermişti !!!)
bu konuda ki tecrübeleriniz nelerdir?
çok teşekkürler aynı sekılde windows ta kurabılırmıyız
bu kadar iş bence angarya bluestacks kurun gayet kolayca işinizi görür.sanal pc kurmaya gerek yok sanal pc işi angarya bence zamanla pcyi çok yorar ve şişer.en iyisi bluestacks.yinede emeğe saygı
Bu tür mesajlar yüzünden bu forumda paylaşımdan soğudum mesajları okuyup çıkıyorum genellikle.
Bu arada paylaşım için teşekkür ederim arkadaşım
Hocam sistemi kurduktan sonra her hesap için yeni bir clone oluşturuyorum ama 4-5 de telefon onayı istemeye başladı![]()
çerezleri sil tekrar dene oda olmadı modemi resetle.yine mi olmadı biraz bekle .
Bu dediklerinizi yapınca zaten kendi bilgisayarımdan da hesap açabiliyorum ki ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.