Şirketimiz adına açılan YouTube hesabını nasıl kaldırtabiliriz?

• Kullanıcı irony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

irony

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bize olan şirket alan adı ile YouTube kanalı açılmış. Şimdi ise biz YouTube kanalı açmak istiyoruz! Bu kanal'ı komple veritabanından sildirip, aynı link'i alabiliyormuyuz? Ayrıca şirket bilgilerini pdf olarak atsak da olur mu?

kanalınızı açın şirketinizin adıyla size bir engel teşkil etmez ki. url'de sıkıntı yaşarsınız bitek onuda a b yerine b a gibi alternatifler üreterek alabilirsiniz, mail atıp kanalı kapattırabileceğinizi sanmıyorum

kanalınızı açın şirketinizin adıyla size bir engel teşkil etmez ki. url'de sıkıntı yaşarsınız bitek onuda a b yerine b a gibi alternatifler üreterek alabilirsiniz, mail atıp kanalı kapattırabileceğinizi sanmıyorum

Şuan da araştırma yapıyordum, şikayet et bölümünde ticari markamı kullanıyor seçeneği var. URL'de önemliydi. Domain ve uzantısı ile açılmış.

marka tescilli mi?tescil sadece tr de mi geçerli yoksa dünya da mı?tr dışında hak aramak için dışardan da tescilini almanız gerekir diye biliyorum.

marka tescilli mi?tescil sadece tr de mi geçerli yoksa dünya da mı?tr dışında hak aramak için dışardan da tescilini almanız gerekir diye biliyorum.

Öyle şey olur mu :)? Amerika tescilli şirket. Ayrıca Türkiye'de de olsanız bu geçerli. Yeter ki marka tescilinizi pdf olarak gönderin. Şuan da gönderdik bekliyoruz.

hocam youtube iletişime konuyu detaylı şekild eyazınızı onlarda sizden şirketin sizin olduğuna dair kanıt isticektir gönderdiğiniz takdirde o url yi kullanan kanal kapatılacakatır (%90) buna benzer bi olay yaşanmıştı daha önce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri