Merhaba arkadaşlar, maalesefki artık şehit haberi almadığımız gün olmuyor. Son gelen haberde de Şırnak'ta 3 asker şehit oldu.
Şırnak'ta Askeri Konvoya Saldırı 3 Asker Şehit
Şırnak'ta Askeri Konvoya Saldırı 3 Asker Şehit
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Generals oynamıyoruz.Bunlara kimyasal silahla saldırıcaksın ondan sonra tersten görecekler
Generals oynamıyoruz.
şu kandildeki sığınak mağaralara zehirli gaz bombaları atsalar böcek gibi gebertirler hepsini.zerhirli gaz barındıran bombalar ile tüm pkk yı 1 ayda bitirirler.Ama hala neyin beklemesindeler anlamıyorum.Sadece füze atmakla olur mu.Adamlar mağarada yerin 100 metre altına inebiliyor.Koskoca generaller bunu görmüyormu.Pkk yı inlerinden çıkarmanın tek yolu kimyasal zehir gazlar mağaralara atıcaksın.Hepsi orada gebericek.Ülkede de olağan üstü hal ilan edicen eylem yapan vur emri veircen askere.Bak 1 ayda ne terör örgütü nede eylemci kalıyor ortalıkta.1 tane bile şehit de vermeyiz.
Sayın cahil arkadaşım,Allah rahmet eylesin demeye devam edin ozaman. Anca onu dersiniz...
Sayın cahil arkadaşım,
Askerliğini yaptın mı?
"Kimsayal bombalarla saldırma" terimi ne demek
Kimyasal bomba nedir?
TSK envanterinde olduğunu nerden biliyorsun?
Kaç kez kimyasal bomba ile saldırı gördün, izledin?
Bende yok olsunlar gebersinler istiyorum ama hayal gücümü kullanmıyorum.
Cahil cahil konuşma lütfen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.