Sırbistan’a yerleştim...

cemyildiz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır bu forumda üyeyim. Kendimle ilgili bazen önemli gelişmeleri paylaşıyorum. Bu da onlardan biri. Annem geçen yıl öldükten sonra Türkiye’de yaşamak çok zor oldu. Çalıştığım firma aracılığıyla iyi bir iş bulup yerleştim, 3 ay oldu. Kendi evimi de bu zamana kadar boşaltmamıştım, eşyalarımı bir arkadaşıma verip orayı da kapattım. Artık tamamen buradayım. Her şey iyi gidiyor oturum çalışma vizesi. Yaşam şartları konusunda da zorlanmıyorum. Youtube ve maaşım fazlasıyla rahat yaşamamı sağlıyor. Burada da bir kanal açıp bir şeyler yapabilir miyim diye de düşünmüyor değilim. Neyse kısacası mutluyum. Sizinle paylaşmak istedim. :)

Hayırlı olsun buradan gitmenize sevindim :)

Bende gideceğim kanada yada ingiltereye
Oturum alabilirsem buralarda kalıcı olacağım

AB oturum izniniz var ise n26 banka hesabi acmanizi tavsiye ederim.

insanlar sadece ekonomik durumlardan dolayı ülke değiştirmiyor. benim ekonomik durumum iyi zaten. kendimce özel sebeplerden dolayı taşındım. bu döneme denk gelmesi tamamen tesadüf :)

Mutlu olan insanların sayısının artması en büyük dileğimiz. Mutluluğunuzu paylaşmak ile bizi gülümsettiniz ve adınıza mutlu oldum. Annenize de Allah rahmet eylesin. Yeni başlangıçlar çok değerlidir. Sürekliliği ise eminim paha biçilmez azim ve kararlılığınız ile devam edecektir. Her kesin mutlu olması, paylaşılan mutlulukların bulaşıcı olması dileklerimle...

Mutlu olan insanların sayısının artması en büyük dileğimiz. Mutluluğunuzu paylaşmak ile bizi gülümsettiniz ve adınıza mutlu oldum. Annenize de Allah rahmet eylesin. Yeni başlangıçlar çok değerlidir. Sürekliliği ise eminim paha biçilmez azim ve kararlılığınız ile devam edecektir. Her kesin mutlu olması, paylaşılan mutlulukların bulaşıcı olması dileklerimle...

Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Elbette, paylaştığımız şeyler ortak bir alanda olduğu için birilerine mutlaka dokunacaktır.

Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Elbette, paylaştığımız şeyler ortak bir alanda olduğu için birilerine mutlaka dokunacaktır.

Cem hayırlı olsun kardeşim bende senin adına sevindim :) Annene de Allah'tan rahmet dilerim. Mekanı Cennet olsun İnşallah. Kanal aç tabiki ya da burdaki kanal için adsense ödeme konularında yine yazalım özletme şu cümleleri;

''Ziraat hesapta''
:) :) :)

Cem hayırlı olsun kardeşim bende senin adına sevindim :) Annene de Allah'tan rahmet dilerim. Mekanı Cennet olsun İnşallah. Kanal aç tabiki ya da burdaki kanal için adsense ödeme konularında yine yazalım özletme şu cümleleri;

''Ziraat hesapta''
:) :) :)

Teşekkür ederim :) Yazacağım tabii ki sonuçta hala ziraate yatan bir şeyler var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri