Sıradan Bir Kanal Telifsiz Çizgi Film Atmış Reklamları Açık

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Olay bence çözüldü arkadaşlar

Burda kritik nokta youtube da daha önce hiç yayınlanmamış bir çizgi filmi bulup yüklemekte.

Sonuçta o çizgi filmin yapımcısı telif falan vermeyeceği için, çizgi filmi de yükleyen ilk sen olduğun için çizgi filmin haklarına sahip oluyor gibi oluyorsun.

ve çizgi filmi ilk sen yükledin senden alan herkese 3. taraf uyarısı geliyor, benim anladığım bu.

peki bizim ilk yüklediğimiz bu videoyu başkası yüklerse 3. taraf eşleşmesi alsın istiyorsak bunu nasıl yaparız onu bilmiyorum tabi : )

arkadaşlar bunun için benim tahminim şu videoların içeriği ile oynamak türkçe dublaj filmlerde bu yapılabiliyor ben baya yaptım film hızlandırılıyor yada yavaşlatılıyor özellikle müzik bölümlerinde ama bunun için ciddi sabır lazım ama bazen yinede telife takılabiliyor
bu işin sırrı muslerada :)

arkadaslar ilk yükleyen goturr ısı dıyorsunuz ama vds den gecen gun dızılerı takipe aldım tv de bıter bıtmez ındırdım youtubeye attım .yaklasık 20 taneden 11 12 tanesı 3. taraf neyse dedım kalanlarda yeter bı gun boyunca para kazanma vs acık kaldı ertesı gun bı bakdım bızım para kazanma ucmus ya benım pc den sureklı mail acıorm dıye yada dızılerden bende anlamadım ama bana dizilerden gibi gelmişdi tabi benim pc den mail acdim diyede olabilir artık orasını bılemıcem ama basıma boyle bi iş geldi

вαттυѕαу;48857' Alıntı:
Belki youtube ücretli kanal muhabbeti var onunla alakalı bi durum olabilir mi acaba ? Yani ücretli kanal ne işe yarıyor bilmiyorumda o yüzden böyle bi fikir edindim?

ücretli kanal olunca o kanalın videolarını görebilmek için cüzi bir miktar para ödemek gerekiyor az önce awesomenness i denemek için partner yaptığım kanal ile başvuru yaptım

arkadaşlar benim bildiğim bazı videolar 3.taraf alıyor reklamda çıkıyor ama oreklam parası 3.taraf sahibine gidiyor yani o adamda atıyor ama para ona gitmiyor. ama tam emin değilim öyle hatırlıyorum sanki.

arkadaşlar benim bildiğim bazı videolar 3.taraf alıyor reklamda çıkıyor ama oreklam parası 3.taraf sahibine gidiyor yani o adamda atıyor ama para ona gitmiyor. ama tam emin değilim öyle hatırlıyorum sanki.

Evet arkadaşın dediği olay olmuş olabilir 3.tarafı kabul edince reklam çıkmaya devam eder kazançlarda videonun gerçek sahibine gider. Ama çok bilinmeyen çizgi filmler veyatta filmlerden telifsiz bir şekilde para kazananda çok kişi var tabi.

Olay bence çözüldü arkadaşlar

Burda kritik nokta youtube da daha önce hiç yayınlanmamış bir çizgi filmi bulup yüklemekte.

Sonuçta o çizgi filmin yapımcısı telif falan vermeyeceği için, çizgi filmi de yükleyen ilk sen olduğun için çizgi filmin haklarına sahip oluyor gibi oluyorsun.

ve çizgi filmi ilk sen yükledin senden alan herkese 3. taraf uyarısı geliyor, benim anladığım bu.

peki bizim ilk yüklediğimiz bu videoyu başkası yüklerse 3. taraf eşleşmesi alsın istiyorsak bunu nasıl yaparız onu bilmiyorum tabi : )

http://www.youtube.com/content_id_signup?ytsession buradan
https://support.google.com/youtube/answer/2797370?p=cid_what_is&rd=1&hl=tr ayrıntılı bilgi bulabilirsin

---------- Mesaj saat 17:05:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:03:49 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar ilk yükleyen goturr ısı dıyorsunuz ama vds den gecen gun dızılerı takipe aldım tv de bıter bıtmez ındırdım youtubeye attım .yaklasık 20 taneden 11 12 tanesı 3. taraf neyse dedım kalanlarda yeter bı gun boyunca para kazanma vs acık kaldı ertesı gun bı bakdım bızım para kazanma ucmus ya benım pc den sureklı mail acıorm dıye yada dızılerden bende anlamadım ama bana dizilerden gibi gelmişdi tabi benim pc den mail acdim diyede olabilir artık orasını bılemıcem ama basıma boyle bi iş geldi

dizinin sahibi kanalına atıp özel yapmış 3. tarafını almış ve sonra tvde yayınlamışlardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri