Şırnak'ta 3 Asker Şehit Oldu :(

Başımız sağolsun :( Ocağımıza ateş düşürenlerin ocağı sönsün o dağlar çöksün altından çıkamasınlar sen yanlarına bırakma Allah'ım askerimize polisimize güç kuvvet ver vurduğunu öldürsün tuttuğunu koparsınlar. Askere,polise gelen kurşunlar bombalar hiç isabet alamasın amin .

Son düzenleme:
Allah hepsinin belasını verecek birgün.Rabbim vatanımızı koruyan kardeşlerimizi,vatanımızı it sürülerinden kalleşlerden korusun.Başımız sağolsun..

şu kandildeki sığınak mağaralara zehirli gaz bombaları atsalar böcek gibi gebertirler hepsini.zerhirli gaz barındıran bombalar ile tüm pkk yı 1 ayda bitirirler.Ama hala neyin beklemesindeler anlamıyorum.Sadece füze atmakla olur mu.Adamlar mağarada yerin 100 metre altına inebiliyor.Koskoca generaller bunu görmüyormu.Pkk yı inlerinden çıkarmanın tek yolu kimyasal zehir gazlar mağaralara atıcaksın.Hepsi orada gebericek.Ülkede de olağan üstü hal ilan edicen eylem yapan vur emri veircen askere.Bak 1 ayda ne terör örgütü nede eylemci kalıyor ortalıkta.1 tane bile şehit de vermeyiz.

bide bu demirtaş denen herif sürekli sallıyor ülkeye ya göz göre göre askerimizi şehit edenleri savunuyorlar biz bide vergi verip bunları maaşını ödüyoruz.

Şerefsizler , şeref yoksunları. Bu kadar cani olur mu bir insan senin milletini çoluğunu çocuğunu korumak için yardım için kobaniye gitti askerlerimiz bunlar hala ********lik peşinde.Allah belalarını versin ne diyelim. Az kaldı milletin sabrı tükenecek ondan sonra inşallah kökü kazınır bunların.

Elini masaya vurmasını bilen genelkurmay başkanı lazım arkadaşlar onun bunun önünde hazır ola geçen değil karşısında hazır ola geçinilen.

allah rahmet eylesin gönül isterki tek askerimizin burnu dahi kanamasın lakin it sürüsüne dalıyorsak ısırılmayı göze alacağız. ben sen o hiç farketmez hangimiz düşersek düşelim vatan sağolsun hepimiz biriz.

Milletimizin Başı Sağolsun. Son 1 haftadır çok doluyum. ne işe güce bakıyorum ne başka bişeye, eve geliyorum direk tv haber kanalı oturup içten içe karamsarlaşıyorum. Bunun yanında güzel (bed)dualar da ediyorum bu dölü bozuk ırzı krık pclere. Alayının ALLAH belasını verirde Lut kavmi gibi helak olurlar inşALLAH.

şu kandildeki sığınak mağaralara zehirli gaz bombaları atsalar böcek gibi gebertirler hepsini.zerhirli gaz barındıran bombalar ile tüm pkk yı 1 ayda bitirirler.Ama hala neyin beklemesindeler anlamıyorum.Sadece füze atmakla olur mu.Adamlar mağarada yerin 100 metre altına inebiliyor.Koskoca generaller bunu görmüyormu.Pkk yı inlerinden çıkarmanın tek yolu kimyasal zehir gazlar mağaralara atıcaksın.Hepsi orada gebericek.Ülkede de olağan üstü hal ilan edicen eylem yapan vur emri veircen askere.Bak 1 ayda ne terör örgütü nede eylemci kalıyor ortalıkta.1 tane bile şehit de vermeyiz.

Terörün amacı zaten tam da bu, bu dediklerin yapılınca terör biter çünkü tüm dünyanın katkıları ile mağdur, zulme, katliama uğramış bir yeni komşumuz olmuş olur.

Türkiye devleti güçlü ve köklü bir devlettir, duygusal tepkiler verip 3 5 çakal yüzünden masumları da cezalandırıp, bu size ders olsun, diyecek kadar adaletten yoksun 3. dünya ülkeleri, kabile devletleri gibi yöntemler uygulamaz. Suçluyu bulur adalet önüne çıkarır ve er ya da geç cezasını verir. Tarihte hep böyle olmuştur olmaya da devam edecektir. Kızsak da sinirlensek de devlet olmak böyle bir şeydir.

İdam gelmediği sürece teröre verilen cezaların hiç bir caydırıcılığı yok.Avrupa Birliği uyum sürecinde idamı kaldırmıştık madem artık son yıllarda Ab den umudumuz kalmadı Ab Hristiyan kulübü diye rest çekildi o zaman ab ye uyum sağlamak için idamı kaldırmamızın bir anlamı yok.İdam geri gelmeli en azından terör suçlarına geri gelse bile yeter şimdilik,daha sonra tecavüz,adam öldürme v.b suçlara da gelir.pkk şuan da idam olan ülkelerde 0 etkinlik gösteriyor.Çözüm sürecinden önce İran ve Irak ta hiç faaliyeti yoktu.Suriye karışana kadar iç savaş çıkana kadar kötü suriyede bile sesini çıkaramıyordu fakat Türkiye'de gürleyip duruyordu bunlar hep idamın faydaları

Allah rahmet eylesin demeye devam edin ozaman. Anca onu dersiniz...
Sayın cahil arkadaşım,

Askerliğini yaptın mı?

"Kimsayal bombalarla saldırma" terimi ne demek

Kimyasal bomba nedir?
TSK envanterinde olduğunu nerden biliyorsun?
Kaç kez kimyasal bomba ile saldırı gördün, izledin?

Bende yok olsunlar gebersinler istiyorum ama hayal gücümü kullanmıyorum.

Cahil cahil konuşma lütfen.

Son düzenleme:
Sayın cahil arkadaşım,

Askerliğini yaptın mı?

"Kimsayal bombalarla saldırma" terimi ne demek

Kimyasal bomba nedir?
TSK envanterinde olduğunu nerden biliyorsun?
Kaç kez kimyasal bomba ile saldırı gördün, izledin?

Bende yok olsunlar gebersinler istiyorum ama hayal gücümü kullanmıyorum.

Cahil cahil konuşma lütfen.

ya arkadaş mesele sanki buymuş gibi durup dururken tartışma çıkartıyosunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri