Sırada MCN olmak Var

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Partner Nedir
5 tane kaliteli, partnere bağlanmamış kanal getirin, hop deyince bağlanacak halde hazır olsun sözleşmesine kadar. Ben sizi hiçbir ücret almadan yönlendiririm önce affiliate olur cms sahibi olursunuz, ardından da doğru dürüst iş planına sahip olursanız 1 yıl içinde full mcn olursunuz. :D yani ben demiyorum o sitedeki adam öyle demiş. iletişime oradan geçin işte :D

5 tane kaliteli, partnere bağlanmamış kanal getirin, hop deyince bağlanacak halde hazır olsun sözleşmesine kadar. Ben sizi hiçbir ücret almadan yönlendiririm önce affiliate olur cms sahibi olursunuz, ardından da doğru dürüst iş planına sahip olursanız 1 yıl içinde full mcn olursunuz. :D yani ben demiyorum o sitedeki adam öyle demiş. iletişime oradan geçin işte :D

affiliate olunca her türlü kanalı alabileceksek hemen 5 adet sağlam özgün kanal satın alacağım :D

O değil siteden haber sitesine gelen her 3 kişiden 1'i instagramdaki kızların görüntülerine bakıyor foto galerideki. :D ayıp ayıp :D:D

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

affiliate olursak her türlü kanalı alabileceksek hemen 5 adet sağlam özgün kanal satın alacağım :D

Alırsan 2 güne def defi yersin :D alırsın ama :D

O değil siteden haber sitesine gelen her 3 kişiden 1'i instagramdaki kızların görüntülerine bakıyor foto galerideki. :D ayıp ayıp :D:D

---------- Spam Engelliyici 23:07 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Alırsan 2 güne def defi yersin :D alırsın ama :D

insanlar aç aç! :D

webscripti hocamiza soyleyelim , coklu mcn basvurusu yapicak bi bot yazsin :D

elimde 4 adet mcn hesabı var arkadaşlar hepsi ayrı dashboard satıyorum :D
bu arada haber almak hürriyetimizde engellendi bu mudur özgür medya sayın [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

o değilde çocukluğumuzda mmc vardı. en sevdiğim şarkılar o kanalda çıkardı.

or6Pkm.png

mmc olmak diye konu açacam şimdi. :)

:D Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer :D

su mcn konusunu okuyan oldumu yoksa dalgami geciyolar ? oyle bir konu yoksa sirf uyelik filan kazanmak icinse reklam ve.s ise hakketen ayip

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] a index lazımmış dediler geldik :D

aga kanal açar gibi mcn açsak? adsense açtık hepsi patladı. mcn ler patlamaz belki.

İsim hazır.. "Özkardeşler MCN" hemen başvuruyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri