SINIRSIZ / ÜCRETSİZ min 350 mbit DOWN ve 10 mbit UP hızında VPS

paylaşım için teşekkürler. Ben bunu kullandım ve spamdan ban yedim ayrıca adsense hesabım fln kapandı ama belli süre kullanıcaklar için ideal :D

Nerden bildiniz bu vps yüzünden kapandığını? Ben uzun zamandır kanallarıma girip çıkıyorum ve yükleme yapıyorum sorun yok.

Bu sorunu tam olarak nerde hansı aşamada alıyorsunuz?

Hocam bulgaristan ip sinde bağlanıyoruz ve ne zaman kanal açsam bu vps den bir kaç yükleme yapsam kanallarım kapanıyor.Ayrıca belli süre kullandıktan sonra hata veriyor.Bendede belli süre sorun yoktu ama sonradan hep hatalar vermeye başladı.

İsteyen kullanabilir ben sadece bendeki hatayı söyledim.

Hocam bulgaristan ip sinde bağlanıyoruz ve ne zaman kanal açsam bu vps den bir kaç yükleme yapsam kanallarım kapanıyor.Ayrıca belli süre kullandıktan sonra hata veriyor.Bendede belli süre sorun yoktu ama sonradan hep hatalar vermeye başladı.

İsteyen kullanabilir ben sadece bendeki hatayı söyledim.

Olabilir kardeşim. Bende ve söylediğim bir kaç kişide sorun olmadı. Konuyu açtım belki yardımım dokunur kimseye. Ama hata verdiğini, kanalı spama soktuğunu görmedim ve bu hakta net fikre sahip değilim. Yanı kiminse kanalı kapanırsa sonra benden bilmesin :)

Olabilir kardeşim. Bende ve söylediğim bir kaç kişide sorun olmadı. Konuyu açtım belki yardımım dokunur kimseye. Ama hata verdiğini, kanalı spama soktuğunu görmedim ve bu hakta net fikre sahip değilim. Yanı kiminse kanalı kapanırsa sonra benden bilmesin :)

Bence yararlı bir konu en azından kimde hata verdiğini vermediğini öğrenmek açısından. :)

---------- Mesaj saat 20:22:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:48 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca eğer kullancaklar olursa videoları eklentiylede indirebilirler.
Mozilla video downloader ve 1click video downloader ile.

Bende de üye olunca "java plugininiz kurulu değil, kurmak için buraya tıklayın" diyor. tıklayınca da java sitesi öyle bir dosya yok diyor! Manuel olarak kurdum java'yı hala aynı.

Hocam bunun süre sınırı var. Ben bunla film uploadı falan deniyodum. Hooop süre bitti tekrar aç diyodu.

hocam işletim sistemi linuxmus.linux için sony vegas ve avs programı lazım bana onları nereden bulabilirim

valla baya uğraştım o geçici mailden aldım ama confirm maili gönderdikleri için kaldım :) gerçek mail ile üye oldum tekrardan... iki kere kendiliğinden kapandı.. gerçekten hızlı ama sürekli hata verip kapanıyor... işleri hızlı hızlı yapıp çıkmak lazım..

ben bide ilk defa vds kullanıyorum güvenlik konusunda kendimi nasıl rahat hissedebilirim?

örneğin adsense'e hiç girmiyor musunuz? sadece youtube'a giriş yapıp video yükleypi çıkıyor musunuz?

valla baya uğraştım o geçici mailden aldım ama confirm maili gönderdikleri için kaldım :) gerçek mail ile üye oldum tekrardan... iki kere kendiliğinden kapandı.. gerçekten hızlı ama sürekli hata verip kapanıyor... işleri hızlı hızlı yapıp çıkmak lazım..

ben bide ilk defa vds kullanıyorum güvenlik konusunda kendimi nasıl rahat hissedebilirim?

örneğin adsense'e hiç girmiyor musunuz? sadece youtube'a giriş yapıp video yükleypi çıkıyor musunuz?

yt işini görsün yeter ;) kapanma yaşamadım ben. yeniden deneyin sorunsuz çalışır

paylaşım için teşekkürler. Ben bunu kullandım ve spamdan ban yedim ayrıca adsense hesabım fln kapandı ama belli süre kullanıcaklar için ideal :D

Spamdan kanal kapanmasi normal.
Cun ki herkese ayni IP adresini veriyor.
Bir kisi bir sorun yaparsa bu sistemi kullanan diger kiside etkilenecektir.

1 aydır kullanıyorum benim işimi görüyor. 5 dk süre veriyor. Ben ilk girişime indiriyorum, ikinci girişimde yükleme yapıyorum. Benim işimi fazlasıyla görüyor.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri