şirketimizin e-ticaret sitesini oluşturmak hk. yardım

ermannn35

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba,

4 yıldır piyasada olan ayakkabı firmamız için web sitesi açıp online satış yapmayı düşünmekteyiz. İlk adım denilen bebek ayakkabılarının imalatını yapıyoruz. Şirketimizin her şeyi yasal prosedürlere uygun işçilerin sgk primleri, vergi ödemeleri vs. tüm evraklarımız tam.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yönlendirme ve yardım beklemekteyim. Sadece kendi ürettiğimiz ayakkabıları değil çeşitli imalatçılardan aldığımız ayakkabıları da web sitemiz üzerinden satışını yapmayı planlamaktayız.

Bu işin bize anahtar teslim maaliyeti ne kadar olur ? Daha sonraları için yeni eklenecek ayakkabılarda editörlük bize ait olacaktır.

Domain ve hosting + web site maaliyeti + sanal poslar için gereken prosedürler nelerdir ve fiyat maaliyeti bize ne kadara patlar konu hakkında bilgisi olan yada bu işi ben profesyonel yaparım diyen arkadaşlardan dönüş beklemekteyim.

İyi çalışmalar.

Hocam bence şirketseniz paraya sıfırdan güzel bir e-ticaret sitesi yaptırmalısınız kendinize özel bunu r10`da yapabilecek arkadaşlar mevcut para kısmına gelirsek ücreti baya tutar onada eminim.

Arkadaşlar merhaba,

4 yıldır piyasada olan ayakkabı firmamız için web sitesi açıp online satış yapmayı düşünmekteyiz. İlk adım denilen bebek ayakkabılarının imalatını yapıyoruz. Şirketimizin her şeyi yasal prosedürlere uygun işçilerin sgk primleri, vergi ödemeleri vs. tüm evraklarımız tam.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yönlendirme ve yardım beklemekteyim. Sadece kendi ürettiğimiz ayakkabıları değil çeşitli imalatçılardan aldığımız ayakkabıları da web sitemiz üzerinden satışını yapmayı planlamaktayız.

Bu işin bize anahtar teslim maaliyeti ne kadar olur ? Daha sonraları için yeni eklenecek ayakkabılarda editörlük bize ait olacaktır.

Domain ve hosting + web site maaliyeti + sanal poslar için gereken prosedürler nelerdir ve fiyat maaliyeti bize ne kadara patlar konu hakkında bilgisi olan yada bu işi ben profesyonel yaparım diyen arkadaşlardan dönüş beklemekteyim.

İyi çalışmalar.

bu işi yapan kalıtelı fırmalar var,e-ticaret oldugu ıcın tuzlu olabılır,
yazılımı kendılerı yazıyor,wp falan sakın kurma bence

Hedef kitleniz çok fazla değilse e-ticaret paketlerine boş yere fazla para vermeyin derim.Kurdurun bi opencart hertürlü işinizi görür.Tek seferlik para vermiş olursunuz. Yok profesyonel birşey istiyorum bütçem var dersenizde pro paketlerden alabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar merhaba,

İyi çalışmalar.

http://www.ytpara.com/webmaster-paz...caret-sistemi-ek-gelir-elde-etme-sistemi.html

Bu konumuzda bu hizmeti sağlamaktayız daha daha detaylı bilgi için özel mesajdan telefon numaranızı veya skype adresimizi ekleyebilirsiniz . Skype adresimiz aktifsunucu

IdeaSoft bu konuda eticaret dusunen firmalara cok iyi yardim ediyor. Fiyati tuzlu ama getirisi mukemmel. Su an motor parcalari yapan bir firmada e-ticaret sistemini yonetiyorum. Yillik **** civari bir rakam veriyoruz. Getirisi bunu neredeyse 3 4 kati oluyor.

bilgilendirme ve yönlendirmeniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlerin yönlendirmesi doğrultusunda biraz araştırdım 1-2 firma ile görüşme yapacağız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri