Sinyal Güçlendirmek İçin Öneri

• Kullanıcı YtKoRaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

YtKoRaY

Kayıtlı Üye
Merhaba.Evim 2 katlı olduğu ve modem de alt katta olduğu için güçlü sinyal alamıyorum.Haliyle internet hızımda sıkıntılar oluşuyor. Modemi üst kata al diyenleri duyar gibiyim.Modemi üste alamıyorum bazı sebeplerden dolayı o seçenek eleniyor. Pc'ye entegre anten de işe yaramıyor.Şimdi üst kattan hızlı internete erişebilmek için önerilerinizi almak istiyorum.Modem eski Ttnet'in verdiği airties modemlerdendir.Yeni modem mi almalı ? Router tarzı sinyal güçlendiriciler mi almalı ? (Router diyecekler lütfen nasıl kullanıldığını da yazsın)
Sizlerden ricam kesinlikle sıkıntını giderir bu diyebileceğiniz önerileri sunmanızdır.Ayrıca modem ve router tavsiyesi verecekler alınabilecek cihazları da link ile belirtirse sevinirim.Saygılarımla.

Merhaba.Evim 2 katlı olduğu ve modem de alt katta olduğu için güçlü sinyal alamıyorum.Haliyle internet hızımda sıkıntılar oluşuyor. Modemi üst kata al diyenleri duyar gibiyim.Modemi üste alamıyorum bazı sebeplerden dolayı o seçenek eleniyor. Pc'ye entegre anten de işe yaramıyor.Şimdi üst kattan hızlı internete erişebilmek için önerilerinizi almak istiyorum.Modem eski Ttnet'in verdiği airties modemlerdendir.Yeni modem mi almalı ? Router tarzı sinyal güçlendiriciler mi almalı ? (Router diyecekler lütfen nasıl kullanıldığını da yazsın)
Sizlerden ricam kesinlikle sıkıntını giderir bu diyebileceğiniz önerileri sunmanızdır.Ayrıca modem ve router tavsiyesi verecekler alınabilecek cihazları da link ile belirtirse sevinirim.Saygılarımla.

1 adet cat6 kablo, 1 adet ap (access point ) işini görecektir hocam.
Altaki modemden kablo çıkarıp evine götüreceksin. kablonun diğer ucuna AP yi bağlayıp config ettin mi problemin çözülür

hocam aynı şekilde bende de superonline'nin verdiği modem vardı.
üst kata geçtiğimde bağlantı çok zayıf ve bazende hiç bağlanmıyordu..

daha önceden elimde var olan tp-link modemi taktım şimdi sorunsuz kullanabiliyorum.
imkanın varsa, sinyal gücü yüksek (5db anten ve daha yukarısı) bir modem işini görecektir

Hocam bunun nedeni kablosuz sinyaller gsm sinyalleri gibi yer yüzüne paralel yayılmaz git gide irtifa kaybederler durum bundan kaynaklanıyor

hocam aynı şekilde bende de superonline'nin verdiği modem vardı.
üst kata geçtiğimde bağlantı çok zayıf ve bazende hiç bağlanmıyordu..

daha önceden elimde var olan tp-link modemi taktım şimdi sorunsuz kullanabiliyorum.
imkanın varsa, sinyal gücü yüksek (5db anten ve daha yukarısı) bir modem işini görecektir

Hocam aldığınız modemi ya da eşdeğer başka bir modemi söyleyebilir misiniz ?

Hocam aldığınız modemi ya da eşdeğer başka bir modemi söyleyebilir misiniz ?

tam modelini şuan hatırlamıyorum hocam. akşam eve geçince yazayım.
ama resimlerinden bildiğim kadarıyla şu modem
(modemin yüzünü gördüğüm yok :) belki yılda 3-5 defa anca kapatıp açmışımdır)

modem1

modem2

takip :) bendede aynı sorun var. teras katta kalıyorum modem bir alt katta :) masaüstü kullandığım için ek olarak birde tplink kullanıyorum :) ap kurmayı düşündüm fakat kablolar sıkıntı :) modem öneriniz varmı?

hiç uğrasma cek camdan bitane kablo çak ucuna bitane rj45 iş yaparken mis gibi full hızlı kullan. ayrıca benim pc nin wireles inde skntı var. 20mbs interneti pc 2-3 mbs alıyo. bende gittim bundan aldım TP-LINK TL-WN821N 300 MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR - Teknosa

3mbs gelen net şimdi yine 18-20 lerde bu aletde cok güçlü bunuda tavsiye ederim. flash gibi takıp kullanıyosun baska hiç biseye gerek yok

hiç uğrasma cek camdan bitane kablo çak ucuna bitane rj45 iş yaparken mis gibi full hızlı kullan. ayrıca benim pc nin wireles inde skntı var. 20mbs interneti pc 2-3 mbs alıyo. bende gittim bundan aldım TP-LINK TL-WN821N 300 MBPS KABLOSUZ USB ADAPTÖR - Teknosa

3mbs gelen net şimdi yine 18-20 lerde bu aletde cok güçlü bunuda tavsiye ederim. flash gibi takıp kullanıyosun baska hiç biseye gerek yok

Kablo çekemiyorum işte :) Güçlü modem alıp deneyeceğim bakalım.

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

Güçlü modem önerileri arıyorum :)

Kabloyla çekmiyorsun sanırsam. Çok uzun yazmişsin.
Bilgisayar ne tarafa dogru bakiyorsa modeme ters yönü vererek streç filmler var ya onlarla yapabilirsin ben çok yapardım :D Mutfakta kesin vardır :)

Kablo çekemiyorum işte :) Güçlü modem alıp deneyeceğim bakalım.

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

Güçlü modem önerileri arıyorum :)

hacı güçlü modem alacağına bilgisayarına güçlü wireless alsana işte. ne gerek var o kadar para vermeye. pc nin wifisini kapatıyon onu takıon acıyon wifi yerine kullanıyon direk. modemde sıkıntı yoksa onu al. ha modemde sıkıntı var diyosan o zman
TP-LINK TD-W8968 300MBPS KABLOSUZ 3G/4G ROUTER ADSL MODEM - Teknosa

şu tarz bişey al

Modemin arkasına U şeklinde, folyo sarılmış bir karton koymayı deneyebilirsin. İşe yaramazsa yardımcı cihaz alırsın.

3Com marka modem kullanıyorum, modem 3. katta ve bina girişinde dahi çekiyor namuzsuz. Fakat artık üretilmiyor bu marka, en son hp satın almıştı yamulmuyorsam. Benim modem de 7-8 senelik vardır aşağı yukarı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri